madd 21.02.2011 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 (edytowane) Nastepne powiadasz??? Ngdy w zyciu. Dzieci dziecmi, ale drugi raz ciazy to bym nie zniosla. I napisze wprost i bez ogrodek (takie jest moje zdanie i sie z nim zgadzam ), ze ciaza to nie jest zaden stan blogoslawiony. No PS. Znalazlam )) http://www.youtube.com/watch?v=nBU_V3S3teE Edytowane 21 Lutego 2011 przez madd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 21.02.2011 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Zacznie rosnąć to zmienisz zdanie :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoaKar4 15.03.2011 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Pewnie ja po 3 powiedzialam nigdy wiecej a potem marudzilam o 4 i tak mamy wspaniala 4reczke 2 cory i 2 synkow ale z wieksza roznica wieku miedzy najstarsza a najmlodszym 12lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sloneczko 08.08.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Madd ja wiem ze jak sie ma takiego szkraba niemalrocznego to czasu brak, ale moze znajdziesz chwile i napiszesz co za farbe i kolorek masz na scianie zewnetrznej? wlasnie szukam wersji dla naszej chatki. jak wam sie ta farba sprawuje? ps. tez mam termin na listopad tyle ze w domku juz jeden dziec mieszka, dopominal sie psa a dostanie siostre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akselek 12.09.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Duza nie jest "Zasadniczo i pobieznie to nazywamy ja Joanna. Ale jest takie piekne imie dla dziewczynki....Tradycja" śliczna ta Twoja Tradycja Nasz przykop też nieskończenie się wykańcza...... Ale z tym rozmnażaniem, to z czasem jak się widzi jaie fajne to pierwsze to nie patrząc na atrakcje towarzyszące, chce sie drugiego Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 06.10.2011 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 kasia_sloneczko - jakims xynomalem bezbarwnym chatke potraktowalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 06.10.2011 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Tradycja mi rosnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Seba7207 11.11.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Rośnie jak na drożdżach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 10.05.2012 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Tak wrzucam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Seba7207 29.01.2013 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Madd, jak domek i wrażenia po 6 latach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 05.02.2013 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Sama nie wiem Z jednej strony jest OK, z drugiem - kilkanascie rzeczy bym zmienila...A tak w ogole to marzy mi sie jeszcze jedna budowa...Wiem, wiem - glupia jestem - gory jeszcze nie skonczylam a i o dole nie mozna powiedziec, ze zrobiony na tip-top Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka76 11.02.2013 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 MADD a ja ci zazdroszczę takiego domu- to moje marzenie. Chałupa z bala cud miód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
.Barbara 06.12.2013 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Witam Madd i serdecznie pozdrawiam. Gratuluję i domu i córci. Również gratuluję męża jak widać zaradnego pod każdym względem. Mam 52 latka i też (lepiej późno niż wcale) spełniam swoje marzenia. Szukam projektu i wykonawcy do małego, tylko dla mnie niestety, domku. Mieszkam w mazowieckim i myslę, że w okolicy znajdę , bo górale są bardzo drodzy. Dziękuję Ci Madd za cenne - bezcenne informacje. Pytań chyba nie mam, bo przeczytałam Twój dziennik od samego początku. Co do dzieci, to serdecznie życzę Ci więcej ..... Nie mów nie. Dom tętni życiem, gdy są w nim dzieci. Ja mam jednego dorosłego syna i jednego na razie wnuka. Chciałam mieć więcej dzieci ale nie znalazłam odpowiedniego tatusia, bo tego pierwszego pogoniłam po pół roku małżeństwa (alkohol ,lenistwo itp). Pozdrawiam. Może ktoś buduje w okolicy Konstancina, to proszę o informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts