Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

SZKLANE DRZWI PRZESUWANE

Agnieszka Nowak

Recommended Posts

Dziękuję Wam za pomoc.

do franka

Pomysł na zasadzie "zrób to sam" bardzo mi się podoba. Rozpoznam go według instrukcji.

do Mufki

Chętnie napiszę do Margie, bo drzwi ma rzeczywiście bardzo ładne. Jest tylko jedno ale: jestem nowym użytkownikiem i nie wiem jak mogę się z Nią skontaktować. Będę wdzieczna za wskazówki.

Pozdrawiam :lol:

Agnieszka

do drzwi przesuwnych nienadaja sie szyby z folia!!!po uplywie jakiegos czasu drzwi sie osuna w dol i bedzie trzeba je podnosic w gore!dlaczego spytacie?poniewaz folia sie podda i sie osuna.wiem z doswiadczenia pracuje jako szklarz 12 lat i tylko raz klientowi zamontowalem takie drzwi po dwoch miesiacach poddal sie i wymieniono na hartowane.i tylko szklo hartowane nadaje sie do takich drzwi! system LAGUNA jest faktycznie natanszy jaki znam.warto tez pomyslec odrazu o jakims elemencie dekoracyjnym na szyne po ktorej jezdza drzwi poniewaz jest to surowe aluminium i niewyglada ciekawie.jezeli drzwi maja byc matowe to polecam szklo SATINATO.grubosc szkla 8mm.POZDRAWIAM i mysle ze skorzystacie z tych rad.jak cos to prosze pytać.

• 2 weeks później...
Cześc wszystkim! witam wszystkich którzy sa posiadaczami lub sa zainteresowanii założeniem sobie szklanych drzwi!pisze gdyż jestem strasznie zafascynowany takimi drzwiami.Mam kilka pytań dotyczących okuć, kieruję je do posiadaczy lub osób które miały doczynienia z okuciami do drzwi przesuwnych(szczególnie do osoby posiadającej system porta glass-osoba o nicku FRACEK) przeczytałem tu na forum Pana opinię i chciałbym z Panem porozmawiać.Prosiłbym Pana o kontakt, np: pozostawinie nr, telefonu oddzwonię do Pana!Tą samą prośbę kieruję do Pana ,który pisał ze pracuje jako szklarz 12 lat(osoba o nicku BLEYD- chciałbym poprosić o fachowa opinię). Mam nadzieję, ze znajdą Państwo chwilkę na odpisanie....z gory dziękuję.:)

Ja też planuję takie jedne drzwi. Zrezygnowałam z jednego pokoju dzieląc go na dwa pomieszczenia - garderobę i pomieszczenie z pralką i sauną. Wejście do tego drugiego planuje wejście od łazienki i tu pasowałyby drzwi przesuwane chowane w ścianie.

Chętnie dowiem się wiecej o tych drzwiach, producentach, czym się kierować przy wyborze, cenach...itp.

• 3 months później...
  • 7 years później...
  • 2 weeks później...