Gość 16.03.2007 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Czy ktoś użytkuje już stalowe grzejniki ECA? Jak się sprawują? Czy są awaryjne? Czy ktoś musiał dokonywać wymiany? Jaka była obsługa - szybko/wolno czy wogóle ktoś się zajął w Polsce taką obsługą czy trzeba wysyłać grzejnik do Niemiec?Bardzo proszę o wsparcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.03.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Nikt w całej Polsce nie używa grzejników tej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.04.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 a to heca nikt nie zna ECA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teston 18.04.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Witam.Używam grzejników tej firmy od pazdziernika 2006 razem 4 szt..Mam grzejniki C-33 zasilane z dołu z wkładami zaworów termostatycznych. Muszę powiedzieć ,że sprawują się rewelacyjnie. Zastąpily stare zeliwniaki po wymianie instalacji CO. Efekt zauwazalny od razu ,pomieszczenia dogrzane, łatwy montaz na scianie na wieszakach, zero problemów. Kupiłem je od przedstawiciela ECA ze Złocieńca woj. zachodniopomorskie. Mozna go znależć na allegro. Gwarancja pisemna na 10 lat.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pjotr 17.11.2020 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Czy ktoś użytkuje już stalowe grzejniki ECA? Jak się sprawują? Czy są awaryjne? Czy ktoś musiał dokonywać wymiany? Jaka była obsługa - szybko/wolno czy wogóle ktoś się zajął w Polsce taką obsługą czy trzeba wysyłać grzejnik do Niemiec? Bardzo proszę o wsparcie. Użytkuję od 2009 roku. Ogółem piętnaście grzejników. Nic im nie mogę zarzucić, nie zauważam ich a tzn. że robią to do czego je stworzono. Kolor stabilny, żadnej korozji zewnętrznej, a działanie po prostu grzeją i niech tak jeszcze zostanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts