Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ceramika łazienkowa LINEA BLUE

fasola25

Recommended Posts

• 2 months później...
  • Odpowiedzi 91
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 4 weeks później...

Witam,

jestem szczęsliwą posiadaczką wanny wolnostojącej, byliśmy po nią w Wa-wie i widziałam resztę armatury, z wanny jesteśmy zadowoleni natomiast okrągła misa wc była nierówna, jak fale Dunaju, ale to może ten jeden egzemplarz, umywalki czy kraniki prezentowały się świetnie, trzeba dodać że to chińszczyzna, ale cena czyni cuda :) co nie ? a wanna prezentuje się swietnie, choć nie jest czysto biała i jeśli miałaby stanąć na białych płytkach to bardzo by raziło

A czy ktoś wie dlaczego nie ma już w linea miski ustępowej verona? Strasznie miała fajny kształt - takie jajo...http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTYAZfSGmJh1c_wGzEIiqY2Kwbo6wlluFnLga8nM2yYgvZgSJA8yQ

może właśnie dlatego, że nie była najlepszej jakości, mocowanie deski też raczej kiepskie

może ogladałam tą z II gatunku bo tak wygladała.... z małżem po namysle kupiliśmy podobną z koła z deską wolnoopadającą, jakość super i wygląd też

kazdy ma inne wymagania do jakości i może dla kogoś innego miska będzie spełniała oczekiwania,

A jaka kupiliście jesli można wiedzieć?

00marta ten model Ego to z firmy Koło tak? Tak się składa, że akurat posiadam w swojej łazience bidet i misę wc z firmy Linea Blue oraz umywalkę firmy Koło. I muszę przyznać, że jedynie odcień bieli mają taki sam, mimo że umywalka z ''refleksem''. Bo jeśli chodzi o jakość wykończenia to Linea Blue jest dla mnie lepsza. Firma Koło według mnie jest po prostu przereklamowana. Nie trzeba przepłacać, żeby mieć coś ładnego w tej samej jakości, a nawet lepszej.

Szolga we wczesniejszych postach pisałam, że wybrałam się specjalnie do wawy żeby obejrzeć ceramike i w porównaniu do Koła wypadła blado, umywalki były np bardzo ładne natomiast akurat ta miska owalna o której była wcześniej mowa, była nierówna na powierzchni, pofalowana a deska miała słabe mocowanie, wszystko latało...a jeżeli chciałabym przepłacać jest wiele droższych firm od Koła,

wanne mamy z linea model ELISEO VSA39 prezentuje się super i tu co do jakości nic nie mam

• 4 weeks później...

Od dwóch miesięcy użytkuje wannę Linea Blue i na razie nie mam żadnych zastrzeżeń.

Jest masywna, nie trzeszczy, nie rysuje się... nie mam się do czego przyczepić...

A cena o połowę mniejsza niż wanna owalna tej wielkości w Kole...

http://img684.imageshack.us/img684/7641/03forum.jpg

Uploaded with ImageShack.us