wiki33 14.03.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Witajcie! czy ktoś posiada zdjęcia z realizacji ,,domu w lobeliach"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszka1980 14.05.2007 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Przyłaczam się do prośby, czy ktoś posiada zdjęcia domku w lobeliach z pracowni archon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 15.05.2007 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=81047&highlight= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszka1980 06.06.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Przyłaczam się do prośby, czy ktoś posiada zdjęcia domku w lobeliach z pracowni archon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_m6 11.06.2007 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Witajcie.Również jestem zainteresowana budową lobelii. u mnie zmiany będą następujące:1. powiększenie łazienki na dole kosztem kotłowni, a co za tym idzie2. zwiększenie garażu o jakiś 1m,3. Likwidacja spiżarni i komina w kuchni4. powiększenie łazienki na górze /ścianę mam zamiar poprowadzić ukosem tak mniej więcej do komina5. natomiast garderobę połączyć z pokojem od frontu6. pomieszczenia gospodarczego na strychu nie likwiduję, bo to wspaniały kolejny pokój Martwi mnie jedynie zbyt mały salon. odliczając jadalnię pozostaje trochę ciasne pomieszczenie, nie sądzicie. Może ktoś ma jakiś pomysł. Wykusz pozostaje, bo wydaje mi się że się pięknie komponuje właśnie w tym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts