Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Potyczki ze zgrabnym -komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 57
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam:)!

GRATULUJĘ WARUNKÓW!!! :D :D

A tej siatki nie dało się pod prąd podłączyć :x :evil: ???...co by ICH od razu trzepnęło... naprawdę współczuję :( ...

Te kradzieże to już jakaś zmora :o :evil: , jak nie kable, grzejniki, narzędzia, to jeszcze ogrodzenie...masakra :evil: :evil: !

Mam nadzieję, że ten występek nie zniechęci Was do dalszych prac związanych z budową...

Powodzenia!

• 3 weeks później...

hej kropelka!

gratuluję smietnika i początków (miłych :roll: :-?)

Łącze sie w bólu, bo tez mieliśmy architekta - partacza., z wadą wzroku chyba lbo innym upośledzeniem - zawalał na każdymkroku :-? I przez niego tez musielismy zrezygnować z wymarzonego projektu bo jak nam powiedział po kilku miesiącach spotkań -"sie na działce nie zmieścił" :x )

Życzę dużo cierpliwości na "nowej drodze zycia" :D

• 1 month później...

Pomysł na śmieci jest w sumie prosty. Ogrodzić.

Nie wiem jakie mieliście poprzednio ogrodznie ale proponuję siatkę leśną i jako słupki stemple po jakiejś budowie. Siatke można pomazać jakąś farbą olejną coby od razu rzucała się w oczy.

Miałem podobny problem ze śmieciami i jak ogrodziłem to problem zniknął.

No ale mi siatki nie zwinęli...

pozdrawiam

Mieszkam w Starachowicach też starałam się o decyzję z wyłaczenie z gruntów rolnych klasa IV dostałam to wyłaczenie w ciagu jednego tygodnia, tak samo było z drogą , Przechodziłam bardzo podobne perypetie w urzędach do Ciebie. Przy pozwoleniu na budowę wyszło że mam nieważną decyzje o warunkach zabudowy, myślałam że Panią z urzędu miasta powieszę nie powiem za co. dlatego zamiast mieć pozwolenie na koniec kwietnia to nadal na nie czekam mam nadzieję ,że już nie długo. Pzdrawiam i Dużo Cierpliwości.

Hej kropelka :D

W końcu znalazłam twój dziennik :oops: to się wpisuję :wink:

W szoku byłam jak przeczytałam, że ukradli wam ogrodzenie :evil:

ale chamstwo :evil:

Ja aż się boję co to będzie z materiałem na budowę??

Chyba będzie trzeba go gdzieś zamykać :o tylko jak :roll: i gdzie :roll: ???