Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

witajcie protonowcy!

dysponuje może ktoś z Was projektem schodów (rysunkiem poglądowym itp.) do Protona I tylko nie takim jak w projekcie czyli w kształcie litery "U" tylko chodzi mi o schody jednozabiegowe w kształcie litery "L"

może ktoś ma coś takiego i mógłby się podzielić byłoby super!

pozdrawiam wszystkich

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...

My budujemy Proton I koło Krakowa. Jak macie ochotę obejrzeć zapraszam na priv.

witam

jesteśmy także zainteresowani tym projektem :D..... mamy pytanko czy jest ktoś kto wybudował już dom w małopolsce a najlepiej okolice krakowa i oczywiście czy była by możliwość obejrzenia??

pozdrawiam

czy byłaby mozliwosc zeby ktos z was zrobił filmik z wnetrz domku? zeby widac co i jak naprawde wyglada? chodzi mi o kazdy zakamarek bo to naprawde wbrew pozorom tez wazna rzecz, chociazby zeby wiedziec ile miejsca jest na tv, czy ta scianka nie jest za krotka itp.

i ogolnie mi chodzi tez o pokoje dla dzieci czy sa w miare funkcjonalne. bo jak pewnie wiekszośc też uważa zdjeccia nie do konca odzwierciedlaja wnetrza i wielkosc pomieszczen.

jako przykład pokaze inna pracownię, w której osoby kti=óre wybudowały dom dodały też ilmik.

moze ktos z mieszkajacych w protonie się skusi i pomoże innym budującym ;-)

Eliza i Radek piękny ten wasz protonek :) Ja mam pytanie do kominka, bardzo mi się podoba i u siebie też chciałam tak zrobić tylko mąż kręci nosem :( Czy to jest ściana stawiana z cegły czy stelaż karton-gips oklejony takimi płytkami? Widziałam kiedyś na allegro pocięte na takie plasterki stare cegły :)