pam 03.02.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 A co z tą zapyziałą, neolityczną Wieliczką. Jak zwykle na końcu. czy to się kiedyś zmieni? no przecież Wieliczka w grudniu zakończyła zbieranie ankiet 14 stycznia Burmistrz Wieliczki Artur Kozioł podpisał list intencyjny w zakresie realizacji projektu „Budowa kolektorów słonecznych”. Tym samym Gmina Wieliczka wspólnie z samorządami gmin: Niepołomice, Skawina i Kłaj zadeklarowała wolę współpracy w zakresie przygotowania i wdrożenia do realizacji projektu „Kolektory słoneczne” na budynkach prywatnych oraz użyteczności publicznej. Ale wszyscy już zaczynają a tutaj tylko ankiety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 03.02.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Ale wszyscy już zaczynają a tutaj tylko ankiety. nie no inni też ankiety narazie zbierają i o dziwo Wieliczka już w tamtym roku to zrobiła więc nie jest tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 03.02.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Ale w Niepolomicach np. już zbierali wnioski. Ankieta to jest ponoć tylko w celach informacyjnych, a dopiero po tym mają iść wnioski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
windows 03.02.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Rok temu było akcja z tymi ankietami ale to było tylko wywieszone na tablicy u sołtysa i widocznie nie było zbyt dużego zainteresowania.Mnie to bardziej interesowała by oczyszczalnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Savik 03.02.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Ale w Niepolomicach np. już zbierali wnioski. Ankieta to jest ponoć tylko w celach informacyjnych, a dopiero po tym mają iść wnioski. W Niepołomicach zbierali na razie tyko deklaracje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kap 03.02.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 u mnie w gminie tokarnia(p.myślenicki) dwa lata temu także były zbierane zapisy, wszystko miało być i .......nie wyszło nic, jak się okazało była to kiełbasa wyborcza, teraz tak samo do 20 lutego jest termin zapisów. jestem ciekaw czy dojdzie to do skutku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pikusie 03.02.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Rok temu było akcja z tymi ankietami ale to było tylko wywieszone na tablicy u sołtysa i widocznie nie było zbyt dużego zainteresowania. Mnie to bardziej interesowała by oczyszczalnia. Nie tylko na tablicy i u sołtysa. według mojej wiedzy ankieta była również rozdawana uczniom szkół w Gdowie, którzy to przekazywali ją swoim rodzicom. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
windows 03.02.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Mało tego ksiądz w niedziele na ogłoszeniach nawet mówił o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
windows 03.02.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Podobny zakres dofinansowania będzie możliwy przy zakupie przydomowych oczyszczalni ścieków, jednakże w tym przypadku dofinansowanie będzie możliwe na obszarach przewidzianych dla tego typu instalacji. i teraz moje pytanie dotyczące tego cytatu. Czy miejscowość Marszowice znajduje się w tym obszarze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pikusie 04.02.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 i teraz moje pytanie dotyczące tego cytatu. Czy miejscowość Marszowice znajduje się w tym obszarze? Tak, Marszowice należą do gminy Gdów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
windows 04.02.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Mi chodziło czy Marszowice zaliczają się to grupy która (może) będzie dofinansowywana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 05.02.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Witam! Jak dobrze pójdzie to już niedługo dołączymy do Was. Nasz domek (miejmy nadzieję) powstanie w Sygneczowie. I zwracam się z prośbą do doświadczonych forumowiczów- czy dużo było problemów z załatwianiem pozwolenia? Tzn chodzi mi w szczególności o sprawy przyłączy. Podzielcie się doświadczeniem jak to u Was wyglądało- czego unikać? Na co zwrócić uwagę? Pozdrawiam serdecznie i zazdraszczam tym co już wykańczają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 05.02.2009 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Witam! Jak dobrze pójdzie to już niedługo dołączymy do Was. Nasz domek (miejmy nadzieję) powstanie w Sygneczowie. I zwracam się z prośbą do doświadczonych forumowiczów- czy dużo było problemów z załatwianiem pozwolenia? Tzn chodzi mi w szczególności o sprawy przyłączy. Podzielcie się doświadczeniem jak to u Was wyglądało- czego unikać? Na co zwrócić uwagę? Pozdrawiam serdecznie i zazdraszczam tym co już wykańczają To zależy jakie masz możliwości. Czy media w działce, albo w drodze itp. Z mojego doświadczenia to najlepsza wersja jest jak media są w drodze gminnej, ale lepiej żeby nie asfaltowa. Gmina daje bez problemu zgody. U mnie np. na zrobienie przyłącza z prądem kosztowało mnie 100zł dla gminy za rozkopanie. Ps ostatnio zaczynam zaglądać do polecanego składu płytkowego w Sygneczowie to będziemy sprawdzać postępy w budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 05.02.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Witam! Jak dobrze pójdzie to już niedługo dołączymy do Was. Nasz domek (miejmy nadzieję) powstanie w Sygneczowie. I zwracam się z prośbą do doświadczonych forumowiczów- czy dużo było problemów z załatwianiem pozwolenia? Tzn chodzi mi w szczególności o sprawy przyłączy. Podzielcie się doświadczeniem jak to u Was wyglądało- czego unikać? Na co zwrócić uwagę? Pozdrawiam serdecznie i zazdraszczam tym co już wykańczają To zależy jakie masz możliwości. Czy media w działce, albo w drodze itp. Z mojego doświadczenia to najlepsza wersja jest jak media są w drodze gminnej, ale lepiej żeby nie asfaltowa. Gmina daje bez problemu zgody. U mnie np. na zrobienie przyłącza z prądem kosztowało mnie 100zł dla gminy za rozkopanie. Ps ostatnio zaczynam zaglądać do polecanego składu płytkowego w Sygneczowie to będziemy sprawdzać postępy w budowie no właśnie słyszałam o tym składzie, że warto tam zaglądać. A Pam widzę po sąsiedzku po Grabówki tuż tuż Media mam na działce- tzn prąd, woda a gaz po drugiej stronie drogi- więc może nie będzie tak źle. Dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 05.02.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Jedyny problem jaki miałem to tylko z prądem, ale nie przez "prądownię" tylko przez niedouczonego wykonawcę przyłącza. Ale kanał i wodę miałem w działce to nie było nawet nad czym się zastanawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OGC 05.02.2009 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Ps ostatnio zaczynam zaglądać do polecanego składu płytkowego w Sygneczowie to będziemy sprawdzać postępy w budowie Kurcze to czemu ja nie wiem o tym składzie z płytkami !!! To o ten chodzi ? http://www.gajbud.wieliczka.pl/ Muszę tam jechać koniecznie. A dlaczego on taki polecany ? Dobre ceny mają ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 06.02.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Zadna rewelacja, standardowe ceny, niekiedy drozsze. Przejrzysta ekspozycja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 06.02.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Jedyny problem jaki miałem to tylko z prądem, ale nie przez "prądownię" tylko przez niedouczonego wykonawcę przyłącza. Ale kanał i wodę miałem w działce to nie było nawet nad czym się zastanawiać. czyli enion nie robił problemów z przyłączem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 06.02.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 no to decyzja zapadła- w poniedziałek jadę do gminy po wyrys z miejscowego planu zagospodarowania i jak go będę mieć kupujemy projket i się zacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zenmenek 06.02.2009 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Witam. Szukam ekipy budowlanej na czerwiec. Miejsce: Kraków Biskupice-Sułów co jest do zrobienia? - garaż z wiatą, przebudowa wiatrołapu, weranda wzdłuż domu (ok.40 metrów) Pozdrawiam telefon 601930916 e-mail - [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts