piter1111 15.03.2007 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Witam Fotki z całej inwestycji od fundamentow po poddaszehttp://www.dom2.prv.pl miłego oglądania Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.03.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Sliczny dom , sliczna dzialka, ale zwierzaki najsliczniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruda1 15.03.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Dzięki za zdjęcia! Ponieważ my budujemy lustrzane odbicie nie mogłam odnaleźć się we wnętrzu Twojego domu . Szczęściarz z Ciebie najgorsze już za Tobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 15.03.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Fajny masz domek Też buduję Przytulny .....inny wariant ...ale ....też będzie taki ładny Również dziękuje za zdjęcia Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KALI04 15.03.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Domek piekny, my budujemy ten sam wariant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata27 22.03.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Prześlicznie to wszystko zrobiliście - SUPER.Tym bardziej się cieszę jak widzę te wszystkie zdjęci (że to wszystko tak super wygląda) bo ja też buduje Przytulny - wariant III. Pierwszy raz widziałam go od środka i to tak fajnie zrobionego. Gratuluję Pozdrawiam Rena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata27 22.03.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Witam Fotki z całej inwestycji od fundamentow po poddasze http://www.dom2.prv.pl miłego oglądania Piotr Witaj Piotrze. Juz pisałam wcześniej że zrobiliście naprawdę kawał dobrej roboty z Przytulnym. Wszystko wyszło Wam SUPER. Fajnie wybiec w przyszłość i zobaczyć jak będzie wyglądało coś, co w moim przyp[adku jest jeszcze przede mną. Ja tez buduję Przytulny III, z tym że odbicie lustrzane i troche cięzko było mi się u Ciebie połapać. Mam prośbe możesz jeszcze dołaczyć fotki schodów. Pytam, bo ja cały czas mam dylemat czy zrobić je betonowe czy może drewniane - jak zrobiłeś u siebie? Pozdrawiam Rena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piter1111 22.03.2007 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 schody mam betonoweniestety jeszcze nie sa oblozone drewnem (narazie brak funduszy)mam tylko zainstalowane lampki nad schodamiktóre zapalaja czujniki ruchuCo do kosztu schodowto majster za wylanie chcial 800 zl ,i poszlo na nie 3m3 betonu(byly wylewane razem ze stropem)za oblozenie schodow u mnie biora pow 4500 zlco do zrobienia calych z drewna to nie mam pojecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piter1111 22.03.2007 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 może za to dodam o tym co mam pod schodami wybralem ziemia do gornej warstwy ław fundamentowych i mam mala piewniczke pod schodami ,co prawda za zimno tam nie jest ale półek weszlo duzo i gratow miesci sie sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata27 23.03.2007 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 dobry pomysł z ta piwniczką, muszę się nad tym zastanowić dzięki za informacje odnośnie schodów pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prystelka 23.03.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 widzę, że bardzo kochasz swojego pieska.Jest prawie na każdym zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 31.03.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 piter1111 bardz fajny domek,za schody 4500 zł to sama robocizna bez materiału?zrób zdjęcie lampek przy schodach.dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piter1111 01.04.2007 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 z materialemtam jest tylko 15 schodow za 4500 robili u sasiadki stopnie,tralki barierki ale bez podstopnitu fotka lampekhttp://www.mojdomek1.republika.pl/schody.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata27 06.04.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Witam serdecznie. Mam pytanko, możesz mi napisać jak długo (od postawienia domu) tynkowałeś swój domek. Mam różne opinie, że powinno się odczekać jakiś czas, a inni twierdzą, że domy z YTONGA można tynkować właściwie od razu. Co Ty na to, jak to robiłeś u siebie? Pozdrawiam i życzę wesołych Świąt Wielkanocnych, smacznego jajeczka i białej kiełbaski oraz mokrego dyngusa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piter1111 06.04.2007 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 ja tynkowałem po 6 miesiącach w dodatku w grudniu Wstawiłem tylko kominek i pare grzejników żeby szybciej schło Co do tego kiedy tynkować to proste Zawsze istnieje ryzyko iż w nowym domu możesz mieć pęknięcia scian lub rysy na ścianach (nowy budynek pracuje) zależy to przede wszystkim od gruntu pod ławami. Jeśli masz stabilny grunt i jesteś pewna swoich ław fundamentowych to możesz tynkować odraz Ale jeśli pojawi sie rysa lub pękniecie na ścianie to odrazu bedziesz miała ja na tynku i wtedy trzeba go odkuć zabezpieczyć pęknięcie i otynkować ponownie pozdrawiam życzę też udanych świat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 06.04.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka1447.jpg Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz wesołego "Alleluja" dla Ciebie i całej Twojej rodzinki życzy Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts