arcobaleno 28.10.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 madd - o rany, ale pięknie u Ciebie ! W takim domku, to rzeczywiscie jak na wakacjach ! A te widoki.... !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 28.10.2008 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Czekam tylko aż wszystko urośnie - krzaczków trochę powsadzalam, więc za rok, dwa powinnam się już w ogóle od świata odgrodzić. Dziekuję za słowa uznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMFI 28.10.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 śliczna chatka, i pięknie położona! marzył mi się dom z bala, nie stety, tak się złożyło, ze wyladuję w murowańcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 28.10.2008 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Zawsze możesz obić drewnem - oststnio widziałam taki dom i całkiem fajnie to wygląda. No i duuuuuźo drewna w środku. Masz duże pole do popisu.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 03.11.2008 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 super chałupa madd, po prostu wypas.mam jedno pytanie, jeśli to nie tajemnica to ilee kosztowało Cię postawienie tej kuchni kaflowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 03.11.2008 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Grosze - materiał i robocizna 2000 zlociszy polskich.Za robote zdun wziął 500 złotych, w niecałe dwa dni kuchnie postawili.Jeden kafel coś 8,50.Najdrozsza ta obrecz czy jak to tam nazwac - 600 zlotych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 03.11.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 a kafle gdzie kupowałaś? bo właśnie się rozglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 03.11.2008 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Jedz sobie do Nowego Targu, tam popytaj o droge na targ (nie pamiętam jak się nazywa ta ulica).I przy tej ulicy jest taki mały niepozorny zakład, sprzedaje tam pani Bliźniakowa. Ja kupowałam u niej.Ale obok jest konkurencja, więc też można zaglądną.Nie sądzę, żeby ceny były powalające.A warto poszukać trochę dalej, bo mi w Cebudzie za taki piec na dzień dobry 6 tysięcy krzyknęli.Zdun był z polecenia pani Bliźniakowej.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 03.11.2008 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 MADD-podaj prosze z czego robiłaś swoje schody??masz jakieś zdjęcia z góry, żebym widziała jak wyglądają stopnie dokładniej??dziękuje bardzo ..annnn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 03.11.2008 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Schody robione są z buka i bejcowane. Fotek z gory nie mam, ale rogi są zaokrąglone. Do schodów brakuje jeszcze barierek, ale wszystko w swoim czasie Mam jeszcze takie foty http://www.bdj.com.pl/wp-content/gallery/schody/100_0199.JPG http://www.bdj.com.pl/wp-content/gallery/schody/100_0205.JPG [/img]http://www.bdj.com.pl/wp-content/gallery/schody/100_0203.JPG[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 03.11.2008 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 madd Ostatnie zdjęcie Ci "naprawiam" http://www.bdj.com.pl/wp-content/gallery/schody/100_0203.JPG BOSKIE!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMFI 03.11.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 schody bardzo ładne, chociaż kolorystycznie niezbyt mi pasują do chatki z bala no chyba, że będą jeszcze jakieś elementy wykończenia w takim ciemnym kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 03.11.2008 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Są, są - dwa mebelki baaardzo ladne w podobnym kolorze.Nie chcialam schodow w kolorze drewna, poniewz zlalyby sie z balami i nie byloby ich widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 04.11.2008 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 madd, gratuluje takiego pięknego domku (dworku) z bali - marzyłem o czymś takim... i okolica piękna takim pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 04.11.2008 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Jaki dworek Normalna chata z bala strzecha kryta. Dziekuje ślicznie za mile slowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 04.11.2008 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 patrząc na Wasze zdjęcia to mi przypomina na szlachecki dworek z trylogii Sienkiewiczowskiej a szczególnie dworek Aleksandry Billewiczównej z Potopu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 04.11.2008 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Projekt jest typowym domem wiejskim. Jest to projekt Przykop. Dom mieszkalny całoroczny, podpiwniczony, przygotowany dla dużej rodziny. Jest to dom Mazurski z detalami spotykanym na południowej Warmii oraz na Kurpiach tyle, że troche go zmodyfikowałam (np. w projekcie byly plazy, a ja zrobilam bele okrągłe) itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 04.11.2008 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Do kurpiowszczyzny to raczej mi nie przypomina, my jesteśmy z tamtejszego regionu... mi bardziej przypomina na góralski, może przez ten wasz krajobraz To nic, ale wasz dom z bali jest prześliczny (moje marzenia żeby postawić taki dom) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 04.11.2008 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Taki domek na pewno sobie kiedyś postawisz.Wystarczy chciec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 04.11.2008 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Oj dzieki za chęci ale juz pewnie nie stawiamy bo już ledwo wykończamy inny demek jak na zdjęciu obok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts