Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam

Magdalena Strok okna mamy w okleinie orzech obustronne, cena ok 18500 tys z montażem, dachówka creaton Kera Pfanne kolor antracyt. Elewacje planujemy w jasnym kolorze. Bardzo mi miło, że domek się podoba :D - dziękuje.

margola_g w garażu mamy tynk mozaikowy - jak na złość nie mogę znaleźć faktury ale jeszcze poszperam w papierach to napiszę jakiej firmy i dokładniej koszty. Jesteśmy bardzo zadowoleni z takiego rozwiązania - prezentuje się świetnie i jest łatwy do utrzymania w czystości, można go myć a zresztą nie widać wcale brudu. Można go kupić w bardzo wielu wersjach kolorystycznych.

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam ,

faktycznie troszkę cicho na tym naszym forum, ale to zapewne spowodowane przerwą zimową :evil:

Aczkolwiek coś po malutku się zmienia..... u nas ruszyli tynkarze, więc coś zaczyna się dziać, pozdrawiam. :lol:

hakfin nam kuchnię wycenili wstępnie na ok 10 tys, tez bez większych udziwnień.

Ile cm styropianku dawaliscie na ocieplenie zewnetrzne Waszych Protonkow ?

Czy ktos robil dodatkowe rozprowadzenie ciepla z kominka na gorne pokoje ?

Nam tak doradzono ale pytam innych posiadaczy Protonka . Sam uwazam ze to zbedne ale opinie zbieram aha czy ktos ma rekuparator ?????

Pozdro!!!!

meluzyna: dawno mnie tu nie było, a u Ciebie w albumiku już na domowo :)

Super!!! Widzę, że początkowo zakładana teria świateł w salonie ale "Utek76" uległa weryfikacji :) Ale bardzo mi się podoba i czekam z niecierpliwością na łazienkę w szarościach...bo to zdecydowanie mój kolor :)

mika80: bardzo dziękuję za odpowiedź w sprawie tynku w garażu... jest duża szansa, że i u nas taki się pojawi ;)

My teraz jeszcze walczymy z ociepleniem i k/g ale poszukujemy również kafek i podłogi.

Kuchnia zamówiona na kwiecień i czekamy wiosny...

Ile cm styropianku dawaliscie na ocieplenie zewnetrzne Waszych Protonkow ?

Czy ktos robil dodatkowe rozprowadzenie ciepla z kominka na gorne pokoje ?

Nam tak doradzono ale pytam innych posiadaczy Protonka . Sam uwazam ze to zbedne ale opinie zbieram aha czy ktos ma rekuparator ?????

Pozdro!!!!

Witamy

Mamy rozprowadzenie ciepła z kominka na górne pokoje i jesteśmy bardzo zadowoleni. Na stryszku jest turbina a w pokoikach cieplutko. Żałujemy, że nie zrobiliśmy rozprowadzenia na łazienkę górną.

pozdrawiamy

Kasia i Mariusz: Widzę, że macie drzwi z doświetleniem. Proszę napiszcie jakie mają wymiary i na jaki rząd cenowy się nastawić, bo chcemy w tym tygodniu pochodzić w tym temacie.

Bedzie mieli takie same meble w kuchni. Jak się sprawdzają, bo ja się obawiam, że są zbyt ciemne. Widać wszystko na nich?

pozdrawiam

Witamy

margola_g

Otwór na drzwi wejściowe ma 135 cm szerokości i prawie 225 długości. drzwi mają standardową wysokość a na górze jest wstawiona belka. Nas kosztowały 5500 z montażem.

A na meblach kuchennych jak to na wszystkich ciemnych rzeczach, gdy przyświeci słoneczko to widać kurz. To tak bardzo nie przeszkadza, bo mamy jasny blat, na którym nic nie widać.

pozdrawiamy

Kasia i Mariusz: Przepiękny domek. Bardzo podobają mi się wasze drzwi garażowe. Jeśli to możliwe to prosiłabym o podanie firmy z jakiej zamawialiście, wymiarów, koszt oraz kolor. I czy są z napędem. Pozdrawiam :lol:

Witamy

DZiękujemy.

Brama garażowa - segmentowa, z napędem, złoty dąb, 5m szeroka i trochę ponad 2m wysoka, brama Wiśniowski. A koszt to 6300 zł.

pozdrawiamy