fasola25 15.03.2007 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 http://www.lineablue.pl czy ktoś to zna?ceny i wzornictwo maja b. atrakcyjne, az zastanawiajace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdac. 15.03.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 a gdzie widziales te ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 15.03.2007 23:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 nie napisalam?sorkisprzedaja na allegrohttp://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=194545 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdac. 16.03.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 No faktycznie, ceny są zaskakująco niskie, a towar całkiem, całkiem Może się ktoś znajdzie kto kupował ich produkty i potwierdzi jakość!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdac. 11.07.2007 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 No to wyobraźcie sobie, że kupiłam od nich umywalkę, baterie do niej i miske podwieszaną wc, i............................................................... jestem pod wrażeniem , mile zaskoczona jakością, ceną. Naprawde nierózni się niczym od innych dobrych i drogich producentów. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 11.07.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Pokusiłam się o zakup ze względu na wzór umywalki który szukałam bezskutecznie przez rok oraz sanitariaty. Produkt naprawdę ok. Jak i sam sprzedawca na wielki plus. (Test produkt nie do końca spełnia moje wymagania jakościowe (bateria) = zdał celująco)Nie wiem jak w użytku. Niestety bidet stłukłam na budowie (uff jaka ulga przy takiej cenie) i samotny sanitariat pójdzie do małego wc. Jeśli macie już zrobione łazienki na zabudowanych stelażach zwróćcie uwagę że są one większe i mają szerszy rozstaw śrób mocujących niż nasze rodzime markowe produkty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ostry 12.07.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Jakiej produkcji są te sanitariaty? i jak długo je uzytkujecie? obawiam się aby po jakimś roku z białego kibelka i bidetu nie zrobiło się zółte paskudztwo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majuniaa 27.12.2007 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Podciągam wątek. Sama jestem zainteresowana. Nie jest to jakaś chińszczyzna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 27.12.2007 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Hej! kupiłam od nich miske wc http://images32.fotosik.pl/70/e56dbaa978a1ebebmed.jpg wygodny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 27.12.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Szukałam długi czas 2 umywalek półblatowych do łazienki dzieci o konkretnym kształcie i kupiłam też przez allegro właśnie linea blue...Jakość wykonania zaskakująco dobra nawet nie biorąc pod uwagę ceny Za podobne włoskiej firmy w dodatku na zamówienie musiałabym zapłacić duuuuuuużo więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 27.12.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Hej! kupiłam od nich miske wc http://images32.fotosik.pl/70/e56dbaa978a1ebebmed.jpg wygodny pasuje bez problemu do stelażu geberitu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa7506 27.12.2007 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Z opisu na Allegro wynika, że rozstaw mocowań to 180mm a np. Grohe Sl ma 180mm lub 230mm więc chyba pasuje. Mnie bardziej martwi czy kolorystycznie ta ceramika "zgodzi się" z np. polskimi produktami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 27.12.2007 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Wiem, że napisane , że pasuje ale wole spytać jak to wygląda w praktyce.Co do koloru to szukając różne zestawy zauważyłam, że i w obrębie jednej firmy są różne kolory Malmuc jak to w praktyce było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 28.12.2007 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Miska pasuje do Geberitu, u mnie wisi na stelażu geberita Duofix. Jeśłi chodzi o kolor to kibelek wisi za scianką, nie przykładałam nawet specjalnej uwagi zeby byl w tym samym kolorze co reszta ceramiki bo z nią nie sąsiaduje. Na moje oko jest biała. Mogę jeszcz przyłożyc do miski umywalkę Roca i zobaczyć czy sie gryzą tylko to będzie po 1-ym stycznia. Mogłabym jeszcze porównać te miskę do wanny z Koła, ale ani jednego, ani drugiego juz nie wyrwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.12.2007 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Ja też kupiłam komplet wc+bidet oraz umywalkę. Wszsytko ok. Podobaja mi się. Cena najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arturoU230 26.01.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 witam niestety seria ceramiki LINEA BLUE jest to chińszczyzna napewno jak kolega wcześniej pytał po jakimś czasie ceramika zrobi się zółta ogólnie jaki okres gwarancji daje gościu który to sprzedaje na renomowane marki jest to okres około5-7lat.podejrzewam ale to są moje podejrzenia max 2-lata będzie to ładnie wyglądało.jak każda ceramika z CHINJEDNAK LEPIEJ ZAINWESTOWAĆ W RENOMOWANĄ CERAMIKĘ TYPU ROCA,KOŁOitp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majuniaa 26.01.2008 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 A wiec kupilam 2 sedesy (z deska wolnoopadającą ) i 1 bidet, sprawdzile\am jak tylko przyszly i... nie jestem zachwycona. Pierwsze wrazenie nie jest specjalne, ciekawily mnie deski - bo wolnoopadajace , wyjelam je,sprawdzilam jak opadaja no i opadaja normalnie, tzn szybko i z hukiem. Chyba ze je trzeba jakos specjalnie mocowac, jak tak to niech mnie ktos oswieci. Na razie leza rzeczy w kartonie i w tym tygodniu bedziemy je montowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czandra 25.02.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Tak ja też się skusiłam bo ta cena, ceramika jeszcze ujdzie ale ta deska - wszystkie śrubki na wierzchu a system wolnego opadania - cóż w tym wypadku to nie powinno się tak nazywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neti 25.02.2008 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Hej! kupiłam od nich miske wc http://images32.fotosik.pl/70/e56dbaa978a1ebebmed.jpg wygodny Malmuc, co to za płytki?? Właśnie takie mi się podobaja, podobne ma paradyż, ale straaaasznie drogie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minuszka 26.02.2008 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Ja kupilam u nich umywalke kwadratową i kibelek kwadratowy i z deska samoopadającą. Jestem zadowolona, po pierwsze identyczna linia w kole kosztowala przynajmniej 800 zl wiecej a nie wiem czym sie roznila chyba znaczkiem. Bylam u nich w hurtowni, bardzo mily Pan doradził polecil i naprawde jest ok.[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts