minuszka 26.02.2008 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 niestety nie potrafie wstawic zdjec. Moze ktos z Was mi podpowie jak to zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.02.2008 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Tutaj jest wątek jak dodawać zdjeciahttp://forum.muratordom.pl/jak-dodac-zdjecia-zeby-byly-widoczne-na-forum,t63615.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleks 1719501264 27.02.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Właśnie obejrzałam sobie stronkę na allegro i jestem zachwycona, podobają mi się ich produkty, szczególnie te małe umywalki (takich szukamy). Chciałbym tylko zobaczyć te produkty na żywo...orientujecie się może gdzie to można zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wisia30 27.02.2008 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Kupiłam z allegro dwie umywalki dwie miski wc i bidet. Ceramika ładna i nie mogę się przyczepić. Szczególnie jedna z umywalek uważam za jeden z najlepszych nabytków, nazywa się D-967 i jest w kształcie owalnym, po prostu śliczna. Co do jakości nie mogę się wypowiadać bo to wyjdzie w praktyce, ale jak się zastanawiałam czy kupić i miałam dylemat że to chiński wyrób to mnie mąż oświecił że Chińczycy robili ceramikę na długo przed tym zanim w ogóle u nas o tym usłyszano , poza tym jestem na początku wykończeniówki i już widzę że nie będę mogła sobie na wszystko pozwolić, a ten wybór przynajmniej pozwolił mi pozostać w stylistyce która mi odpowiada i to za niewielkie pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 27.02.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Hej! kupiłam od nich miske wc http://images32.fotosik.pl/70/e56dbaa978a1ebebmed.jpg wygodny Malmuc, co to za płytki?? Właśnie takie mi się podobaja, podobne ma paradyż, ale straaaasznie drogie.... to BALDOCER seria Tokyo, są, bardzo fajne, na zdjeciu nie widac trzeciego koloru płytek. Cena tez super placilam chyba 47 zł za metr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neti 27.02.2008 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 To faktycznie i cena bardzo przystepna! Dzięki Malmuc!A jaki ten trzeci kolor? Jakiś dekor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa7506 24.03.2008 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 Jakość ceramiki można faktycznie różnie oceniać, natomiast obsługę klientów oceniam najwyżej jak się tylko da. Zakupiłam 2 kibelki i bidet które montowane były ponad 2 miesiące po zakupie. Okazało się, że niestety jeden z kibelków (ten tańszy) przecieka. Zadzwoniłam do firmy i poprosiłam o umożliwienie zwrotu towaru- moje zdziwienie było spore gdy okazało się, że nie ma najmniejszego problemu Droższy kibelek moim zdaniem prezentuje się lepiej niż np. z firmy Hatria, nie wytrzyma jednak porównania z Villeroyem, na który ostatecznie się zdecydowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majuniaa 24.03.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 Zamontowalismy nasze w miski wraz z deskami i bardzo dobrze wygladaja i sie sprawuja. Pisałam powyzej niepochlebna opinie ale naprawde jestem zadowolona i deski samoopadajace dzialaja jak trzeba. Niestety wczesniej myliłam sie bo ich nie zamontowalismy wiec normalne ze nie dzialaly jak trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 24.03.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 może coś takiego? http://img.interia.pl/biznes/nimg/Zloto_gore_2225268.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatca 04.04.2008 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Podnoszę wątek, bo też jestem zainteresowana tą ceramiką. Czy ktoś przymierzał tę ceramikę do ceramiki ROCA?Chciałabym kupić wc i bidet natomiast umywalkę chcę kupić Roca. Mam obawy że te ceramiki różnią się od siebie, a u mnie będa stać raczej blisko siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.04.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Zamontowalismy nasze w miski wraz z deskami i bardzo dobrze wygladaja i sie sprawuja. Pisałam powyzej niepochlebna opinie ale naprawde jestem zadowolona i deski samoopadajace dzialaja jak trzeba. Niestety wczesniej myliłam sie bo ich nie zamontowalismy wiec normalne ze nie dzialaly jak trzeba. Popełniłam ten sam błąd ze zbyt wczesną oceną deski samoopadajacej. Opada dopiero po zamocowaniu Ja mam ten komplet owalny wc+bidet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatca 04.04.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 mayland... czy Ty masz ten komplet Linea czy ten drugi? Oba sa podobne do Koło Ego. Jesteś zadowolona? Czy kupowałaś razem z umywalką? U Ciebie w dzienniku chyba jeszcze nie ma zdjęć tej łazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatca 04.04.2008 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Upsss... przepraszam, nie doczytałam.. wyżej jest napisane .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wisia30 04.04.2008 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Zamontowaliśmy ustęp (taki owalny ale ten tańszy w ofercie) i nie wygląda to jak Ego z Koła. Jakbym teraz kupowała to kupiłabym chyba linea (ten droższy). Jak będzie bokiem to ok, ale jak na wprost to to jest raczej kształt trójkąta niż koła. schodzi w dół takim dość ostrym stożkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa7506 04.04.2008 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 WC Linea jest identyczne jak jeden z modeli Duravitu, jednak przy standardowym zamocowaniu śrub na wysokości 32cm dotyka niemal posadzki- nie ma możliwości włożenia ręki choćby w celu umycia podłogi pod WC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiacz 05.05.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Czy ktoś z Was ma umywalkę nablatową Linea Blue (konkretnie chodzi o D-960A)? Chodzi mi o sposób montażu. Czy można ją zamontować bezpośrednio do ściany (na śrubach czy czymś takim) czy trzeba koniecznie użyć blatu? Proszę o info, sprawa bardzo pilna. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grace77 26.10.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Zastanawiam się nad zakupem takiego kompaktu, czy ktoś z Was użytkuje? Jak to wygląda po zamontowaniu? Podobno do podłogi montuje się za pomocą jakiś kątowników, czy je widać? http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=28341 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellwirka 19.02.2011 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 Witam , czy może widział ktoś kompel miska + wc Cubik na zywo? bardzo mi sie podoba a nie mam możliwości podskoczyc do wawy i obejrzec go osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 02.03.2011 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Ja wczoraj zamowiłam wanne, mam nadzieje ze nie pożałuje tej "oszczednosci" Ale wanny owalne w KOLE kosztuja ponad 2000 a tu zaplacilam 1000 zł Różnica kolosalna, mam nadzieje tylko ze nie w jakości. Czekam wiec na wannę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mal26 02.03.2011 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 My zamówiliśmy kabinę prysznicową na posadzkę,kompakt wc Sevilla,oraz odpływ liniowy Axiss,jesteśmy zadowoleni.Ceramika biała,wszystko było u nas na drugi dzień.Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts