KROPELKA2 14.03.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Tu prosze wpisywać komentarze , te niemiłe też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 15.03.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Witam:)! GRATULUJĘ WARUNKÓW!!! A tej siatki nie dało się pod prąd podłączyć ???...co by ICH od razu trzepnęło... naprawdę współczuję ... Te kradzieże to już jakaś zmora , jak nie kable, grzejniki, narzędzia, to jeszcze ogrodzenie...masakra ! Mam nadzieję, że ten występek nie zniechęci Was do dalszych prac związanych z budową... Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KROPELKA2 16.03.2007 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 niestety nie dało się pod prąd ale żeby kurna zwykłą siatke ogrodzeniową ukraść to jestem w szoku AAAAAAAAA może zamontować takie ogrodzenie jak dla krów? jak to się nazywa to nie wiem ale kiedyś poczułam jak mnie trzepneło Dzięki za pierwszy wpis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 31.03.2007 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 hej kropelka! gratuluję smietnika i początków (miłych ) Łącze sie w bólu, bo tez mieliśmy architekta - partacza., z wadą wzroku chyba lbo innym upośledzeniem - zawalał na każdymkroku I przez niego tez musielismy zrezygnować z wymarzonego projektu bo jak nam powiedział po kilku miesiącach spotkań -"sie na działce nie zmieścił" ) Życzę dużo cierpliwości na "nowej drodze zycia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KROPELKA2 31.03.2007 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 Śmietnik nieco ogarnięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 07.04.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 WESOŁYCH ŚWIĄT!!!! http://kartki.onet.pl/_i/d/scenka1_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KROPELKA2 09.04.2007 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 Dziękuję bardzo za życzenia Przez święta byłam odcięta od kompa więc nie miałam możliwości wysłać życzeń ale mam nadzieję że były udane i mokre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 18.05.2007 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Pomysł na śmieci jest w sumie prosty. Ogrodzić. Nie wiem jakie mieliście poprzednio ogrodznie ale proponuję siatkę leśną i jako słupki stemple po jakiejś budowie. Siatke można pomazać jakąś farbą olejną coby od razu rzucała się w oczy. Miałem podobny problem ze śmieciami i jak ogrodziłem to problem zniknął.No ale mi siatki nie zwinęli... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KROPELKA2 18.05.2007 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Witam chcemy ogrodzić ale poczekamy do początku budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata27 18.05.2007 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Trzymam kciuki za Wasze pozwolenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata27 18.05.2007 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Kropelka2 właśnie zauważyłam, że wpisałam się do Twojego dziennika - najmocniej przepraszam. Może jak usuniesz swoje dwa ostatnie wpisy to będę mogła usunąć ten mój niefortunny, co? Jeszcze raz przepraszam, nie chciałam. Ale mi teraz głupio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KROPELKA2 19.05.2007 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 Nic się nie stało niech juz zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 19.05.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 Kurcze jazde macie z ta dzialka i sprzatania tez bylo co niemiara, a do pastucha dla krow ja sie tez dopisuje zalozyc i niech sie maja na bacznosci , my jak na razie mamy nieogrodzona i nic sie nie dzieje!!! pozdrawiam i zycze powodzenia kolakao Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa 24.05.2007 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Mieszkam w Starachowicach też starałam się o decyzję z wyłaczenie z gruntów rolnych klasa IV dostałam to wyłaczenie w ciagu jednego tygodnia, tak samo było z drogą , Przechodziłam bardzo podobne perypetie w urzędach do Ciebie. Przy pozwoleniu na budowę wyszło że mam nieważną decyzje o warunkach zabudowy, myślałam że Panią z urzędu miasta powieszę nie powiem za co. dlatego zamiast mieć pozwolenie na koniec kwietnia to nadal na nie czekam mam nadzieję ,że już nie długo. Pzdrawiam i Dużo Cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa 24.05.2007 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Jak załatwiłas ten prąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KROPELKA2 24.05.2007 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Całe szczęście dziś dostałam papierek z urzędu ze możemy zrobić wykop tylko musimy wcześniej zgłosić kiedy chcemy to robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.05.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Hej kropelka W końcu znalazłam twój dziennik to się wpisuję W szoku byłam jak przeczytałam, że ukradli wam ogrodzenie ale chamstwo Ja aż się boję co to będzie z materiałem na budowę?? Chyba będzie trzeba go gdzieś zamykać tylko jak i gdzie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 01.06.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 witam powiem ze dzialeczke ladnie uprzatneliscie - nwet bym powiedziala ze pieknie ) pozdrawiam kolakao Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KROPELKA2 03.06.2007 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Jak już będzie budowa to ktoś będzie tam cały czas ,postawimy budę campingową. A działka nie jest jeszcze ładnie uprzątnięta ale napewno wygląda lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 08.06.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 wlasnie sobie weszlam popatrezc co tam u was, a kto ma takie fajne pomysly - gratulowac pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts