WMarek 10.06.2003 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2003 Witam! Czy ktoś ma doświadczenia z zatapianiem szamba. Na 1,5 m mam wode i chce wstawic 2m szambo. Sprzedawcy mówią że wypór następuje dopiero po 2/3 wysokości czyli gdy woda podeszła by na 70cm.A może ktoś wie skąd zdobyć zbiornik na szambo (Gdynia)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drozdek 12.06.2003 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 z tego co wiem, przy zatapianiu szamba wypór będzie natychmiastowy... mozna probować przy osadzaniu szamba jednoczesne zalewanie go wodą, co zniweluje wypór wody zewn, a następnie odpowiednio obciążyć, bądź stosować ciężkie szmbo betonowe, ale nie wiem jak w nich ze szczelnością, zwłszcza po kilku latach użytkowania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
clark 12.06.2003 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 witam przy ulicy hutniczej w gdyni jest firma zajmujaca sie prefabrykatami z betonu tam tez dostaniesz zbiorniki betonowe na szambo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts