kris_pp 17.03.2007 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 Z czego spoiny w kominie systemowym z pustaków keramzytobetonowych?? W informacji producenta jest napisane że z zaprawy cementowej, a wykonawca chce zrobić na klej do płytek i pyta sie mnie czy może bo podobno lepiej i wygodniej się muruje. Prosze o podpowiedzi bo nie wiem co mu odpowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 17.03.2007 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 Zdecydowanie z zaprawy cementowej, tez miałam ten dylemat, roztrzygnął producent i kier. na korzyść cementowej zaprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris_pp 18.03.2007 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Naprawde nikt oprócz jednej osoby poza mna nie miał takiego pytania od wykonawców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 18.03.2007 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Jeżeli producent zaleca cementową to po jakiego ch... szukasz "lepszych" rozwiązań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tauf 18.03.2007 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Gotowa zaprawa murarska ( taka w workach ). Nie narzekałem w czasie budowania. Komin nadal trzyma się dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts