ocampa 15.03.2007 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Otrzymałem właśnie najnowszy numer muratora ( prenumerata ). Zainstalowałem program 'wymarzony ogród'. Na początku jest podgląd 3D, a po dodaniu kilkunastu obiektów, podglądu już nie ma. Pojawia się niebieski ekran i z podglądu nici!! Ponowne wczytanie pliku nie pomaga. Programiści mogli się bardziej postarać... Szkoda, bo program zapowiadał się ciekawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 16.03.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 właśnie chciałam go kupić ale chyba sie nie skusze ....w sumie to takie programy i to lepsze można ściągnąć z dobreprogramy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
web 21.03.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 WitamPłyta została sprawdzona na kilku komputerach i nie zaobserwowaliśmy tego typu objawów. Jeśli będą sie powtarzały, proszę o ponowny kontakt i zrzut z ekranu, skonsultujemy sprawę z producentemweb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts