Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt KOMFORTOWY pracownia MG PROJEKT

Recommended Posts

Asesor Właśnie wkleiłam kilka następnych zdjęć Nie ma jeszcze ścianki o którą pytasz ale to co mam to pokazuje.

Chyba nie ma dużo tych domków wybudowanych, przynajmniej nikt się nie ujawnia na forum. Nam dom pasował idealnie do układu działki i już widzę ,że to był dobry wybór :lol: Zależało nam by garaż był schowany , taras z boku ,kuchnia z przodu z oknem narożnym i otwarta na inne pomieszczenia ,ale nie do końca odsłonięta.Mamy więc chyba wszystko? :p Fakt ,tylko te pokoje dzieci są małe,ale idealnie być nie może :wink: Pozdrawiam

• 2 weeks później...
WITAM!!UWAŻAM, ŻE TEN PROJEKT JEST SUPER, JAK NA PARTEROWY DOMEK. OSOBIŚCIE WYBRAŁEM INNY PROJEKT- ALE TEN JEST BEZ ZASTRZEŻEŃ. MA NOWOCZESNY WYGLĄD, DOBRZE ROZPLANOWANE POMIESZCZENIA, JEST PRZESTRONNY, CZĘŚĆ PRYWATNA ODDZIELONA OD CODZIENNEJ. NIC WIĘCEJ NIE TRZEBA MÓWIĆ :wink:

Dziękuję za opinię Michale, jeśli można wiedzieć jaki projekt wybrałeś. Ciekaw jestem wyboru ponieważ musisz mieć podobny gust skoro podoba Ci się Komfortowy. Może Twój projekt nas zainspiruje na etapie zmian w Komfortowym, dzięki za odzew. Pozdrawiam i ponawiam apel do czytających - co sądzicie i czy budujecie dom z biura projketów MG Projekt o wdzięcznej nazwie Komfortowy :)

WITAM! :) MY WYBRALIŚMY PROJEKT ,, RUBIN'' RÓWNIEŻ Z MG PROJEKT. PRZEGLĄDALIŚMY BARDZO DUŻO PROJEKTÓW, ROZWAŻALIŚMY RÓWNIEŻ ,,KOMFORTOWY'' ALE ZWYCIĘŻYŁ ,,RUBIN'' Z ANTRESOLĄ, ZADASZONYM TARASEM I PRZEPIĘKNYM OKNEM W SALONIE. W PROJEKCIE PRAKTYCZNIE BĘDĄ ZMIANY KOSMETYCZNE. DODAMY PIWNICZKĘ, DO KTÓREJ PRZENIESIEMY KOTŁOWNIĘ A W JEJ MIEJSCE BĘDZIE ŁAZIENKA, W POMIESZCZENIU POD SCHODAMI ZROBIMY ZEJŚCIE DO PIWNICY I PRZEJŚCIE DO GARAŻU. PIĘTRO W RUBIENIE JEST PRZESTRONNE, WIDOK Z ANTRESOLI NA SALON DODAJE UROKU, WYSOKA ŚCIANA KOLANKOWA POWODUJE, ŻE SKOSY NIE BĘDĄ ZBYT UCIĄŻLIWE. ZMIANĄ NA PIĘTRZE BĘDZIE TYLKO POŁĄCZENIE POMIESZCZEŃ NAD GARAŻEM.

POZDRAWIAM!

• 1 month później...

My zaczynamy budowę KOMFORTOWEGO II pod Warszawą - jesteśmy strasznie zadowoleni z projektu - zmiany niewielkie - dodanie okien w garażu oraz zmniejszenie łazienki dla gości (tj. rezygnujemy z prysznica na rzecz prysznica w łazience rodziców).

Chętnie skontaktujemy się z osobami, które realizują bądź zamierzają zrealizować ten projekt

• 1 month później...
  • 4 weeks później...

Witam wszystkich miłośników Komfortowego :D

Myślałam że już lepszego projektu nie znajdę niż TK30 ale od znajomych dostałam wielką księgę projektów i po przejrzeniu jej z narzeczonym zaczęliśmy się poważnie zastanawiać nad Komfortowym. Jest jednak troszkę większy od poprzedniego projektu i zastanawiamy się czy koszty budowy jego nas nie przerosną. W związku z czym mam do was ogromną prośbę, czy mogli byście przedstawić koszt wybudowania tego domu, stan zamknięty

Z góry dziękuje :D

• 9 months później...
  • 3 years później...
  • 11 months później...
Witam.Ja cały czas obserwuję wzmagania kubyimychy.Możesz sobie podpatrzeć bo układ części dziennej mamy identyczny :lol: Oni są już na końcowym etapie budowy i są bardziej doświadczeni.U nas dopiero początek,i leje!!.Jeżeli chodzi o kominek zostawiamy go w tym miejscu gdzie jest zaprojektowany.Moim zdaniem będzie ciekawie .Podobają mi się salony "łamane" ścianami.Przesuwamy też ściankę korytarza w głąb salonu , by od strony korytarza zamontować szafy (brak wiatrołapu :cry: ) My budujemy w świętokrzyskim. Pozdrawiam

Witam, widzę że forum jest troszkę "stare", ale czy mogłaby Pani wysłać kilka zdjęć domku, ewentualnie podać nazwę miasta, w którym powstał komfortowy, tak żeby zobaczyć go na żywo.