Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Cena ok. 2000, wykonana jest z stali nierdzewnej

Przy okazji pytanko do tych co robili już płyty GK - czy łączyliście je siatką czy taką taśmą papierową? Bo się waham co lepsze. I drugie pytanko jak rozwiązaliście sprawę kolidowania rur od ogrzewania z rurkami podłogówki (tzn. czy te od kaloryferów kładliście na pierwszej warstwie styropianu a podłogówkę na kolejnej czy też wszystko na jednym poziomie i jakieś przelotki w miejscach przecięcia jednego i drugiego?

Meluzyna: super łazienka, taka zupełnie inna ... super.

Jak możesz to napisz jaki kolorek masz w salonie i elewacji?! Generalnie domek wygląda już "domowo" chyba latem się planujecie w prowadzić :)

Czekam z niecierpliwością na salon :)

U nas początek kafelek w dolnej lazience.... muszę się zmobilizować i wkleić kilka fotek :)

Jutro u nas wylewki a dziś zrobiłam kilka fotek....pozdrawiam:-)))))

http://img143.imageshack.us/img143/1987/protontynki.jpg

http://img215.imageshack.us/img215/9568/proton2.jpg

I zobaczcie jaki mam brzydki widok z sypialni...brrrrrrr

http://img215.imageshack.us/img215/5299/sypialniax.jpg

Edytowane przez anetka012

Meluzyna: super łazienka, taka zupełnie inna ... super.

Jak możesz to napisz jaki kolorek masz w salonie i elewacji?! Generalnie domek wygląda już "domowo" chyba latem się planujecie w prowadzić :)

Czekam z niecierpliwością na salon :)

U nas początek kafelek w dolnej lazience.... muszę się zmobilizować i wkleić kilka fotek :)

W salonie na ścianach ( a także caly dół, wiatrołap, klatka schodowa i korytarz na górze) to farba lateksowa z Nobilesu - Jesień Lniana , a na elewacji niestety nie pamietam, to była jakas złamana biel z wzornika, który mi pokazali.. robiliśmy ocieplenie systemem Organiki, nie wiem dokładnie co to była za farba ale kolor wyszedł dokładnie taki jak chcialam.

Mika 80, jakby nie dotrł do Ciebie moj mail o lampach to daj mi znac- jakoś nie mogę połapac sie w tej nowej wersji poczty i forum..

U mnie jutro wielkie sprzątanie, do końca miesiąca chcielibyśmy się wprowadzić :)

Edytowane przez meluzyna

meluzyna: dzięki za odpowiedź. Fajnie, ze tak sprawnie poszło i będziesz już na swoim :)

anetka012: Widok za oknem faktycznie nie na pasmo górskie ale kupisz śliczną firaneczkę i będziesz się przyglądać wyłącznie jej :)

U nas kończymy kafelkować dolną łazienkę i zobaczymy co potem :) Pracy generalnie dużo. Moj Mąż porwał się na robienie samodzilnie ogrodzenia... i walczymy!!