aleksandra1 16.03.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Ile się czeka na warunki przłączenia do siecie elektro-energetycznej dla domu jednorodzinnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 16.03.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Jak napiszę, że Wwa Teren Pruszków 2 tygodnie to na coś Ci się przyda ? J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 16.03.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 o to, tozapytaj w szczecinie, szklarskiej porębie (górnej)a póżniej miej pretensję do ZE Suwałki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 16.03.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 W naszym przypadku trzy tygodnie. Niestety odesłali pocztą, a w tym czasie był strajk listonoszy. Jeśli zależy Ci na czasie można zaznaczyć przy składaniu wniosku, że odbiór osobisty. Poza tym nie ma wielkiego znaczenia dwa-trzy-cztery tygodnie. Ważne jest, jaki termin podany będzie jako data planowanego przyłaczenia. U nas: przypadek prosty - 12 miesięcy, przypadek skomplikowany - półtora roku lub dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aleksandra1 16.03.2007 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Z pewnością informacja, że np 2 tyg. bardziej mi się przyda niż uszczypliwe uwagi niektórych osób. Nie chodzi o pretensje, tylko o to, że jak np 7 osób z różnych częci Polski napisze, że 3 miesiące, to nie będę się nastawiała, że będą za tydzień (a jak przyjdą to będę przynajmniej mile zaskoczona) i nie będę planowała w krótszym czasie innych rzeczy (np spotkania z projektantem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 16.03.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Droga Pani Aleksandro:inaczej oczekiwanie na warunki wygląda w Hajnówce, inaczej w warszafceale rozumiem, że uszczypliwe dla Pani = głupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aleksandra1 16.03.2007 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Zapewne inaczej wygląda to w Pcimiu a inaczej w Szczecinie. Nie sądzę jednak, żeby rozrzut był tak duży (np. od tygodnia do roku w zależności od regionu, a raczej koncernu energetycznego), żeby na podstawie kilku odpowiedzi nie można sobie było wyrobić jakiegoś poglądu w tej sprawie (chodzi o rząd wielkości a nie czas oczekiwania podany w sekundach z dokładnością do 5). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 16.03.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 ..no i tu niestety siem Koleżanka myli i to bardzo pozdro J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelina_i_marek 16.03.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Warunki otrzymaliśmy w dwa tygodnie, następnie wpłata natychmiast, a przyłącze za 4,5 miecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aleksandra1 16.03.2007 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Skoro się mylę, to oświećcie mnie proszę jak to wygląda w różnych koncernach (w końcu aż tak wiele to ich nie ma). Przecież o nic innego od początku nie pytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 16.03.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Skoro się mylę, to oświećcie mnie proszę jak to wygląda w różnych koncernach (w końcu aż tak wiele to ich nie ma). Przecież o nic innego od początku nie pytam. Warunki? Nie prościej zadzwonic do własciwego ZE ? Na 100% byłoby szybciej. Ja warunki miałem cos kolo 2 tygodni na przyłacz czekam od wrzesnia ubiegłego roku, ups kabel juz jest teraz czekam na licznik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 16.03.2007 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Warunki w 2 tygodnie, przyłączenie do 15 listopada 2007.Czyli 11 miesięcy oczekiwania na prąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin714 17.03.2007 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 Z mocy prawa dla odbiorcy z V grupy muszą przygotować warunki w 14 dni i nie ma zlituj się. I tak jest wszędzie od pcimia po stoen. Jak wszędzie może zdarzyć się komuś jakiś wypadek przy pracy i ktoś otrzyma je trochę poźniej ale to tylko wyjątek jako dowód na regułę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 17.03.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 Z mocy prawa dla odbiorcy z V grupy muszą przygotować warunki w 14 dni i nie ma zlituj się. I tak jest wszędzie od pcimia po stoen. Jak wszędzie może zdarzyć się komuś jakiś wypadek przy pracy i ktoś otrzyma je trochę poźniej ale to tylko wyjątek jako dowód na regułę. podobno wyjątki KOMPROMITUJĄ regułę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aleksandra1 17.03.2007 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 Dzięuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RRobert 17.03.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 z tymi wyjątkami to prawda. Warunki otrzymałem po 1,5 miesiąca, a na przyłącze mam czekać do sierpnia przyszłego roku (Zakład En. w Wołominie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Birdo 18.03.2007 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Na warunki czekałam dwa tygodnie (Wołomin). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lookita 19.03.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 a ja czekalem 1.5 miesiaca....tez Wolomin ))hmmmmmm,to bylo 2 tyg temu jak otrzymalem ten papierek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 20.03.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 ja na warunki czekałam 2 mies. i dostałam po pisemnym upomnieniu sie o nie (z wiadomością do URE) obecnie już ponad 2 lata czekam na prąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KW100 20.03.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Ile się czeka na warunki przłączenia do siecie elektro-energetycznej dla domu jednorodzinnego? wniosek złożyłem 7 marca, dzisiaj podpisałem umowę i zapłaciłem kasę (128pln netto za kW). Przyłącze ma zostać wykonane za około 1 miesiąc. Wydawało to mi się strasznie długo ale jak czytam tutaj niektóre teksty to zmieniam zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts