Niureczka 29.03.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Witam serdecznie wszystkich a szczególnie Niurteczkę. Bardzo Cię proszę Niureczko o jakieś namiary telefoniczne na Ciebie gdyż, jestem zainteresowana stemplami które masz na sprzedasz. Pozdrawiam i czekam na wiadomość. Witam, namiary przesłałam już na priva. Sorki za mały poślizg w czasie dziękuję za pozdrowienia i również pozdrawiam wszystkich budujących/ wykańczających ( się ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andorka 30.03.2009 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Ile teraz biorą za: - punkt elektryczny? - m2 tynków wewn. gipsowych i cem-wap (z materiałem)? - m2 wylewek? My płacimy 60 zł za pkt 22 zł/m2 tynkow gipsowych (ten sam wykonawca za tynki tradycyjne liczy 25zł/m2) a przy wylewkach to juz jest trudniej okreslic bo to zależy od materiału - u nas wychodzi od 35zł/m2 w garażu do 48 zł na parterze) Dzięki za info. Znalazłam wykonwców, ciutkę tańszych Witam, Mozna poznac ceny tych "tanszych fachowcow"? Zawsze to bedzie jakis punkt zaczepienia przy nagocjacjach cen:-) Dzieki. -punkt elektryczny 50 zł (po znajomości ) ) -tynki gipsowe 21 zł/m2, -tynki tradycyjne 24 zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 30.03.2009 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 WItam, Czy ktos z forumowiczow zdecydowal sie moze na brame segmentowa z Krispol'a? Wszelkie opinie mile widziane:-) Gdzie w okolicach mozna zobaczyc ich bramy "live"? Pozdrawiam, PS: wiosna nastala wiec trzeba prace rozpoczac:-) ja mam i nie narzekam. Na razie niestety tylko a napędem ręcznym ale może kiedyś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 30.03.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 gdyby ktoś był zainteresowany to zostało mi cos koło 50 stempli długości tak na oko jakieś 2,3-2,5m. Może komuś będą potrzebne. 2zł za stukę. Mam jeszcze kabel siłowy 5x2,5 (chyba tzw. linka), w dwóch kawałkach: około 100m i około 50m. Ciągnęliśmy nim prąd na budowę od sąsiada. Jak sie później okazało chodziła na nim betoniareczka, która spokojnie mogła byc na zwykłym kablu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marepel 30.03.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Ile płaciliście za układanie podłogi? Mam tzw finish parkiet i nie wiem do jakiej stawki mam negocjować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OGC 30.03.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Podobno było jakieś spotkanie w Wieliczce apropo kolektorów słonecznych. Pozwolę sobie zacytować wypowiedź gościa co na nim był:"... możliwe jest że będzie losowanie gmin które uzyskają dofinansowanie. Realny termin podpisania umowy i realizacja to sierpień ..."Może jednak coś z tego wyjdzie... A tu można poczytać w oryginale jego relację:http://www.wieliczka24.info/kolektory-sloneczne-vt2126,105.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 30.03.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 OGC widzę, że u ciebie ciągle do przodu robi się z każdym dniem przyjemniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OGC 30.03.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Eeee tam. Strasznie powoli idzie. Teraz mi kafelkarz uciekł gdzieś na 1.5 tygodnia. Już myślałem żeby w piątek zabrać na budowę kajdanki i go przykuć w łazience Tylko nie było do czego bo kaloryferów nie ma .... no i uciekł .... Ostatnio udało mi się po raz pierwszy zapalić w kominku !! Oczywiście bez problemów się nie obyło. Okazało się, że chłopaki zatkali mi komin styropianem No i musiałem biegać po dachu w niedzielę żeby ten kominek przetestować Za to barierki na balkon już zamówione. Będą bardzo podobne do twoich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OGC 30.03.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 robi się z każdym dniem przyjemniej Czy ja wiem czy przyjemniej .... raczej robi się z każdym dniem lżej w portfelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 30.03.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 robi się z każdym dniem przyjemniej Czy ja wiem czy przyjemniej .... raczej robi się z każdym dniem lżej w portfelu aa to juz jest niestety efekt uboczny - mało przyjemny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bienieczek 30.03.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Witam serdeczniePoszukuję ekipy do wykonania przyłącza wodociągowego - bardzo proszę o jakieś namiary. Napiszcie również proszę ile płaciliście za metr przyłącznia.Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mychol12 30.03.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Witam Mam pytanie .Poczebuje elektryka który sparwdził by wykonana instalacje elektryczna i dokonał pomiarów itd itd ?Wpisał do dziennika budowy .Czy macie kogoś takiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BEATA_K10 30.03.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Witam Poszukuję stempli 3 metrowe, 2.6 metra w przystępnej cenie proszę o propozycję. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 30.03.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Witam Poszukuję stempli 3 metrowe, 2.6 metra w przystępnej cenie proszę o propozycję. Pozdrawiam wszystkich Przeciez koło Trzciany to same lasy. Nie znajdziesz gdzieś w okolicznych tartakach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIC 30.03.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Witam serdecznie Poszukuję ekipy do wykonania przyłącza wodociągowego - bardzo proszę o jakieś namiary. Napiszcie również proszę ile płaciliście za metr przyłącznia. Z góry dziękuję Rowniez prosilbym o informacje na temat ekip i cen jesli chodzi o doprowadzenie wody. Z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaura 30.03.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Ile płaciliście za układanie podłogi? Mam tzw finish parkiet i nie wiem do jakiej stawki mam negocjować. 50 zł za metr ułożenia duoparkietu razem z chemią, wykonawcy od sprzedawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 30.03.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Ile płaciliście za układanie podłogi? Mam tzw finish parkiet i nie wiem do jakiej stawki mam negocjować. 50 zł za metr ułożenia duoparkietu razem z chemią, wykonawcy od sprzedawcy. a co to jest duoparkiet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daat 31.03.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Podobno było jakieś spotkanie w Wieliczce apropo kolektorów słonecznych. Pozwolę sobie zacytować wypowiedź gościa co na nim był: "... możliwe jest że będzie losowanie gmin które uzyskają dofinansowanie. Realny termin podpisania umowy i realizacja to sierpień ..." Może jednak coś z tego wyjdzie... A tu można poczytać w oryginale jego relację: http://www.wieliczka24.info/kolektory-sloneczne-vt2126,105.htm Wczoraj dzowniłem do UM i dowiedziałem się, że informacja o tym czy są środki na dofinansowanie będzie znana w połowie roku (zgadza się z powyższym), ale ewentualny realny termin realizacji to Q1/Q2 2010 .. Wydaj się, że informacja jest wiarygodna, gdyż tyle zajmie zebranie wniosków oraz organizacja przetargu i realizacja prac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OGC 31.03.2009 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Daat dzięki za info.To czekamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fijasek 01.04.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 WitamPotrzebuje namiary na więźbe dachową gdzie maja dobra (suchą) cena oczywiście też jest istotna. I drugie pytanie dach bede robił gdzieś za 5 miesiecy i jak lepiej kupic teraz niech schnie czy dopiero przed samym robieniem dachu? Jak ktoś ma deski na strop potrzebuje jeszcze 2-3 m3pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts