maksiu 09.06.2003 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 Zastanawiam się nad zakupem dachówki Wiekor, może mi ktoś coś o niej opowiedzieć zarówno o plusach jak i minusach... cenowo wychodzi najtaniejsz z ceramicznychpozdrawiammaksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radex 10.06.2003 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2003 Ja też jestem przed zakupem - dekarze na nią nie narzekają, a Wiekor daje jedne z lepszych warunkó gwarancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.06.2003 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2003 To bardzo dobra dachówka. Sam taką mam. Produkują ją w Polsce koło Legnicy z bardzo dobrej gliny. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.06.2003 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2003 Od Wiekora to już tylko Creaton jest lepszy. To chyba najlepsza dachówka za rozsądne pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 13.06.2003 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 Zastanawiam się właśnie, którą dachówkę wybrać: Wiekor czy Creaton. Zdecyduję się na tą drugą ale tylko przez to, że Creaton jest barwiony w masie a chcę mieć dach antracytowy i boję się ewentualnych odprysków na Wiekorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.06.2003 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 Maksiu...i to chyba jest wada... .lepsza jest dachowka barwiona w masie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagho 13.06.2003 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 Mam Wiekora L-15 czerwona angoba. Polecam. Zalety: równa, podwójny zamek, dobra cena. Jedyne problemy jakie miałem, to opóźnienia w dostawie niektórych dodatków (np. zamknięcie kalenicy) spowodowane podobno początkową fazą uruchamiania fabryki w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamon 13.06.2003 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 Ja wybierałem pomiedzy Ruppem , a Wiekorem. Dachówki porównywalne , zadecydowały względy estetyczne ( kolor) i póżniej cena.Wybrałem Ruppa- kolor jasny brąz i wytargowałem 25% upustu !!!!Jak sie dowiedział o tym przedstawiciel handlowy ruppa to mało co nie dostał ataku apoplekscji.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyżan 24.07.2003 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2003 Czy zauważyliście, że dachówka karpiówka WIEKORA jest w osi dł. nieco wypukła ? Co sądzicie na ten temat ? Może macie coś takiego na dachu ? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 24.07.2003 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2003 mam karpiówkę Wiekora na dachu i jest OK , czy jest wypukla ? nie wiem nie sprawdzalem, po co ? co tu jest do sądzenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.09.2003 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 Czy ktoś ma na dachu taką dachówkę?Chodzi o wersję polską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radex 15.09.2003 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 Tak - wygląda przepięknie. Skończyli układać tydzień temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.09.2003 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 Naprawdę ?Bo ja mam jakieś dziwne watpliwości.Właściwie mam ją już zapłaconą,ale wydaje mi się ,że ten kolor jest jakis taki .........nijaki(nie brązowy,nie czerwony)-właściwie bardziej nieciekawy brąz.Boję się,że na dachu nie będzie mi się podobać.Ale skoro mówisz,że ładna,to super.Może masz zdjęcie dachu ?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karp 16.09.2003 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Też chcę na dniach kupować Wiekora ceglastą angobą szlachetną, ale mam dylemat ta dachówka jest w wersji PL (robiona w polsce) i w wersji niemieckiej. wersja polska jest bardziej błyszcząca, jednak widać pod światło nierówności (zwłaszcza nad dolnym zamkiem), niemiecka jest bardziej matowa ale jest prosta jak stół.Cena praktycznie taka sama. Ma ktoś taką dachówkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stefanb 16.09.2003 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Mam dachówkę PL. Leży od miesiąca i nic się nie dzieje. A na temat gustu trudno dyskutować - mi sie podoba Stefan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trebor 16.09.2003 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Mam na dachu angobę w kolorze miedzi, jest piekna. Dekarze też ja lubią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciek321 09.01.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 Witam! Czy ktos moze kupil w legnickiej cegielni dachowke?? mozecie cos o niej powiedziec?? dobra zla? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buba48 10.01.2005 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Witam! Czy ktos moze kupil w legnickiej cegielni dachowke?? mozecie cos o niej powiedziec?? dobra zla? Pozdrawiam Witaj ! Będą problemy z taką oceną, bo chyba z Legnicy to jestem tylko ja. Niestety dachówki kupiłem w Cerbudzie niemieckiego producenta. Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosi1719499762 10.01.2005 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Hej, ja tez jestem z Legnicy. Dachówki jeszcze nie kupowałam, ale rozmawiałam kilka dni temu z naszym architektem, tez z Legnicy, który wypowiadał sie na temat własnie ich dachówek. Firma wielka, nowe przedstawicielstwo, ale jakość okropnie spadła, są straszne problemy z tymi ich materiałami. Generalnie odradzał. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosi1719499762 10.01.2005 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Hej, ja tez jestem z Legnicy. Dachówki jeszcze nie kupowałam, ale rozmawiałam kilka dni temu z naszym architektem, tez z Legnicy, który wypowiadał sie na temat własnie ich dachówek. Firma wielka, nowe przedstawicielstwo, ale jakość okropnie spadła, są straszne problemy z tymi ich materiałami. Generalnie odradzał. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts