ewela80 15.03.2007 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 czesc jestem na tym forum nowa.razem z mezem tez juz rozpoczelismy budowe ORIONA III tzn.narazie fundamenty i podmurowka czy ktos moglby przeslac nam jakies zdjecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA.S. 15.03.2007 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=33169&highlight=orion zapraszam tutaj, watek orionowy jest juz tutaj kontynuowany jakis czas. Zdjecia tez tam znajdziesz:) PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewela80 15.03.2007 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 dzieki za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlodykosa 02.10.2007 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Dzien dobry ja wlasnie sam zaczole budowe domu orion 3 bez garazu jak narazie nie mam zadnych zdjec ale postaram sie je wkleic za kilka dni caly cennik jak do tej pory tez powinienem miec za kilka dni jak narazie dom jest zbudowany do dachu dach ma byc zaczety 10.10.2007 roku . Dom robiony jest z Belixu na zaprawie klejowej podmurowka z bloczkow betonowych a poczatkowo miala byc wylana lawa fundamentowa ale koparka co miala nam kopac fundamenty pod lawe zaczela robic i po okolo 2 godzinach odwrocila sie i powiedziala "Pier.... nie kopie " i pojechala wiec cale fundamenty (prawie cale) zostaly wykopane recznie i zalane do poziomu gruntu Nastepnie od poziomu gruntu bloczki betonowe ocieplone 5 styropianem i posmarowane warstwa lepiku asfaltowo gumowego. Jak narazie moge podac cennik robotnikow w woj. Lubelskim wzieli 20 tys za zrobienie calej pracy wraz z fundamentami. Jedyne rzeczy ktore zostaly doliczone to za zezbrojenie wewnetrznych schodow 800 zl oraz za zrobienie drugiego wienca 800 zl. Roboty dachowe robione z dachowki cementowej zostaly wycenione na okolo 8500 zl ale jak wiadomo ta cena moze sie zmienic po skonczeniu robot Pozdrawiam mocno i postaram sie caly cennik wkleic jak najszybciej moge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lobodzinka 16.09.2009 02:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Wlasnie z mezem podjelismy decyzje o budowie tego domu w przyszlym roku. Chcialam zapytac czy juz ktos z Was wybudowal ten dome w wojewodztwie warminsko-mazurskiem, poniewaz tam tez stanie nasz Orionek, lub slaskiem z ktorego pierwotnie pochodzimy. Prosilabym Was rowniez o przeslanie na mojego e maila zdjecia gotowego domu od srodka bo z moja wyobraznia przestrzenna raczej slabo i nie moge sobie wyobrazic jak to cudenko wyglada od srodka. Mój e mail [email protected], z gory wielkie dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 16.09.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 http://forum.muratordom.pl/kto-buduje-dom-orion,t33169.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
creavgda 05.10.2013 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Witam jestem na etapie zamknięcia stanu 0Chciałbym abyśmy podzielili się swoimi spostrzeżeniami uwagami jak i plusami dotyczącymi wyłącznie tego projektu! Uwaga podnoszę ściany piętra o minimum 2 ytong'i powód wiadomy skosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts