Agduś 16.03.2007 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Albo wzorem byłego senatora po prostu zakop padlinkę. A może jakiegoś zbuka? Kurczę, jak tak skorzysta z wszystkich rad, to nie tylko z murka, ale też i ze szkoły ten kwiat modzieży wygoni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 16.03.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Zbuka i kwas masłowy to przy niewielkich zaiste staraniach można wyprodukować samemu i na chemii osobliwie znać się nie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 16.03.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Kiedy byłem w liceum nauczycielka chemii stłukła butelkę z kwasem masłowym. Część kwasu wlała się do kanału w którym biegły rury. Było kilka dni wolnego. Smród naprawdę nie do opisania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wari 18.03.2007 02:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 A możecie mi powiedzieć, gdzie kupić kwas masłowy? Szukałem na necie, na allegro i nic... Sam też go nie zrobię.... noga z chemii.... Masło musi zjełczeć, zacznie śmierdzieć i to jest właśnie zapach kwasu masłowego. Smacznego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ady 18.03.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 A możecie mi powiedzieć, gdzie kupić kwas masłowy? Szukałem na necie, na allegro i nic... Sam też go nie zrobię.... noga z chemii.... Masło musi zjełczeć, zacznie śmierdzieć i to jest właśnie zapach kwasu masłowego. Smacznego . Kwas masłowy zawierają owoce miłorzębu, jeśli brakuje owocującego miłorzębu ( warszawiacy mogą łatwo znaleźć) można próbować z innymi owocami - np Kaliny koralowej - wczoraj przycinałem krzewy i rozgniotłem troche owoców na ciuchach- charakterystyczny zapaszek kazał mi zmianiać ubranie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek123a 19.03.2007 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Hej, dzięki za odzew, trochę się tego nazbierało... myślę, że spróbuję z masłem i sosem (ale czy deszcze nie zmyje tego? jakby nie było wiosna, deszcz będzie padal)... spróbuję jeszcze umówić się z gościem z wydzialu zagospodarowania przestrzennego UM (czy jakos tak), moze oni cos posadza i bedą tego pilnować.... napisze też chyba do kuratorium... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts