pati25 18.01.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Światniki górne Deski do sprzedania są Cena to 50% ceny na tartaku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Francuziki 18.01.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 A my też witamy z okolic Gdowa:) Na razie jeszcze kończymy papierologię.Strasznie szybko wiosna idzie,ale moze się uda zacząć jakoś w maju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BEATA_K10 18.01.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Dziękuję za wiadomość. Bardzo proszę o numer telefonu najlepiej stacjonarny może też być komórka, jak również o cenę za te deski. Jaka jest ich długość. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_M 18.01.2009 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Witajcie, poszukuję elektryka do położenia wszystkich możliwych kabli (prąd, telefon, komputer, antena, itd.) oraz tynkarzy do tynków tradycyjnych. Niestety wykonawcy z małopolskiej listy mają b.odległe terminy albo podane tam numery są nieaktualne. Jeżeli możecie to proszę o podpowiedź. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gemma81 18.01.2009 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Witam wszystkich budujących, my startujemy na wiosnę w Zabawie. Jestesmy podekscytowani i przerażeni jednoczesnie. Papierologię praktykujemy od czerwca, wygląda na to że w najbliższy poniedziałek będzemy miec pozwolenie...uff. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 18.01.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Witam wszystkich budujących, my startujemy na wiosnę w Zabawie. Jestesmy podekscytowani i przerażeni jednoczesnie. Papierologię praktykujemy od czerwca, wygląda na to że w najbliższy poniedziałek będzemy miec pozwolenie...uff. no to witamy i czekamy na pierwsze efekty, kupujcie materiały bo zima jest do tego najlepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BEATA_K10 19.01.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Poszukujemy również stempli. Czy ktoś ma na pozbyciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 21.01.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 ja mam jeszcze coś koo 50-60 stempli, ale niezbyt długie cos koło 2,30-2,50. Chętnie sie tego pozbędę. Cena 2zł/szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorgonit 21.01.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Ja złozyłem dokumentację do nadzoru w Wieliczce 31.12.2008 wowczas nie wymagali świadectwa energetycznego budynku ,dzisiaj odebrałem powierdzenie odbioru budynku .Można się meldować to jest normalnie chore ze gdybym złozył dokumentację juz po 01.01.2009 takie świadectwo energetyczne było by wymagane .Zyjemy w dziwnym świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BEATA_K10 21.01.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 ja mam jeszcze coś koo 50-60 stempli, ale niezbyt długie cos koło 2,30-2,50. Chętnie sie tego pozbędę. Cena 2zł/szt dzięki za wiadomość jestem zainteresowana bardzo proszę o numer kontaktowy na priwat. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BEATA_K10 21.01.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Jesteśmy zainteresowani ziemią i gruzem jeśli ktoś ma na pozbyciu. Mam do zasypana dużą fosę. Dzięki za wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marepel 21.01.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Ja złozyłem dokumentację do nadzoru w Wieliczce 31.12.2008 wowczas nie wymagali świadectwa energetycznego budynku ,dzisiaj odebrałem powierdzenie odbioru budynku .Można się meldować to jest normalnie chore ze gdybym złozył dokumentację juz po 01.01.2009 takie świadectwo energetyczne było by wymagane . Zyjemy w dziwnym świecie A byli u Ciebie z urzędu coś sprawdzać czy tylko na podstawie dokumentacji dali Ci pozwolenie na użytkowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Savik 21.01.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Jakby ktoś był zainteresowany to też mam do sprzedania ok. 120 stempli o długości ok. 2,30-2,50. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bauch 21.01.2009 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Witam Forumowiczów! Od pewnego czasu z zainteresowaniem przeglądam forum wielickie, bo na wiosnę planuję ruszyć z budową na tym terenie. Znalazłem właśnie bardzo fajną mapę gminy Wieliczka (m. in. z wyszukiwarką działek) - poświęcona jest głównie terenom osuwiskowym. Może się komuś przyda (mam nadzieję, że to dla Was coś nowego ): http://www.mpzp.salcity.eu/index.php5?project_id=osuwiska Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 22.01.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 pytałem w tamtym tygodniu - prosty wzór bez żadnych ozdób około 220 za metr, ocynk pomalowana cena z montażem. Moge prosić namiar na te balkoniki po 220zł mb. Jak możesz to mnie też podeślij. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OGC 22.01.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Witam wszystkich budujących, my startujemy na wiosnę w Zabawie. Jestesmy podekscytowani i przerażeni jednoczesnie. Papierologię praktykujemy od czerwca, wygląda na to że w najbliższy poniedziałek będzemy miec pozwolenie...uff. Cześć To jesteśmy dosyc blisko Mała prośba: zmniejsz rozmiar obrazka bo się forum kiepsko układa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 22.01.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Kochani a ja potrzebuje namiar na jakąś solidna ekipę brukarzy. Wiosna idzie i koło domu robi sie delikatnie mówiąc bagno, trzeba coś z tym zrobić. Możecie kogos polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OGC 22.01.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Heloł Edit Widzę że zaczęliśmy się tym samym interesować. Ostatnio na grupie krakowskiej Mymyk_KSK reklamowała jednego After edit: Kiedyś widziałem że ludzię się zwoływali żeby transport kostki wspólnie załatwić. Może spróbujemy? Jak się zbierzemy w kilka osoób to może auto się uzbiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 22.01.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 no ja myślę kłaść dopiero w lipcu (dostanę zwrot vat-u z US, więc akuratnie będzie na kostkę), ale wiem, że z takimi ekipami trzeba sporo wcześniej sie umawiać więc szukam i chcę coś zaklepać.Mam namiary na jedną ekipę od Kani, są dość drodzy ale efekty ich pracy bardzo zadawalające. Szukam dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OGC 22.01.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Ja też nie chcę teraz i też chcę zaklepać ekpię.U mnie jeszcze trzeba wcześniej splantować cały teren.Myślę, że gdzieś na czerwiec się wyrobię.Będę jeszcze dzwonił w dwa miejsca (poleceni i widziałem "owoce" ich pracy).Zobaczymy jak się będą cenili.Jakby co to dam ci znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts