strike33 06.10.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Ja również będe wdzięczny za namiary na drewno kominkowe w rozsądnej cenie i rozsądnej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Rafał 06.10.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Szukam zakładu stolarskiego gdzie zrobiliby nam bramę/drzwi garażowe, chodzi mi o takie zwykłe, dwuskrzydłowe, ręcznie otwierane, oczywiście wzmocnione i ocieplone. Podobają nam się takie, ale wszędzie tylko bramy segmentowe itp. Może jakieś zakłady, które wykonują drzwi zewnętrzne. Jak macie namiary na stolarzy, firmy produkujące drzwi itp., które moglibyście polecić to będę wdzięczna. Niekoniecznie z samego Krakowa czy Wieliczki.Pozdrawiam!Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dada_krk 09.10.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 macie jakies namiary na dobre drewno kominkowe w przyzwoitej cenie? Tez jestem zainteresowany, ale jadac od Wieliczki do Niepolomic, w Wielkiej Wsi sprzedaja Buka m3 za 180 zl jesli sie nie myle. Wiec nie daleko od Ciebie. Drzewo nie jest wysuszone. Skrecajac z A4 jest numer telefonu do nich. dada_krk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dada_krk 09.10.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Polecam sprzedawce elementow ogrodzenia: Elementy na ogrodzenie siatkowe (Slupki obejmy, siatke - dowolny wymiar, druty, etc) bralem od:Ariela Buda - Wolbrom, przyjezdza na targi do Proszowic (sroda) oraz Niepolomic (wtorek i piatek)tel 608 398 323 Te same elementy metalowe plus tzw galanteria betonowa do odrodzenia, murki, obejmy, samowkrety do sztachet drewnianych mozna kupic w Branicach na przeciwko kombinatu'Klima-bet' Piotr Kotos Branice ul Sasanek 7tel 501 46 00 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 09.10.2008 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 macie jakies namiary na dobre drewno kominkowe w przyzwoitej cenie? Tez jestem zainteresowany, ale jadac od Wieliczki do Niepolomic, w Wielkiej Wsi sprzedaja Buka m3 za 180 zl jesli sie nie myle. Wiec nie daleko od Ciebie. Drzewo nie jest wysuszone. Skrecajac z A4 jest numer telefonu do nich. dada_krk Małej Wsi no i jest juz po 190 i mokre. Więc odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SlawekS 10.10.2008 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Czy ktoś montował może kominek z płaszczem? Ja zdecydowalem się w zasadzie na Lechmę (nie wiem czy słusznie), dzwoniłem w kilka miejsc i koszty (bez obudowy) trochę mnie przeraziły: od 8 do 14 tysięcy, PozdrawiamSławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dada_krk 10.10.2008 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Małej Wsi no i jest juz po 190 i mokre. Więc odpada Nie chcialem podpasc z Mala wiec napsalem Duza Nie wiiem czy gdzies sprzedaja suche drewno jesli tak to bedzie duzo drozsze. W Castoramie mozna kupic suche szczapy ale to jest tylko brzoza pali sie rownie szybko co stare deski sosnowe ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 12.10.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Poszukujemy kręgów betonowych o średnicy zew. 200cm, w Janowicach Pan Kaczor ma największe 140cm. Może ktoś z was wie gdzie można takie kręgi dostać w okolicy Wieliczki lub Krakowa. może w Swoszowicach będą mieli takie ? nie pamiętam ich nazwy, ale pewnie gdzieś można znaleźć do nich namiar nawet chyba tutaj był podawany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 13.10.2008 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Czy ktoś montował może kominek z płaszczem? Ja zdecydowalem się w zasadzie na Lechmę (nie wiem czy słusznie), dzwoniłem w kilka miejsc i koszty (bez obudowy) trochę mnie przeraziły: od 8 do 14 tysięcy, Pozdrawiam Sławek Ja mam Lechmę z PW 19kw. To za co ta cena skoro nie za obudowę. Za kominek dałam chyba 3 600 (mogę ci podać namiary - sprzedają jakieś 20% taniej niż w większości punktów). Podłączenie to 300-500zł. No a obudowa to juz w zależności od fantazji i tu koszty moga być różne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 13.10.2008 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 mam pytanie:czy robił ktoś ostatnio odbiór domu (w Wieliczce) i napisałby co należy zrobić, żeby to poszło raz dwa ? szukam też geodety do wykonania mapki powykonawczej domu+media oraz do wodociągów mapkę do odbioru jakaś osobno jest dokumentacja ponoć do tego.narazie mam jednego za 800 a drugi powiedział 1000zł, może macie kogoś tańszego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 13.10.2008 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Mam nadzieję, że przetrzesz szlaki i będzie wiadomo co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 13.10.2008 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Mam nadzieję, że przetrzesz szlaki i będzie wiadomo co i jak. fajnie jakby ktoś pomógł ktoś kiedyś pisałe o geodecie co zrobi tą mapkę za 600zł, tutaj albo na krakowskiej muszę poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szymon_J 13.10.2008 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Zlozyc wszystkie dokumenty zgodnie z wytycznymi z prawa budowlanego.Jak jest szambo to kierownik pisze oswiadczenie ze szambo jest szczelne. I jak tylko pozwolenie wykonane jest w calosci i nie ma odstepstw to problemu nie bedzie. A tak wogole to kierownik powinien wytlumaczyc i pomoc zebrac papiery. On tez kilka musi ich wypelnic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ptr8 14.10.2008 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Jak w temacie pilnie poszukiwani ! polećcie kogoś z naszej pięknej okolicy, terminy naglą a ekipa któa wstępnie miała wykonywać finalne prace się niestety nie sprawdziła na etapie flizowania kotłowni polećcie kogoś plisss dobra cena genialny efekt, czy to możliwe ? javascript:emoticon('') Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rapito 14.10.2008 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Witam, czy ktos moze mi polecic: jakie i gdzie kupic systemy kominowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wacurek 14.10.2008 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 szukam też geodety do wykonania mapki powykonawczej domu+media oraz do wodociągów mapkę do odbioru jakaś osobno jest dokumentacja ponoć do tego. narazie mam jednego za 800 a drugi powiedział 1000zł, może macie kogoś tańszego ? Zapytaj p. Wojtyne z Wieliczki. On robil mi mapki i tyczyl dom ( nie byl drogi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rapito 14.10.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Witam, czy ktos moze mi polecic: jakie i gdzie kupic systemy kominowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SlawekS 14.10.2008 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Ja kupowałem Schiedla w Solidum na Zakopiańskiej. Wtedy (na wiosnę) były akurat w promocji, ale powalcz o ceny, można się u nich potargować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 14.10.2008 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 szukam też geodety do wykonania mapki powykonawczej domu+media oraz do wodociągów mapkę do odbioru jakaś osobno jest dokumentacja ponoć do tego. narazie mam jednego za 800 a drugi powiedział 1000zł, może macie kogoś tańszego ? Zapytaj p. Wojtyne z Wieliczki. On robil mi mapki i tyczyl dom ( nie byl drogi ) już mam kolesia cena 600zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 14.10.2008 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Ja kupowałem Schiedla w Solidum na Zakopiańskiej. Wtedy (na wiosnę) były akurat w promocji, ale powalcz o ceny, można się u nich potargować. a ja kupowałem kominy z firmy Zapel tańsze są najbliżej mają je w Brzesku, dowieźli za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts