Princesa 12.09.2011 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Podbijam tematJak ceramika marki Linea Blue sprawuje się u Was po dłuższym czasie?Cenowo jest szalenie atrakcyjna, wizualnie (przynajmniej na zdjeciach) także.Czy ktoś wie, czy gdzieś w Krakowie można ją zobaczyć na jakiejś ekspozycji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ConradBeata 26.09.2011 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 ja kupiłem 2 sztuki wc verona, zaskoczyła mnie małym wymiarem, nie całości a "siedziska" jakaś taka ciasna... ale kształt i cena są super, zobaczymy jak to bedzie z nia w praktyce.... w jednym komplecie brakuje uchwytu ale juz napisalem do sprzedawcy zobaczymy jaka bedzie reakcja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 27.09.2011 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 ja kupiłem 2 sztuki wc verona, zaskoczyła mnie małym wymiarem, nie całości a "siedziska" jakaś taka ciasna... ale kształt i cena są super, zobaczymy jak to bedzie z nia w praktyce.... w jednym komplecie brakuje uchwytu ale juz napisalem do sprzedawcy zobaczymy jaka bedzie reakcja... To male siedzisko będzie dla mnie na plus - bo chciałabym ją kupić do łazienki dziecięcej - a dzieciaczki to jeszcze maluchy. Proszę aby wypowiedziały się osoby, które dłuższy czas użytkują te produkty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 27.09.2011 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 czy ktos uzytkuje WC LUNA 379? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ConradBeata 28.09.2011 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 muszę pochwalić producenta, w sobotę napisałem że brakuje uchwytu do wc, we wtorek kurier był u mnie z całym kompletem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna_bw 04.01.2012 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Odswiezam watek. Planujemy zakup wanny do zabudowy VBS-10 z firmy Lineablue: http://superceramika.pl/index.php?products=product&prod_id=262 Czy ktos moze uzytkuje juz te wanne i moze podzielic sie opinia? Warto? Cena i wyglad sa bardzo atrakcyjne, zastanawiam sie jak z jakoscia. Spodobaly nam sie takze: umywalka nablatowa UN 538: http://superceramika.pl/index.php?products=product&prod_id=311 misa WC i bidet STORM: http://superceramika.pl/index.php?products=product&prod_id=130 Jesli ktos ma u siebie powyzsza ceramike lub inne produkty z tej firmy, to prosze o opinie i wrazenia z uzytkowania. Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 04.01.2012 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 kupilismy MISA CERAMICZNA WC CUBIK 370 - wyglad, kolor super. uzytkujemy ok 2mies. jestem zadowolona. ostatnio zamontowalismy deske, cos sie okazalo ze jakas krotsza jest. wyslalam zdjecie i zapytanie do sprzedawcy czy moze zle zamontowalismy bo jakos deska krotsza jest niz wc. Reakcja nastepnego dnia - email z informacja ze nowa deske wlasnie wyslali. Musze odebrac od rodzicow wiec wtedy bede wiedziec czy jest ok, ale bylo to mile zaskoczenie poniewaz produkt kupilismy ponad pol roku temu! obecna deska troche srednio wolno opada - w sensie myslalam ze bedzie "sztywniej"chodzic bo troszke teraz lata, ale zobaczymy jak przyjedzie nowa deska. Poki co wszystko na plus! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piccolo 09.02.2012 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Witam,czy ktoś z forumowiczów wypowiedziałby się na temat dwóch produktów tej firmy: 1. kabina prysznicowa http://superceramika.pl/index.php?products=product&prod_id=373 2. wanna http://superceramika.pl/index.php?products=product&prod_id=365 Czy można do tej kabiny dobrać brodzik czy jedynie jako bezbrodzikową zainstalować?Czy wanna jest sprzedawana bez nawierconych otworów na armaturę czy już z tym otworami?pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stiffler 21.09.2012 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 czy może sie ktoś wypowiedzieć jak się sprawy mają po roku czy dwóch użytkowania? 2 m-ce to jednak za krótko żeby powiedzieć czy to dobry sprzęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 21.09.2012 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Mam wannę od roku i nadal jestem zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiaczek_S 02.01.2013 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Witam!Podciągam temat. Jak się sprawują wasze kibelki po latach? Zastanawiam się nad kompletem Verona i wc Heidelberg.Użytkownicy wypowiedzcie się, czy np. ceramika nie zżółkła, jak działają deski wolnoopadające?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xerses 07.01.2013 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Tak dobrze by było wpisac tutaj kilka cennych uwag odnośnie strony uzytkowej osób którem maja kilkuletnie doswiadczenie w korzystaniu . Byc moze akurat jest to dobry produkt i warto sie skusić........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 07.01.2013 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Od ponad 3.5 roku mam umywalkę LB, nic się z nią złego nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xerses 09.01.2013 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Od ponad 3.5 roku mam umywalkę LB, nic się z nią złego nie dzieje Fajnie. Kupie na próbę jedną. Jak mi się spodoba to kupie do całej łazienki i zobaczymy Dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 09.01.2013 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Ja mam owalną wannę i nie widzę w niej nic złego - używamy 1,5 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiaczek_S 10.01.2013 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 No więc... Byliśmy dzisiaj w Linea Blue i zakupiliśmy: wc Heidelberg i komplet wc i bidet Ego. Fajnie, że można zobaczyć na żywo, polecam, jak macie niedaleko do W-wy, przemiła obsługa, wszystko pokazali, rozpakowali. A! I dali rabacik ! Na żywo komplet Verona, który chciałam nie zrobił na mnie wrażenia, za to Ego wygląda świetnie, ma ukryte wszelkie mocowania. Na razie kibelki leżą w kartonach ale jak będą już zamontowane to wrzucę fotki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm niewielki m05b 08.05.2013 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 (edytowane) Podbijam. Jak się sprawuje ego? Kurcze, teraz zobaczyłam, że nie ma już tej serii w ofercie LB. Kto jeszcze użytkuje produkty tej firmy? Edytowane 8 Maja 2013 przez m&m niewielki m05b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilczus 28.05.2013 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 niestety nie ma verony ,ani ego na stanie - szukałam na necie podobnych produktów i w na stronie łazienki rea znalazłam ceramikę camel - czy to nie to samo ? choć tej rei nie polecają na muratorze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baster_t 30.09.2013 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Witam,Przymierzam się do zakupu wanny wolnostojącej Linea Blue (Marcooni). Cena dość wysoka. Nikt z piszących w tym wątku nie zmienia zdania co do jakości produktu? PozdrawiamMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stiffler 04.10.2013 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 po pół roku wszystko nadal OK, deski dalej wolno opadają, wszystko białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts