Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

SCHODY-inspiracje dla potrzebujących

prystelka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 90
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 6 months później...

o Qurcze ile pięknych schodów, u mnie mają być tylko dwubiegowe, ale gdybym miał kasę to mogły by być bajery jak widzę, najbardziej pasowały by mi schody piu

http://www.schody.jaroszynscy.pl/galeria/6/1_big.jpg

faktycznie gdyby chodzić po tych schodach w butach to można nigdy nie mieć porządku.

• 2 weeks później...
Śloneczko ja po prostu nie moge mieć innych schodów bo tylko spiralne tam pasują, adaptowałam poddasze- tzn je zrobilam i inne schody nie wchodza w rachubę, znam minusy schodów kretych ale trudno -i tak dobrze że nie kacze.

http://images1.fotosik.pl/235/3be4d3af2945a7c9m.jpg

mam już tynki i rozprowadzoną elektrykę.

hej acca5 - a zdradzisz mi Twoje rozwiązanie co do ozdobienia tej super półokrągłej ściany wokół schodów (od strony kuchni)?

mam taką samą i nie mam pomysłu na nią, a chcę żeby przykuwała wzrok każdego :lol:

Mój mąż też namawia mnie na kręcone schody ale nie uda mu się z dwóch powodów. Po pierwsze mam lęk wysokości i panicznie boje się chodzic po takich schodach ( zawsze przyklejam sie do sciany i schodze powolutku jak stara babcia) a po drugie nie wyobrazam sobie wnoszenia kiedys na gore czegokolwiek np. telewizora czy mebli... to chyba niewykonalne.

• 2 weeks później...