dariusz_s 17.03.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 Jaki materiał wybrać naściany domu:- ceramika pustak Max lub U220- keramzyt- silka Co jest dobre i względnie tanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 17.03.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 Podobaja ci sie te materiały więć wylicz potrzebna ilość kazdego i pójdx do kilku hurtowni aby ci wycenili np po dwa rodzaje i podali jaki rabat na całość , jesli do tego dochodzi transport za darmo z rozladunkiem to tez na to popatrz. Wybierz ten ktory masz najtaniej i transport i materiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaw79 17.03.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 Jaki materiał wybrać naściany domu: - ceramika pustak Max lub U220 - keramzyt - silka Co jest dobre i względnie tanie?z tego co zorientowalem sie od paru ekip to odradzali Silke i Ytong. Bardziej kermazyt i Solbet Z tego drugiego mam zamiar budowac ale jeszcze mysle nad POROTHERM chociaz Solbet tanszy i wiekszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 17.03.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 ja chciałam z całym przekonaniem silkę ale cena zdecydowała, transport za porotonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
androzek 18.03.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Bierz co jest a jak masz możlwiosć wyboru to jesteś szczęściarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fato 18.03.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Ja zamierzam budować z maxa jest to materiał bardzo dobry mój ojciec z tego stawiał, siostra a teraz ja. Mi się wydaję, że jest to jeden z najlepszych materiałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kociu 18.03.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Przy dzisiejszych cenach....z pustaka żużlowego -w stosynku do MAXa wychodzi 1/3 ceny. Wszyscy gardzą tym produktem ale.. cena czynie cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 24.03.2007 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 dobry i wzglednie tani nadal jest BK .... tyle ze go nie mozna kupic bez oczekiwania w kolejce jest szybki w budowie (7 szt./m2), cieply, z naturalnych skladnikow (bialy BK), daje sie spajac na cienka cieplochronna szczeline, latwy w obrobce, daje maly odpad. pozd. Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts