Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ale co jest dokładnie w tej cenie...?? tarasy, schody scianki dzialowe, wiezba, wymorowanie kominów pokrycie dachówka ?? bo to jest istotne co ta cena zawiera ..bo czesto inwestorzy sie dogaduja za satn surowy otwarty a potem sie okazuje ze w cenie nie ma tarasu ai schodów np.

45 to cena dosc wysoka jak na moj gust...moze sprobuj poszukac jeszcze ...

Witam!

Edi- suuper postępy! Zamieszczaj częściej zdjecia!

A u nas na zewnątrz juz domek zaczynamy oklejać siatką, w poniedziałek dojda rolety...

Wewnątrz hydraulicy podłączają grzejniki oraz stelaże wc i na górze w łazience dodatkowo zdecydowałam się jednak na bidet :D

Jutro wykonany zostanie przyłącz gazu.

Scianki z kartongipsów nadal się robią- teraz panowie wykonują sufity.

Pozdrawiam

Edi !!!

Masz może więcej zdjęć z układania i zalewania stropu TERIVA - chodzi mi konkretnie o zbrojenie wieńce i podciągi.

Marekner- podaj swój adres skrzynki pocztowej, to wyślę Ci zdjęcia Terrivy, tutaj zajęłyby bardzo dużo miejsca..

Agnieszka- porobię zdjęcia tarasu w weekend- to Ci wyślę- taras jest w tym projekcie naprawdę ładny

Utek- a gdzie zdjęcia z "osiatkowanego" protonka?

Beatka - masz fajną półke w łazience, też mam na coś takiego ochote. :wink:

a my czekamy aż hydraulik zakończy , a końca nie widać....

I wchodzi wylewkarz. Ekipa od poddaszy ładnie się sprawiła, juz skończyli i gipsuja sciany.

a ja powoli rozglądam sie za płytkami i ceramiką i .....- wszystko mi sie podoba- teraz jest tyle ładnych rzeczy.....

na szczęscie objętość portfela - sprowadza mnie na ziemię.... :roll:

buziaki dla wszystkich mniej i więcej wykończonych budową :wink:

E.

Napiszcie mi ile płaciliście za wykonanie więźby dachowej. Ja dzisiaj rozmawiałem stolarzami i wycenili mi robociznę na 4500zł + 2600zł za ołacenie pod blachodachówkę.

o matko- to bierz ich i nie dyskutuj my w zeszłym roku płacilismy 6700 za więźbę pod dachówke.....

Marekner i Agnieszka- wysłałam to co miałam na temat terrivy i tarasów.

A propo's cen bloczków bk- my płaciliśmy wiosna 2007 11 i 13 zł :cry:

Ale my mamy to szczególne szczęscie, że wszystko wypada nam drogo :cry: :cry: :cry:

pozdrawiam

E.

W moim albumie trochę osiatkowanego protonka:D Zapraszam

Pozdrawiam

Utek - Twój Protonek jest naprawdę śliczny;))

My tez chcemy ocieplać niedługo , (chociaż mój mąż chce jeszcze poczekać- ja nie)

Jutro jade na działke oczyszczać ramy okien z betonu- RATUNKUUUUU:)))

Pozdrowienia

E.