Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Parasol dotar? !!

Recommended Posts

Ze smutkiem to piszę, ale wczoraj zgubiłam Piękny Muratorowy Parasol :cry:

Wróciłam do wszystkich sklepów, które wcześniej odwiedziłam i niestety nie było, jeszcze łudziłam się ,że został w pracy ale dziś okazało się , że też go tu nie ma :(

PROSIMY O ADRES - WYŚLEMY NOWY!

Redakcji serdecznie dziękuję za szybką reakcję :)

Może narazie się jeszcze wstrzymam z tym adresem poobserwuję trochę mieszkańców w czasie deszczowej pogody i może uda mi się przyłapać " przywłaszczyciela mojego parasola" W końcu parasol jest bardzo charakterystyczny, szkoda, że nie ma na nich naszych nicków :wink:

pozdrawiam

Edzia nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Będziesz miała nowy parasol.

Dzięki Leszku, wiesz, że tego wcześniej nie zauważyłam

Niby tak ale to już nie to samo. Zguba to była nagroda za coś a ten to już tylko pocieszenie. :(

No i znalazła się moja zguba. Wczoraj wracając piechotą z pracy, deszczową porą zauważyłam Parasol Murator Wydawnictwo. Podążyłam za Panem i kiedy go składał przed wejściem do sklepu - pochwaliłam, że ma ładny parasol i musi być albo moim znajomym z Forum Muratora albo szczęśliwym znalazcą mojego parasola :wink:

Przyznał, że znalazł go w sklepie a że parasol charakterystyczny to teraz z nim chodzi, żeby szybciej prawowity właściciel się znalazł. :wink:

No i się znalazł :)

No i znalazła się moja zguba. Wczoraj wracając piechotą z pracy, deszczową porą zauważyłam Parasol Murator Wydawnictwo. Podążyłam za Panem i kiedy go składał przed wejściem do sklepu - pochwaliłam, że ma ładny parasol i musi być albo moim znajomym z Forum Muratora albo szczęśliwym znalazcą mojego parasola :wink:

Przyznał, że znalazł go w sklepie a że parasol charakterystyczny to teraz z nim chodzi, żeby szybciej prawowity właściciel się znalazł. :wink:

No i się znalazł :)

Mówi się, że chłop żywemu nie przepuści .. ale baba to dopiero ...... :lol:

Pozdrawiam

• 2 months później...