celebre24 14.03.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Witam Szanownych Forumowiczów... Chciałabym prosić zorientowanych o podpowiedź...mianowicie dostaliśmy wycenę Naszego wymarzonego domku: http://www.dobredomy.pl/?id_project=76 Afrodyta ma 140m2 plus 32,90m2 garaż niepodpiwniczony, parterowy, beton komórkowy 36cm zewn., 24cm wew. wycena na stan surowy z więźbą bez krycia dachu to 48 tyś. Jak Waszym zdaniem to wygląda....bo mam mieszane uczucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
s.m. 14.03.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Ja też mam zamiar budować Afrodytę- mam dwie wyceny- pierwsza 58 000- druga 44 000obie od wykopu po pokrycie dachu papą więc, Twoja wycena jak na warunki warszawskie wydaje mi się nie droga.Czy planujesz zmiany w projekcie jeśli tak to napisz jakie. Aha więcej osób rozmawiających o tym projecie jest w " Galerii zdjęć domów Forumowiczów " -zerknijPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celebre24 15.03.2007 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 No to chyba faktycznie nie jest tak źle biorąc pod uwagę że ceny robocizny "oszalały". Co do zmian to zastanawiamy się nad zmianą stropu (może poddasze użytkowe) ale na tą chwilę ma być besz zmian dziś dostałam też wycenę na dach 38 tyś na dachówkę cementową braas w tym oczywiście robocizna to chyba nie jest wygórowana cena zważywszy że to "kawał"dachu pozdr Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xtr 22.03.2007 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 celebre24,czy mozesz powiedziec ile wyniesiecie Cie stan surowy zamkniety?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celebre24 23.03.2007 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 celebre24, czy mozesz powiedziec ile wyniesiecie Cie stan surowy zamkniety?? Szczerze mówiąc narazie mam tylko koszt robocizny (już podpisana umowa) 41 tyś. surowy otwarty + 38 tyś. za pokrycie dachu (Braas, podwójna s, lumino - materiał i robocizna) mam nadzieje że zmieścimy się z materiałem w 130 tyś. Jeszcze zastanawiamy się nad tym z czego postawić i zmianą konstrukcji stropu z drewna na terive. To tylen pozdr Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firek998 06.11.2008 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Witaj celebre24. Mam pytanie. W której części W-wy budujecie? Jak postępy? Czy można będzie kiedyś podjechać i rzucić okiem? My tez zamierzamy budować w W-wie ale Artemidę, a że to prawie bliźniaki to chcielibyśmy zobaczyć jak to wygląda w rzeczywistości.Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts