Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Jak ja wam zazdroszczę, też bym chciała już kupić panele :( Ja ostatnio ogladałam ofertę z OBI nie wiem czy macie je gdzieś pod ręką, ale są w dobrej cenie i dobrych parametrach :) ile czasu u Was będzie od momentu zrobienia elektryki do przewidywanej przeprowadzki? pytam bo jestem ciekawa czy nam się uda wyrobić do jesieni :) od 19 marca wchodzi elektryk :) Edytowane przez renia1211

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Niestety w Bielsku nie ma OBI:(

u Nas elektryka była robiona na przełomie listopada i grudnia 2010 roku;(Troszkę długo, bo tylko wylewki robiła Nam firma resztę tynki, wodę, ogrzewanie robił mój mąż z tatą:) I wykończeniówkę też robią sami dlatego tak Nam ze wszystkim schodzi:)

witajcie ponownie,

wiele osób podnosi ściankę kolankową, proszę o informację ile ona ma w projekcie (nasz jeszcze nie zakupiony;/) oraz o ile zwiększa się powierzchnia użytkowa po podniesieniu.

Pozdrawiam,

zdaje mi się, że jest to jakieś 40 cm + 12 murłata (ale mogę się mylić). My podnieślismy ją o dwa pustaki, nie wiem ile to dokładnie zwiększa powierzchnię użytkową, ale miesca zrobiło nam się duuuuuuużo :)

Witam po przerwie kochani,

mam dylemat, okna poddaszowe.... Mi bardzo się podobają i chce je zachować ale mąż twierdzi że to dużo problemów i za najwyżej 10 lat zaczną się z nimi problemy.

Dla mnie zawsze był ten plus ze dawały światło, i ładnie komponowały się w sypialni i garderobie tak jak na zdjęciach osób które już postawiły ten domek.

Proszę o opinie, ponieważ od nich uzależnimy co dalej robić.

Pozdrawiam Ania.

Nie wiem, czy coś to pomoże, ale jestem za oknami dachowymi. My u siebie montowaliśmy, w sypialni jedno i w garderobie, faktycznie doświetlenie jest ogromne, jak tak sobie przypomnę jak ich nie było, a dach był zrobiony. Mamy zamontowane veluxy na jesieni i po zimie nic się z nimi nie działo, nic nie ciekło :) Polecam zrobić :)

• 2 weeks później...

Wielkanoc to czas otuchy i nadziei. Czas odradzania się wiary w siłę Chrystusa i drugiego człowieka.

Życzymy Wszystkim , aby Święta Wielkanocne przyniosły radość oraz wzajemną życzliwość. By stały się źródłem wzmacniania ducha.

Niech Zmartwychwstanie które niesie odrodzenie napełni Was pokojem i wiarą, niech da siłę w pokonywaniu trudności i pozwoli z ufnością patrzeć w przyszłość.

Wesołych Świąt.

• 2 weeks później...