KROPELKA2 08.06.2007 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 fajne pomysły ? czy chodzi o pokój? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 08.06.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 no oczywiscie ze chodzi o pokoj i o te luksfery - bardzo ciekawie wygladaja!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KROPELKA2 09.06.2007 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 A dziekuję też mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abgiena 05.07.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Witam ponownie! Gratuluję oczekiwanego pozwolenia na budowę! Często jeżdzę do siebie i przy okazji obserwuję to i owo , odwaliliście kawał roboty. Teraz domek szybciutko będzie wyrastał z ziemi, byleby dali kredyt. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KROPELKA2 05.07.2007 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Mam nadzieję że dadzą i że domek szybko "wyrośnie " Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abgiena 05.07.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Nie ma co martwić się na zapas, bankow jest całe mnostwo, wszystko będzie ok. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 19.07.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 no trzymam kciuki za wasz kredyt, ja tez sie zastanawialam kiedy wreszcie dadza - czekalismy jakies 3 tygodnie - glowa do gory !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KROPELKA2 19.07.2007 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 siedzę jak na szpilkach wczoraj miało byc coś wiadomo ale sie przeciąga no i ciekawe do kiedy będę czekała ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 19.07.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Nie przejmuj się tak odmową w jednym banku, nie ten to inny. Poza tym jak domek juz stanie i minie termin zastrzeżony, po którym można spłacać kredyt w całości (w moim przypadku to 3 lata) i tak bedzie warto powalczyć albo o lepsze warunki kredytu albo przejść do innego banku... Bedzie dobrze Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abgiena 21.07.2007 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 Nie ma co się załamywać,a czy byliście w Kredyt Banku? Dla nas ten okazał się przyjazny bo inne to szkoda gadać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 23.07.2007 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 to dlaczego nie skorygujecie tego zaswiadczenia z pko - niech wam napisza jak bylo rzeczywsicie, jak bylam na pierwszym roku studiow jedna babka nam powiedziala: pamietajcie mlodzi studenci wyrzucaja was drzwiami wchodzcie oknem!!!!!! i wam radze tez trzymac sie tej zasady - bardzo czesto sie sprawdza pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KROPELKA2 24.07.2007 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 w środe mamy to załatwiać , a dzis idziemy do innych banków.Ale powiedziano nam że jak jesteśmy w biku to raczej kredytu nie dostaniemy , chyba że za dwa lata.Jedyną nasza nadzieją był santander który przed kupnem działki dał nam promesę że da nam kredyt a teraz powiedzieli że się zmieniły zasady przyznawania kredytów i rozpatrywania biku.Kurde jakby nam powiedzieli odrazu że nie dostaniemy kredytu to nie zadłużalibyśmy sie na działkę porażka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gizela 25.07.2007 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Hy nie wiem skąd jesteś ale spróbuj w BGŻ dają bez problemów (przynajmniej u mnie) i to na dobrych warunkach. Jak masz problemy to mam kogoś kto pomógł moim znajomym. Nigdzie nie umieli dostać kredytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KROPELKA2 25.07.2007 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Hej !co to znaczy kogos kto pomógł moim znajomym? doradca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.07.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Kropelka2, głowa do góry, Santander to rzeczywiście porządny bank Nam udzielił kredytu bez szemrania i prawie od ręki PS. Też mieliśmy doradcę, to nic nie kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wombaty2 03.08.2007 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 no witam nie dosc ze mamy ten sam projekt to i ten sam etap budowy wczoraj zlozylismy papiery po kredyt do Polbanku (po uprzednim odbiciu sie od drzwi w pozostalych bankach poza Millenium) i sobie czekamy Powodzenia, bedzie dobrze PS: a dzialke bedziemy grodzic w przyszlym tygodniu... mam nadzieje, ze nie zrobia nam takiego numeru jak Wam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.08.2007 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 No co słychać kobieto???? NIc nie piszesz, jak ten kredyt???? Mam nadzieję, wszystko jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KROPELKA2 12.08.2007 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 kredytu nie ma trudno , narazie walczymy z bankami. Nie piszę bo poprostu nie chce mi się , mam doła ale czytam wasze dzienniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KROPELKA2 12.08.2007 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 dzięki za wpis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.08.2007 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 KROPELKA2, głowa do góry i uśmiech poproszę uśmiech PS. WIem, że cię to truje, u mnie było podobnie, ale verunia bardzo fajnie mi to wytłumaczyła: widocznie to nie będzie ten bank, widocznie to nie będzie teraz. Cierpliwość, cierpliwość i wytrzymałość oraz uśmiech ofkors Trzumam kciuki za powodzenie tej sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts