mbz 30.07.2003 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2003 A moj kubek??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 30.07.2003 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2003 Ze smutkiem to piszę, ale wczoraj zgubiłam Piękny Muratorowy Parasol Wróciłam do wszystkich sklepów, które wcześniej odwiedziłam i niestety nie było, jeszcze łudziłam się ,że został w pracy ale dziś okazało się , że też go tu nie ma PROSIMY O ADRES - WYŚLEMY NOWY! Redakcji serdecznie dziękuję za szybką reakcję Może narazie się jeszcze wstrzymam z tym adresem poobserwuję trochę mieszkańców w czasie deszczowej pogody i może uda mi się przyłapać " przywłaszczyciela mojego parasola" W końcu parasol jest bardzo charakterystyczny, szkoda, że nie ma na nich naszych nicków pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 30.07.2003 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2003 Edzia nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Będziesz miała nowy parasol. Dzięki Leszku, wiesz, że tego wcześniej nie zauważyłam Niby tak ale to już nie to samo. Zguba to była nagroda za coś a ten to już tylko pocieszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 04.08.2003 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2003 Serdecznie dziękuję. Parasol jest śliczny i budzi (nieco ukrywaną) zazdrość mojej drugiej połówki. Może to go skłoni do udziału w Forum?Pozdrawiam,Gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 05.08.2003 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2003 No i znalazła się moja zguba. Wczoraj wracając piechotą z pracy, deszczową porą zauważyłam Parasol Murator Wydawnictwo. Podążyłam za Panem i kiedy go składał przed wejściem do sklepu - pochwaliłam, że ma ładny parasol i musi być albo moim znajomym z Forum Muratora albo szczęśliwym znalazcą mojego parasola Przyznał, że znalazł go w sklepie a że parasol charakterystyczny to teraz z nim chodzi, żeby szybciej prawowity właściciel się znalazł. No i się znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 05.08.2003 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2003 No i znalazła się moja zguba. Wczoraj wracając piechotą z pracy, deszczową porą zauważyłam Parasol Murator Wydawnictwo. Podążyłam za Panem i kiedy go składał przed wejściem do sklepu - pochwaliłam, że ma ładny parasol i musi być albo moim znajomym z Forum Muratora albo szczęśliwym znalazcą mojego parasola Przyznał, że znalazł go w sklepie a że parasol charakterystyczny to teraz z nim chodzi, żeby szybciej prawowity właściciel się znalazł. No i się znalazł Mówi się, że chłop żywemu nie przepuści .. ale baba to dopiero ...... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 05.08.2003 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2003 Tak masz rację Wowka w słusznej sprawie nie przepuści pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 06.08.2003 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2003 Kubek dotarl, hura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 20.10.2003 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Dotarł do mnie parasol - chyba za zasługi w walce z bykami (ortograficznymi). Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 21.10.2003 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 Dostałam wczoraj parasol Redakcjo - b. dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 21.10.2003 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 A ja parasol otrzymałem dzisiaj, jest... REDAKCJO - dzięki... czekam na drugi kubek, podobno w drodze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 23.10.2003 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 Dotarl drugi kubek!!! Dziekuje bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 28.10.2003 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 Dziekuję Redakcjo, kubeczek dotarł, teraz kawcia na pewno będzie lepiej smakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 28.10.2003 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 Po długich oczekiwaniach dotarł qbek.Serdecznie dziękuje.pozdrawiam Leszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts