pradziadek 16.03.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Zapraszam chętnych do zwiedzania galerii, która będzie w miarę podstępów prac na bieżąco aktualizowana. Obecny status prac: zadaszony, trwają prace wewnątrz.Ściany z YTONGa. http://picasaweb.google.pl/pradziadek/BudowaAndromeda/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fiacior 20.03.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Witaj!Nieżle to wygląda fajna działka i fajny projekt. Powodzenia. Ja już niedługo też zaczynam!Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martynka75 21.03.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Hej, domek zapowiada się świetnie! Kiedy zaczeliście prace budowlane? Pewnie was to zdziwi, ale wyjątkowo przykuł moją uwagę PORZĄDEK na terenie budowy Jest jakoś tak.... czysto... i daje wrażenie porządnego, fachowego wykonania... Zaczynam myśleć, że tylko u mnie budowa to jedno wielkie pobojowisko Powodzenia i czekam na dalsze fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pradziadek 18.08.2007 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Zapraszam chętnych do zwiedzania galerii, która będzie w miarę podstępów prac na bieżąco aktualizowana. Obecny status prac: zadaszony, trwają prace wewnątrz. Ściany z YTONGa. http://picasaweb.google.pl/pradziadek/BudowaAndromeda/ Zapraszam do odświeżonej galerii zdjęć. Obecny status prac: posadzki zakończone, regipsy na sufitach w trakcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renia70 19.08.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Fajny domek GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts