Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ceramika łazienkowa LINEA BLUE

fasola25

Recommended Posts

• Odpowiedzi 91
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kupiłam z allegro dwie umywalki dwie miski wc i bidet. Ceramika ładna i nie mogę się przyczepić. Szczególnie jedna z umywalek uważam za jeden z najlepszych nabytków, nazywa się D-967 i jest w kształcie owalnym, po prostu śliczna. Co do jakości nie mogę się wypowiadać bo to wyjdzie w praktyce, ale jak się zastanawiałam czy kupić i miałam dylemat że to chiński wyrób to mnie mąż oświecił że Chińczycy robili ceramikę na długo przed tym zanim w ogóle u nas o tym usłyszano :wink: , poza tym jestem na początku wykończeniówki i już widzę że nie będę mogła sobie na wszystko pozwolić, a ten wybór przynajmniej pozwolił mi pozostać w stylistyce która mi odpowiada i to za niewielkie pieniądze.

Hej!

kupiłam od nich miske wc

http://images32.fotosik.pl/70/e56dbaa978a1ebebmed.jpg

wygodny :oops: :lol:

Malmuc, co to za płytki?? Właśnie takie mi się podobaja, podobne ma paradyż, ale straaaasznie drogie....

to BALDOCER seria Tokyo, są, bardzo fajne, na zdjeciu nie widac trzeciego koloru płytek.

Cena tez super placilam chyba 47 zł za metr

• 4 weeks później...
Jakość ceramiki można faktycznie różnie oceniać, natomiast obsługę klientów oceniam najwyżej jak się tylko da. Zakupiłam 2 kibelki i bidet które montowane były ponad 2 miesiące po zakupie. Okazało się, że niestety jeden z kibelków (ten tańszy) przecieka. Zadzwoniłam do firmy i poprosiłam o umożliwienie zwrotu towaru- moje zdziwienie było spore gdy okazało się, że nie ma najmniejszego problemu :o Droższy kibelek moim zdaniem prezentuje się lepiej niż np. z firmy Hatria, nie wytrzyma jednak porównania z Villeroyem, na który ostatecznie się zdecydowałam.

• 2 weeks później...
Zamontowalismy nasze w miski wraz z deskami i bardzo dobrze wygladaja i sie sprawuja. Pisałam powyzej niepochlebna opinie ale naprawde jestem zadowolona i deski samoopadajace dzialaja jak trzeba.

Niestety wczesniej myliłam sie bo ich nie zamontowalismy wiec normalne ze nie dzialaly jak trzeba.

:)

Popełniłam ten sam błąd ze zbyt wczesną oceną deski samoopadajacej. Opada dopiero po zamocowaniu :lol: :lol: Ja mam ten komplet owalny wc+bidet.

Zamontowaliśmy ustęp (taki owalny ale ten tańszy w ofercie) i nie wygląda to jak Ego z Koła. Jakbym teraz kupowała to kupiłabym chyba linea (ten droższy). Jak będzie bokiem to ok, ale jak na wprost to to jest raczej kształt trójkąta niż koła. schodzi w dół takim dość ostrym stożkiem.

• 1 month później...
Czy ktoś z Was ma umywalkę nablatową Linea Blue (konkretnie chodzi o D-960A)? Chodzi mi o sposób montażu. Czy można ją zamontować bezpośrednio do ściany (na śrubach czy czymś takim) czy trzeba koniecznie użyć blatu? Proszę o info, sprawa bardzo pilna. Z góry dziękuję.

• 2 years później...

Zastanawiam się nad zakupem takiego kompaktu, czy ktoś z Was użytkuje? Jak to wygląda po zamontowaniu? Podobno do podłogi montuje się za pomocą jakiś kątowników, czy je widać?

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=28341

• 3 months później...
  • 2 weeks później...