bellowicz 05.10.2013 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Witam Kupiłem umywalkę nablatową UN-538. Jeszcze nie montowana, ale po wyjęciu z kartonu wygląd ok. Kolor jednolity bez przebarwień. Jedynie mogę mieć zastrzeżenie do krawędzi , tak jakby krzywo, ale naprawde trzeba się napatrzeć. Inni domownicy tego nie dostrzegają. Coż jakość = cena. Odpowienik kosztuje co najmniej 2000 zł. Dla mnie ok Również mam WC Verona, tylko moje WC ma nazwę WC Paola, a to to samo. Siedzisko tak jak inni piszą wydaje się małe. Byłem zaskoczony, ale po przetestowaniu jest dobrze. Fajny i estetyczny wygląd. Wszystkie potrzebne uszczelki, śruby montażowe w komplecie. Jedynie zastrzeżenie można mieć do klapy. Deska wolnoopadająca wygląda plastikowo prawie tandetnie. Po zamontowaniu krawędź deski nie do końca była na równi z krawędzią misy, tak jaby odchodziła (może to być związane ze złym montażem. Mój hydraulik po raz pierwszy robił coś takiego). Nie wiem jak długo deska wolnoopadająca będzie się spisywać. Ogólnie jestem zadowolony. Minusem może być brak możliwości zakupu części zamiennych. Tak wygląda luzem i po zamontowaniu w łazience: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baster_t 05.10.2013 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Do mnie przyszła wanna wolnostojąca. Za szybkość dostawy i jakość obsługi - 6. Wanna wygląda solidnie. Niestety montaż za około pół roku, więc reszta wyjdzie "w praniu". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xerses 10.10.2013 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Witam, ostatecznie jednak nie kupowałem tej ceramiki, postawiłem na Roca i jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poohatch 27.10.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Czesc, czy kupilas tego Heidelberga. Tez mam na niego ochote, ale sie nadal zastanawiam. Nie ma w sumie zbyt wielu dobrych opinii na temat Lineii.... Witam! Podciągam temat. Jak się sprawują wasze kibelki po latach? Zastanawiam się nad kompletem Verona i wc Heidelberg. Użytkownicy wypowiedzcie się, czy np. ceramika nie zżółkła, jak działają deski wolnoopadające? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arti43 06.11.2013 01:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Kiedyś kupowałem coś w tej firmie, ale nie pamiętam dokładnie adresu. Nie wiem, jak to wyglądało kilka lat temu, ale teraz mają chyba sklep internetowy stronie firmowej. Adres j.w.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pomtek 13.11.2013 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Kupiłem rok temu wc + bidet Ego i wannę wolnostojącą - dobrze się spisują. Białe, brak odprysków. Skusiłem się na cenę - opinie mieli dobre i ja też nie mam zastrzeżeń. Minusem był czas oczekiwania - spośród 40 modeli żonie spodobała się akurat taka wanna, która była tylko na zamówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 18.12.2013 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 a czy w Warszawie poza ul. Zabraniecką można gdzieś obejrzeć i kupić ich produkty?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bp_87 12.03.2014 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Kupiłem pół roku temu miskę sienna i na początku były falowania na zewnętrznej powłoce misy, ale zostawiliśmy ją. Dopiero ostatnio zamontowaliśmy miskę ze względu na wolno przebiegający remont i okazuje się, że deska wolno opadająca bardzo rusza się na boki, lecz największy problem to ze spłukiwaniem papieru, dopiero za 3-4 razem woda zabiera go:/. Na pewno będziemy reklamować produkt, ale może u kogoś z Was wystąpił już taki problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paro 06.07.2014 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Kupiłem pół roku temu miskę sienna i na początku były falowania na zewnętrznej powłoce misy, ale zostawiliśmy ją. Dopiero ostatnio zamontowaliśmy miskę ze względu na wolno przebiegający remont i okazuje się, że deska wolno opadająca bardzo rusza się na boki, lecz największy problem to ze spłukiwaniem papieru, dopiero za 3-4 razem woda zabiera go:/. Na pewno będziemy reklamować produkt, ale może u kogoś z Was wystąpił już taki problem? Ja zakupiłem mise wc Mezzo i problem mam podobny deska jak dla mnie zbytnio się rusza i przy spłukiwaniu wody chlapie głównym strumieniem na zewnątrz misy... wstępnie rozmawiałem już z firmą i stwierdzili że to jest nie możliwe że w stelażu (grohe) jest regulacja do ciśnienia wody... tyle że czegoś takiego nie ma... także misa wc jeśli chodzi o wygląd jest ok ale jeśli będę miał uciekać za każdym razem przy spłukiwaniu to nie polecił bym jej nikomu. możliwe że to akurat taka wada przy tym modelu... Może miał lub ma ktoś podobną ktoś ma podobną sytuację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dotka21 30.07.2014 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Mam identyczną misę (mezzo). Kupiłam ją w zeszłym roku razem z prostokątną umywalką nablatową i prysznicem. U mnie nie ma żadnych problemów. Ceramika jest równa, woda nie chalpie, dobrze spłukuje, deska opada wolno, jest dopasowana, nie lata na boki. Pozostałe rzeczy też były ok. Nic się nie poprzebarwiało, nie porobiły się odpryski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gola86 30.07.2014 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Ja kupiłam umywalkę nablatową prostokątną i niestety przyszła krzywa. Bujała się jak kołyska.Nie było natomiast problemu ze zwrotem. Szybko zwrócili pieniądze razem z kosztami przesyłki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiltka 23.09.2014 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Ja szukałam o nich informacji w necie. Na opineo mają dużo bardzo dobrych komentarzy, tu też większość jest zadowolona, więc się zdecydowałam. Kupiłam wanne marconi vsa-31, baterię podłogową dornbath ff28db do wanny i umywalkę un 116. Wszystko jest takie jak w opisie, nie mam zastrzezeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts