Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nawet bardzo ciekawi...:-)

Tak będzie trzeba zrobić, śliczna firaneczka i ruch wyobraźni:-)))))

U mnie dziś wszystko fatalnie się potoczyło z wylewkami, od rana już było nie tak... jak zobaczyłam jaki piasek przyjechał na działkę do wylewek to się załamałam i tak jak przewidywałam panowie podjęli próbę wykonania z tego posadzek ale nie dało się tak na dłuższą metę.....jutro o 7 rano ma być idealny piasek płukany i dokończą to co dziś zaczęli.... a myślałam że jutro już wejdę i coś zobaczę...niestety trzeba poczekać, pozdrawiam:-)))))

U nas tez juz po jastrychu wszystko zalane !!

Teraz mala przerwa nich dojrzeja wylewki i za dwa tygodnie wchodzi ekipa od ocieplania podasza i sufity caly domek ( umowieni zima )

Na razie odpoczywamy bo ostatnie dwa tygodnie ostro pilnowalismy ekipy ; to elektrycy ,to hydraulicy od rurek ogrzew. no i w koncu jastrychowcy

Pozdro wszystkich budujacych i zaczynajacych !

Bardzo prosze napiszcie mi ile trzeba zakupić paneli na protonka?

Meluzyna jaka nazwa Twoich paneli?:-)

Panele kupiłam z Castoramie, nie pamietam producenta ( to jakas mała firma) w każdym razie są bardzo charakterystyczne, mają z 4 stron rowki, położone wyglądaja jak deska., wszyscy sie nimi zachwycają a kosztowały tylko koło 56 zł. Twardośc miały AC4 czy AC5 nawet, grubośc 10 mm.

Pamiętam ze były dwa kolory orzech i orzech ciemny. Ja mam u siebie ten ciemny.

Naprawde warto, wszyscy co je widzieli na żywo się zakochali :) a wczesniej miałam wybrane bardzo podobne firmy Baltorio, tylko ponad 2 x droższe.. Z tych jestem bardzo ale to bardzo zadowolona!

P.S. wydaje mi sie ze kiedys w jakims poście pisałam jak sie nazywaja dokładnie, musze poszukać.

Juz po wylewkach

http://img193.imageshack.us/img193/8875/p1010476n.th.jpg

http://img682.imageshack.us/img682/4186/p1010478c.th.jpg

http://img682.imageshack.us/img682/2446/p1010475s.th.jpg

Jutro stolarz bierze wymiary na schody, we środę montaż parapetów, dziś hydraulik walczył z piecem, ale niestety nie wywalczył za dużo...tak to jest jak spuszcza sie fachowców z oka..ale po malutku coś się dzieje.:-(((

Edytowane przez anetka012