a_kacper 17.03.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 Jeżeli chcę dokonać zmian w gotowym projekcie np. ze zbioru Muratora to musze konsultować to z autorem projektu czy później zmiany wprowadza architekt który dokonuje adaptacji projektu? Bo juz w tym wszystkim sie pogubiłem Jak bardzo można zmienić gotowy projekt z pracowni architektonicznej? Mnie głównie chodzi o rozkład pokoi czyli przesunięcie ścian działowych w budynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 17.03.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 Zmiany akceptuje autor a wprowadza osoba adaptująca. W gotowcach mozna czasem wyczytac co mozna zminic "bez pytania". Układ ścian działowych to raczej zgody nie wymaga, ale jeżeli za tym ida zmiany okien to juz moze być róznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.03.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 ...Jak bardzo można zmienić gotowy projekt z pracowni architektonicznej? Mnie głównie chodzi o rozkład pokoi czyli przesunięcie ścian działowych w budynku. kazdy autor projektu okresla w swoim projekcie zakres zmnian z reguły scianki działowe projektanci pozwalaja przesuwac ...Jak bardzo można zmienić gotowy projekt z pracowni architektonicznej?... dostałem zgode na wydłuzenie budynku o 1 m, wiązało sie to z innymi zmianami konstrukcyjnymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts