Mirek_Lewandowski 31.07.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Ha, dobrze, że ryby głosu nie mają. Łykały te kulki myśląc zapewne, że żarełko... po czym pluły tym na odległość. Pewno by mnie zbluzgały... A kulki były wszędzie- w wannie, w zupie, w .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiaterwiater 01.08.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 A ja sobie myślę, że dobrze jest zlecić ocieplenie domu specjaliście, a jeśli już człowiek samemu musi, to najlepiej kupić styropian przycięty na wymiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 02.08.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Jasne. Najlepiej w ogóle kupić już gotowy dom i tylko wjechać do garażu swoim merolem. Ale jak ktoś tak nie może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 02.08.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Dlaczego nie może? Jak po głębszym, żona niech wjedzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 02.08.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 W sumie masz rację... Albo może zostać przed domem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 02.08.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Tia, ciśnienie sąsiadom będzie podnosił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 02.08.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Szczególnie jak żona swojego Lexusa też zostawi przed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
link2jack 26.11.2015 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 Zamierzam samemu rozłożyć styropian pod podłogówkę. Zastanawiam się czy warto wydawać kase na jakiś nóż termiczny? Na alledrogo widze ze można taki nabyć za około 110zł - lecz wydaje mi się że jego ostrze jest dosyć grube i zapewne mało precyzyjne. "Model wyższy" to już wydatek ponad 250zł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts