AgaJeżyk 04.02.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Cześć Madd Gdzieś mi przed oczami śmignęło, że drzwi będziesz wymieniać. Prawda li to ? Bo ja tego nakradłam swego czasu khm khm "troszkę" Luknij sobie w te moje "łupy" ... może cos się przyda http://picasaweb.google.com/Jezyk28/Drzwi?authkey=Gv1sRgCNbH64S8vcHSWQ# ...jak zobaczysz jakieś znajome ...to sie nie zdziw, Co niektórych forumowiczów też okradłam P.S. Esesmana pewnie babo nie wysłałaś co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaK32 06.02.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 madd!piękna chata, okolice suuuuuuuuper bedę zaglądać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rerut 31.03.2010 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Witam. Też buduje dom z bali, ale nie wiem jak wkleić zdjęcia...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 24.06.2010 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Kurna - dlaczego maile mi znac nie daja, ze ktos tu jeszcze zaglada....Aga - sms nie wyslalam........Drzwi wymieniac bede, ale musza byc z okienkiem bo ciemno w przedpokoju jak u murzyna... LUDZIEEEEEEE. lato przyszlo! Kwiatki juz mam. Zrobie zdjecia i powrzucam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 24.06.2010 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 madd-przyznaję bez bicia, że gdybym miała kiedyś budować dom dla siebie twój jest moim marzeniem!!! jestem pod głębokim wrażeniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 25.06.2010 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Milo mi Z tym latem to zartowalam. 15 stopni dzis. Pod kuchnia pale. Boze poblogoslaw ta kuchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zigbi 29.06.2010 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Jestem na etapie wyboru wykonawcy. Mam pozwolenie na budowę i projekt. Potrzebuję sprawdzonego wykonawce. Jak sam kogoś znalazłem to niestety nie można im powierzyć kasy. Z góry dziękuję. Jeżeli może ktoś z Was dać namiar to wyślij na mój e-mail [email protected] Pozdrawiam Zbigniew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 27.07.2010 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Madd,..... no i gdzie te Twoje kwiatki???????????????????????? bo zaraz przekwitną, wrzuć proszę pare.... To byłam ja::.............. FANKA TWOICH SCHODÓW, PODMURÓWKI I KUCHNI KAFLOWEJ!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 19.08.2010 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Kurna - jakies lelawe te kwiatki w tym roku i juz zdychaja. Ale byly, byly. Uwierzcie na slowo. Na razie to z gora sie mordujemy, znaczy OSB sie kladzie na podlodze. Zalatwiam rowniez podlacznie gazu. Juz zapomnialam jak to jest po urzedach chodzic (((( No i kopy dostaje od srodka od takiego malego ludzika co u mnie w brzuchu zagoscil. I to mnie zajmuje calkowicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 19.08.2010 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 No i kopy dostaje od srodka od takiego malego ludzika co u mnie w brzuchu zagoscil. I to mnie zajmuje calkowicie GRATULACJE!!! na kiedy termin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 19.08.2010 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 GRATULACJE !!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 19.08.2010 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 8 listopada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 27.08.2010 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 ja córunię miałam na 9 a urodziłam 4;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 28.08.2010 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Jak wszystko dobrze pojdzie to moje male tez bedzie czwartego Z newsow budowlanych. Mam w koncu osb polozone na gorze!!!!!!!! Normalnie sie wzruszylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 30.08.2010 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 subcio! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oklat 30.08.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Pozdrawiam .Moją chatke stawiał Markisz z pod Dusznik.Mam do wstawienia schody i okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 20.02.2011 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 (edytowane) Moja mala dwa miesiace temu... Edytowane 20 Lutego 2011 przez madd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 20.02.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Czeeeść mama ! Gratulacje - nareeeszcie . Zdradź imię ... bo mała to jakoś tak ...dziwnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 21.02.2011 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Duza nie jest "Zasadniczo i pobieznie to nazywamy ja Joanna. Ale jest takie piekne imie dla dziewczynki....Tradycja" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 21.02.2011 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Ty nie szalej ! Tradycji to jej rówieśnicy nie popuszczą Pewnie, że piękne ... ale zdrobnienia to sobie jakoś nie mogę ...wyartykuować ... Niech ci się w zdrowiu chowa ... i zaraz następne ... bo nic gorszego ponoć jak pieluchowy leń po pierwszym dziecku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts