zetka 02.03.2011 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 A ja z chęcią zapoznałabym się z opiniami osób, które już użytkują tę ceramikę od kilku lat. Nadal jesteście zadowoleni? Nic się z nią nie dzieje, nie żółknie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaMaciej 08.05.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 Podbijam temat, bo jestem na etapie wyboru a podoba mi się wzornictwo, a co z jakością??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 08.05.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 Ja też chciałabym wiedzieć, jak z jakością tej ceramiki, np. po roku użytkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 11.05.2011 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Podciągam wątek. Design bardzo ciekawy Mile widziane opinie użytkowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamikasse 07.06.2011 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Dołączam się*do pytania o jakość ceramiki linea blue! Pewnie ktoś z użytkowników, który wypowiadał się na samym początku tematu, może już coś powiedzieć na temat koloru i w ogóle jakości po kilku latach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.06.2011 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Użytkuje dopiero 5 miesięcy. NA razie jestem bardzo zadowolona. Bałam się deski samodomykającej, ale jest super. Nie wiedziałam też, czy misa WC się sprawdzi (chodziło mi o spłukiwanie) ale także bez zastrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
00marta 07.06.2011 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Witam, jestem szczęsliwą posiadaczką wanny wolnostojącej, byliśmy po nią w Wa-wie i widziałam resztę armatury, z wanny jesteśmy zadowoleni natomiast okrągła misa wc była nierówna, jak fale Dunaju, ale to może ten jeden egzemplarz, umywalki czy kraniki prezentowały się świetnie, trzeba dodać że to chińszczyzna, ale cena czyni cuda co nie ? a wanna prezentuje się swietnie, choć nie jest czysto biała i jeśli miałaby stanąć na białych płytkach to bardzo by raziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 07.06.2011 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 (edytowane) A czy ktoś wie dlaczego nie ma już w linea miski ustępowej verona? Strasznie miała fajny kształt - takie jajo...http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTYAZfSGmJh1c_wGzEIiqY2Kwbo6wlluFnLga8nM2yYgvZgSJA8yQ Edytowane 7 Czerwca 2011 przez Agi75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
00marta 08.06.2011 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 A czy ktoś wie dlaczego nie ma już w linea miski ustępowej verona? Strasznie miała fajny kształt - takie jajo...http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTYAZfSGmJh1c_wGzEIiqY2Kwbo6wlluFnLga8nM2yYgvZgSJA8yQ może właśnie dlatego, że nie była najlepszej jakości, mocowanie deski też raczej kiepskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 08.06.2011 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 A to o tym nie słyszałam. Jedna z forumowiczek była z niej bardzo zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalina2410 09.06.2011 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 A ja wiem pisałam w sprawie tej miski VERONA i firma odpisała ze w sprzedaży będą dopiero za 2 miesiąca bo teraz nie mają ich w I gatunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 09.06.2011 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 michalina ale super!!!!!!!!!!!!! Moge poczekać te dwa miesiące A Ty tez jestes nia zainteresowana? Bo 00marta mnie troche tą swoja opinią zmartwiła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Harimex 09.06.2011 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 WitamMiski w kształcie takiego cyt."jajka" są również u innych producentów może nie identyczne ale podobne np. producent ceramiki Art Ceram kolekcja blend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 09.06.2011 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Harimex ale spójrzmy prawdzie w oczy.....ich cena zabija! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
00marta 10.06.2011 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 może ogladałam tą z II gatunku bo tak wygladała.... z małżem po namysle kupiliśmy podobną z koła z deską wolnoopadającą, jakość super i wygląd też kazdy ma inne wymagania do jakości i może dla kogoś innego miska będzie spełniała oczekiwania, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 10.06.2011 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 może ogladałam tą z II gatunku bo tak wygladała.... z małżem po namysle kupiliśmy podobną z koła z deską wolnoopadającą, jakość super i wygląd też kazdy ma inne wymagania do jakości i może dla kogoś innego miska będzie spełniała oczekiwania, A jaka kupiliście jesli można wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
00marta 10.06.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 model nazywa się Ego, jest owalny nie identyczny, ale za to pewna 100 % jakość bez zarzutu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szolga 11.06.2011 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 00marta ten model Ego to z firmy Koło tak? Tak się składa, że akurat posiadam w swojej łazience bidet i misę wc z firmy Linea Blue oraz umywalkę firmy Koło. I muszę przyznać, że jedynie odcień bieli mają taki sam, mimo że umywalka z ''refleksem''. Bo jeśli chodzi o jakość wykończenia to Linea Blue jest dla mnie lepsza. Firma Koło według mnie jest po prostu przereklamowana. Nie trzeba przepłacać, żeby mieć coś ładnego w tej samej jakości, a nawet lepszej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
00marta 11.06.2011 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 Szolga we wczesniejszych postach pisałam, że wybrałam się specjalnie do wawy żeby obejrzeć ceramike i w porównaniu do Koła wypadła blado, umywalki były np bardzo ładne natomiast akurat ta miska owalna o której była wcześniej mowa, była nierówna na powierzchni, pofalowana a deska miała słabe mocowanie, wszystko latało...a jeżeli chciałabym przepłacać jest wiele droższych firm od Koła, wanne mamy z linea model ELISEO VSA39 prezentuje się super i tu co do jakości nic nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 06.07.2011 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Od dwóch miesięcy użytkuje wannę Linea Blue i na razie nie mam żadnych zastrzeżeń.Jest masywna, nie trzeszczy, nie rysuje się... nie mam się do czego przyczepić...A cena o połowę mniejsza niż wanna owalna tej wielkości w Kole...http://img684.imageshack.us/img684/7641/03forum.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts