anitajas1 16.03.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Witam, bardzo proszę o poradę, które wybrać rynny? Marley? czy Profil? Oczywiście mam na myśli rynny PCV (tańsze). Czytałam, różne posty i wiem, że Marley ma dobrą opinię, jednak nie wiem nic nt. rynien z Profila, ma ktos takie lub słyszał coś na ich temat? Z braku wiedzy nie wiem, które wybrać...wiem tylko tyle, że Profil jest tańszy (bynajmniej z Profila wyceniono nam rynny o 1tyś taniej!), ale już nie raz słyszałam "tanie mięso ..." dlatego nie wiem co zrobić i proszę o podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitajas1 16.03.2007 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 ojć, pomyłkowo wpisałam ten post we wnętrzach , raczej rynny nijak mają się do wnętrz, jednak nie mam mozliwości naprawienia swojego błędu, bo nie da sie skasować postu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 16.03.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Nie przejmuj sie. Tu wiele tematow jest nie na temat wnetrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamuśka1719501344 19.03.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Dawno temu ...pracowałam w Marley'u.... i reklamacji jakościowych czy odbarwieniowych było bardzo mało. Jeśli już to były problemy wynikające z głupoty czy lenistwa montujących (na to uważaj), bo jak nazwać to, że widać, że jest to tak wyprofilowane że samo się będzie trzymac i jest specjalna gumka do zabezpieczenia szczelności, a ktoś wali grubą warstwę kleju. No i potem, jak chce coś poprawić, to niestety ....roziązania siłowe zawodzą. Problemem natomiast była dostępność kompletu elementów. Ludzie na jakąś 1 brakująca złączkę czasem czekali kilka miesięcu. Tak więc, wybieraj dużych dystrybutorów. Najlepiej zadzwoń do Marley Polska (Warszawa) i poproś o nazwę dystrybutora z twojego regionu. Rekomendacji pewnie nie dadza, ale raczej odeśla cie do kogoś, z kim często współpracują. ....ale to wszytko było dawno temu (7 lat), więc może się coś zmieniło.Wtedy głównym konkurentem Marleya było Plastmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitajas1 21.03.2007 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 2112wojtek dzięki za wyrozumiałosć mamuśka dziękuję za cenne rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts