Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam, nie wiem czy moge tutaj pisac, bo budujemy dom wg projektu indywidualnego jednak bardzo mocno wzorowany na protonie. Z zewnatrz wyglada bardzo podobnie z ta roznica ze wykusz mamy z boku a z tylu zadaszony taras, jednak w srodku jest male przemeblowanie:) oto adres do naszego albumu:

http://foto.onet.pl/rbru5,sfwztgkkg4ls,u.html

Pozdrawiam, aga

Czy ktoś może buduje Protonka w Małopolsce....okolice Krakowa, Nowego Sączą, Tarnowa? i byłby tak życzliwy pozwolić nam go obejrzeć::)

Witaj!

My właśnie budujemy Protonka w okolicach Nowego Sącza,

chętnie bym Was zaprosiła ale na razie to tylko golusieńka działka jest:)

Też szukamy chętnych, którzy by pozwolili oglądnąć domek w naszych stronach:)

Czy ktoś może buduje Protonka w Małopolsce....okolice Krakowa, Nowego Sączą, Tarnowa? i byłby tak życzliwy pozwolić nam go obejrzeć::)

My budujemy w okolicach Krakowa, ale na razie też tylko działka i może rozpoczniemy z początkiem września. Jeżeli zamierzacie budowac w małopolsce to jeżeli można ile Wam policzyli za robociznę.;)

My budujemy w okolicach Krakowa, ale na razie też tylko działka i może rozpoczniemy z początkiem września. Jeżeli zamierzacie budowac w małopolsce to jeżeli można ile Wam policzyli za robociznę.;)

My budujemy w okolicach Krakowa, Nowego Sącza tak pośrodku, za robociznę mamy ustalone 40 tyś. w tym zawiera się stan surowy zamknięty, zrobienie drogi, odwodnienie, taras.

Trochę się orientowaliśmy wcześniej i uznaliśmy że jest to dobra cena, niektórzy mówili nam nawet 60 tyś.::)

Pozdrawiam

My budujemy PROTON I w lubuskim. Tak się złożyło, że w tej samej (malutkiej) miejscowości znajomi budują ten sam dom :)

Dowiedzieliśmy się, że budujemy te same domy dopiero w trakcie. Pozdrawiam Elizę i Radka - niestety nie mamy tak pięknego widoku jak Wy

link do zdjęć

http://picasaweb.google.com/bogusia0703/BudowaPROTONI#

Witam serdecznie

Buduję taki sam dom. Przeglądałam już kilka realizacji i Wy jako jedyni macie zrobione schody tak jak w projekcie tzn. od strony wejścia. Ja też tak planowałam zrobić ale jak zobaczyłam że wszyscy zmieniają na wejście od salonu to zaczęłam się zastanawiać które rozwiązanie będzie lepsze. Czy te rozwiązanie które wybraliście jest funkcjonalne? Dzisiaj już mieszkając nie zmienilibyście tego?

Bogusia

Witam serdecznie Anetko012

Buduję taki sam dom. Przeglądałam już kilka realizacji i Wy jako jedyni macie zrobione schody tak jak w projekcie tzn. od strony wejścia. Ja też tak planowałam zrobić ale jak zobaczyłam że wszyscy zmieniają na wejście od salonu to zaczęłam się zastanawiać które rozwiązanie będzie lepsze. Czy te rozwiązanie które wybraliście jest funkcjonalne? Dzisiaj już mieszkając nie zmienilibyście tego?

Bogusia

Witam wszystkich. My z mężem będziemy budować proton II i w tym roku chcemy wylać fundamenty. Nasza działeczka jest już prawie ogrodzona siatką. Przygotowujemy grunt do sadzenia tui. Pracy od groma ale efekty widać. W wolnej chwili wstawię kilka fotek naszej działeczki i przepięknej okolicy. pozdrawiam wszystkich i życzę wytrwałości w realizacji swoich domków.

Witajcie!

Ja również jestem zachwycona projektem Proton II i chyba się zdecyduję się na jego realizacje. Zanim jednak to nastąpi chciałabym zobaczyc Proton II w rzeczywistości. Czy buduje może ktoś ten dom w województwie lubuskim/ wielkopolskim, bądż też w zachodniej części Polski i pozwolił mi go obejżeć byłabym bardzo wdzięczna. Pozdrawiam