Gość zabawiking 01.06.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Mi robili kolo 20m z materialem za 3000 za sama wode. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rapito 01.06.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Witam, jaki klejow uzywaliscie na podlogowke do gresu? Tzn wiem, ze to maja być pełonoelastyczne ale chodzi mi o producenta. Czy ktoś uzywal kleju Weber? Czy warto go kupić? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogdan7 02.06.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Sprzedam ziemie ,Brzegi koło Wieliczki Będzie tego coś około 20 wywrotek ,ziemia czysta pozostałość po wykopach spod domu.Zainteresowanych proszę o kontakt tel, warunki do uzgodnienia,Mam u siebie koparke, wiec potrzeba tylko transport,jeśli będzie trzeba to transport jest do załatwienia, ewentualny transport po 8 czerwca tel 505 602 085 [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość zabawiking 02.06.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Niedlugo zaczynam budowac sciany z porotherma 25, dlatego przyjme kazda ilosc w rozsadnej cenie, jak cos komus pozostawalo. Niestety nie dysponuje dowozem, chyba ze malych ilosci. Ewentualnie prosze o namiary na jakis sensowny sklad gdzie mozna tanio kupic - jak ktos zna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagolak 02.06.2009 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 witam, Poszukujemy sprawdzona ekipę do wykończenia poddasza. wata + folia + płyty gk. Z góry dzieki za namiary polecam firmę KOWALBUD tel.510-804-034 dokładni i cenowo też bardzo ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Francuziki 02.06.2009 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 ... Ewentualnie prosze o namiary na jakis sensowny sklad gdzie mozna tanio kupic - jak ktos zna. U kowalczyka w sierczy po 5,60 z transportem ale to chyba normalna cena teraz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek066 02.06.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Macie może kogoś sprawdzonego za rozsądne pieniądze ? Będę wdzięczny za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dariusz007 02.06.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 CześćProszę Was o przesłanie kilku namiarów na sprawdzonych, wiarygodnych budowlańców od stanu surowego razem z dachem. Będę budował w okolicach Myślenic, ale to nie ma znaczenia. Spotkałem sie z 3 ludźmi i ich propozycje cenowe wydają się być dość wysokie. Nie będę pisał jakie i za co. Chcę spotkać się jeszcze z innymi i porozmawiać za ile wybudują dom, co albo potwierdzi jednoznacznie konieczność wyłożenia większych pieniędzy, albo potwierdzi fakt, iż ktoś chce nadmiernie zarobić. Chcę zacząć w przyszłym roku.Bardzo dziękuję za pomoc i podzielenie się kontaktami. Możecie przesyłać na priv'a. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagolak 03.06.2009 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Hejka jakby ktoś był na etapie poszukiwań działki to mój znajomy właśnie sprzedaje -6-cio arową 5 km od Skawiny na trasie Skawina-Ośwsięcim, media do 20m od granicy, ok.700m od drogi głównej, bardzo atrakcyjna cena, tel. do niego to 781-286-532 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krk women 03.06.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Witam. Mam pytanie co do kosztów elewacji.Ja mam już połozony styropian -brak mi tylko koloru.Ile kosztuje teraz robocizna za sam kolor? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bauch 03.06.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 ... Ewentualnie prosze o namiary na jakis sensowny sklad gdzie mozna tanio kupic - jak ktos zna. U kowalczyka w sierczy po 5,60 z transportem ale to chyba normalna cena teraz... Z tego, co widzę, to (południowy) Kraków bywa tańszy od okolic Wieliczki: 5,40 Attic na Zawiłej, 5,30 Budmet na Kobierzyńskiej - oczywiście z transportem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OGC 04.06.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Temat : MALOWANIEPrzyznajcie się gdzie w Krakowie, Wieliczce, Internecie kupowaliście rzeczy do malowania (farbeczki, wałeczki, grunciątka itp) ?? Są jakieś fajne, TANIE sklepy ??A może braliście z marketów ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 04.06.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Temat : MALOWANIE Przyznajcie się gdzie w Krakowie, Wieliczce, Internecie kupowaliście rzeczy do malowania (farbeczki, wałeczki, grunciątka itp) ?? Są jakieś fajne, TANIE sklepy ?? A może braliście z marketów ?? Grunt kupowałem w Kolorze na Zakopiance. Ale przy zamawianiu łazienki dostałem 10% rabatu w Hebanie i tam też wezmę farby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
craftsc 05.06.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Witam,Gdzie zamawialiście blachę razem z gięciem na pasy podrynnowe?? Gdyby ktoś potrzebował to mam do sprzedania ok 150szt stempli dł. ok 2,5-2,6m. Do odbioru 3km za Wieliczką w kierunku Gdowa. Dokładniejsze info pod nr tel 509940940pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 05.06.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Witam, Gdzie zamawialiście blachę razem z gięciem na pasy podrynnowe?? pozdr nigdzie wszystko na bieżąco robili dekarze własną giętarką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andorka 05.06.2009 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Blachą kupowalismy tam, gdzie i pokrycie dachu, czyli Trapez Carbo na Zakopiańskiej. A gięciem zajmował się dekarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
craftsc 05.06.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Kurcze to u mnie chyba jakiś leń będzie robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salatar 06.06.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 edit-blondi skad macie dachówkę i jaką ? bo jezdze koło was codziennie i tak myślę \nawet kiedys powiedziałem ze taki sam dom jak ich (Adela z archipelagu) stoi pod wieliczką - ale juz widze ze macie inny dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HeyBobik 07.06.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 chyba oszaleli. Ja na włókno wydałam coś koło 150-200 zł na 240m2 czyli poniżej 1zł/m2 . Kupiłam włókno zgodnie z zużyciem, które podawali na allegro a i tak zostało prawie połowę. To weź ty im zaproponuj, że oprócz cementu i piachu kupisz jeszcze sobie sam to włókno, bo zaoszczędzixsz ładny grosz: Spójrz tutaj: http://www.allegro.pl/item627057435_wlokno_fibermesh_jastrych_estrich_mixokret.html Bardzo dziękuję - różnica kolosalna. Jeśli możesz to powiedz mi jeszcze, gdzie kupowałaś piasek, ile płaciłaś i ile Ci poszło na te 240 m2. Mi na 300m2 wyliczył- piasek 30 ton, a cement 5,1 tony. Mi na 255m2 wylewkarze oszacowali 15m3 piasku i 4,2t (3palety) cementu. No i przyszedł czas że wylewki już są zrobione i schną. Miałem 250m2: 70m2 parter, 109m2 poddasze i 70m2 strych. Weszło: 4,2t cementu, 18m3 piasku, 5,5paczki włókien, siatki nie wiem ile bo wykonawca dostarczał materiał. Zresztą to łatwo policzyć. Siatka była dawana na parter bo tam jest więcej styropianu. Ja miałem dostarczyć cement i piankę dylatacyjną, natomiast wylewkarze załatwiali piasek, włókna i siatkę. Za włókna wyszło w sumie 170zł, czyli poniżej złotówki na m2. Aha, i robocizna 12zł/m2. Piasek przywożą aż z Wojnicza, 70zł za m3. Z wylewek jestem bardzo zadowolony, biegałem z łatą po wszystkich kondygnacjach i nie miałem się do czego przyczepić. Gdyby ktoś chciał to mogę dać namiary. Gluonek, Mógłbyś dać namiar na swoich wylewkarzy ? Też wkrótce czeka mnie ta przyjemność. A propos - jakiej grubości wyszły Ci wylewki ? Jaki gruby dałeś styropian ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HeyBobik 07.06.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 ... Ewentualnie prosze o namiary na jakis sensowny sklad gdzie mozna tanio kupic - jak ktos zna. U kowalczyka w sierczy po 5,60 z transportem ale to chyba normalna cena teraz... Kowalczyka z okol.Gdowa polecam. Kupowałem od niego materiał na dom na Rybitwach w Krakowie i.... zostałam mi paleta termoporu po budowie. Odebrał ją ode mnie rok później. A budowałem w 2007r. Wiecie co wtedy działo się z cenami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts