AnetaM2 04.09.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Mąz pojechał do elektryków we Wieliczce, i tam też wydadzą...na wtorek będzie. Kominiarz powiedział, że nie trzeba jego uprawnień, bo mają w starostwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 04.09.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Witam wszystkich bliższych i dalszych sąsiadów. Mamy już PnB projekt Posejdon z pracowni Dobre Domy. Planujemy budowę w przyszłym roku teraz walczymy z przebudową lini energetycznej (kolizja z projektowanym domem) i przylączami. Domem będzie stał w Janowicach a dokładnie na granicy trzech wsi: Janowice, Sygneczów, Podstolice. Rozgladamy się intensywnie za ekipą budowlaną (stan surowy otwarty) jeśli ktoś ma jakiś sprawdzonych wykonawców to proszę o kontakt. no to będziemy sąsiadami- bo my budujemy w Sygneczowie Jak się sprawdzi moja ekipa to chętnie ją polecę macie jakiś sprawdzony, niedrogi skład budowlany w okolicy? czytałam trochę o tym w Sierczy ale ceny nie zbyt niskie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 04.09.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 aha- i jeszcze gdzie warto kupić materiały na dach? chodzi mi konkretnie o dachówkę roben monza plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitavia 05.09.2009 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 macie jakiś sprawdzony, niedrogi skład budowlany w okolicy? czytałam trochę o tym w Sierczy ale ceny nie zbyt niskie... Polecam Sieraków Ax- Bud. Większość materiałów budowlanych kupowaliśmy tam i było najtaniej. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekszd 05.09.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Poszukuję ekipy do tynków maszynowych, jestem z okolic Niepołomic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Savik 05.09.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Poszukuję ekipy do tynków maszynowych, jestem z okolic Niepołomic Poszło na Priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fijasek 07.09.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 WitamJak by ktos potrzebował desek to mam do odsprzedania deski raz uzyte na strop ok 3-4m3Kontakt [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RMK 08.09.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 macie jakiś sprawdzony, niedrogi skład budowlany w okolicy? czytałam trochę o tym w Sierczy ale ceny nie zbyt niskie... Polecam Sieraków Ax- Bud. Większość materiałów budowlanych kupowaliśmy tam i było najtaniej. Pozdrawiam. co do składu na Sierczy to się zgadzam, jak się u nich wszystko kupuje... to i tak kupuje się drożej , więc ja poszukałam trochę i niektóre materiały tańsze znalazłam w Byszycach, skład u Bugaja, tyle tylko, że są tam trzy i wszystkie "u Bugaja", a ja w tej chwili nie pamiętam adresu, mam tel. kom w razie potrzeby pozdrawiam R&M&K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 08.09.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 przerabiał ktoś ostatnio temat obrzeży ?takich co przy kostce brukowej się daje ja nie będę dawał kostki tylko ograniczam drogę znaczy się chciałbym ograniczyć tymi obrzeżami i wysypac kamyczek jakiś i to samo dać naokoło domu pojadę dzisiaj przed krakowem jest chyba Libet dość duży skład tam koło 4stylów może macie namiar na jakiegoś producenta co tanio sprzedaje ? a może na składzie mają po dobrej cenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andorka 08.09.2009 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 przerabiał ktoś ostatnio temat obrzeży ? takich co przy kostce brukowej się daje ja nie będę dawał kostki tylko ograniczam drogę znaczy się chciałbym ograniczyć tymi obrzeżami i wysypac kamyczek jakiś i to samo dać naokoło domu pojadę dzisiaj przed krakowem jest chyba Libet dość duży skład tam koło 4stylów może macie namiar na jakiegoś producenta co tanio sprzedaje ? a może na składzie mają po dobrej cenie ? Kupowałam ostatnio rubinowe w Jadarze na Rybitwach. Ceny mozna sprawdzić i internecie wpsując Jadar Kraków. Niestety doliczają transport i kaucję za palety (zwracają jak oddasz im palety) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 09.09.2009 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 przerabiał ktoś ostatnio temat obrzeży ? takich co przy kostce brukowej się daje ja nie będę dawał kostki tylko ograniczam drogę znaczy się chciałbym ograniczyć tymi obrzeżami i wysypac kamyczek jakiś i to samo dać naokoło domu pojadę dzisiaj przed krakowem jest chyba Libet dość duży skład tam koło 4stylów może macie namiar na jakiegoś producenta co tanio sprzedaje ? a może na składzie mają po dobrej cenie ? Kupowałam ostatnio rubinowe w Jadarze na Rybitwach. Ceny mozna sprawdzić i internecie wpsując Jadar Kraków. Niestety doliczają transport i kaucję za palety (zwracają jak oddasz im palety) dzięki za informację a ile ten transport u nich kosztuje i palety ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 09.09.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 przerabiał ktoś ostatnio temat obrzeży ? takich co przy kostce brukowej się daje ja nie będę dawał kostki tylko ograniczam drogę znaczy się chciałbym ograniczyć tymi obrzeżami i wysypac kamyczek jakiś i to samo dać naokoło domu pojadę dzisiaj przed krakowem jest chyba Libet dość duży skład tam koło 4stylów może macie namiar na jakiegoś producenta co tanio sprzedaje ? a może na składzie mają po dobrej cenie ? Kupowałam ostatnio rubinowe w Jadarze na Rybitwach. Ceny mozna sprawdzić i internecie wpsując Jadar Kraków. Niestety doliczają transport i kaucję za palety (zwracają jak oddasz im palety) dzięki za informację a ile ten transport u nich kosztuje i palety ? ja kupowałam u nich http://www.allegro.pl/item731472145_kostka_brukowa_nostalit_firmy_bruk_bet.html ale kupowałam też kostkę więc transport sie opłacił. Cena też była bardzo atrakcyjna. (kostka właśnie sie układa ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 09.09.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 U mnie majster mówił żeby kupować z brukbetu. Zapytaj po ile mają na Jedynaka w Mix budzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 09.09.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 ja kupowałam u nich http://www.allegro.pl/item731472145_kostka_brukowa_nostalit_firmy_bruk_bet.html ale kupowałam też kostkę więc transport sie opłacił. Cena też była bardzo atrakcyjna. (kostka właśnie sie układa ) no cena niezła za kostkę ja narazie albo wogóle to będę potrzebował tylko obrzeża bo chcę wysypać kamykiem wszędzie chodniki i podjazd przy wysokiej cenie transportu to pewnie taniej będzie gdzieś bliżej poszukać U mnie majster mówił żeby kupować z brukbetu. Zapytaj po ile mają na Jedynaka w Mix budzie. no własnie jeszcze tam nie byłem i gdzieś w okolicach Wierzynka chyba też coś jest a po ile biorą za samo ułożenie obrzeży ? teraz chyba jest sezon więc chyba nie będzie się nikomu chciało przyjść na dzień czy dwa i zrobić tylko to jak myślicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 09.09.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 no własnie jeszcze tam nie byłem i gdzieś w okolicach Wierzynka chyba też coś jest a po ile biorą za samo ułożenie obrzeży ? teraz chyba jest sezon więc chyba nie będzie się nikomu chciało przyjść na dzień czy dwa i zrobić tylko to jak myślicie ? Generalnie na większości składów maja ceny producenta. Więc śmiało możesz wejść na stonę bruk-betu i sprawdzić ceny. Upusty dają tylko przy dużych ilościach. Moja ekipa bierze 10zł/mb. Ale byłam, tez umówiona z inną, która liczyła 20zł/mb. Wydaje mi się, że ciężko ci będzie znależć kogoś w tym sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 09.09.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 no własnie jeszcze tam nie byłem i gdzieś w okolicach Wierzynka chyba też coś jest a po ile biorą za samo ułożenie obrzeży ? teraz chyba jest sezon więc chyba nie będzie się nikomu chciało przyjść na dzień czy dwa i zrobić tylko to jak myślicie ? Generalnie na większości składów maja ceny producenta. Więc śmiało możesz wejść na stonę bruk-betu i sprawdzić ceny. Upusty dają tylko przy dużych ilościach. Moja ekipa bierze 10zł/mb. Ale byłam, tez umówiona z inną, która liczyła 20zł/mb. Wydaje mi się, że ciężko ci będzie znależć kogoś w tym sezonie. ostatecznie mogę to zrobić sam, ale jakoś tak mi się nie chce za bardzo i będzie to trwało wieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 09.09.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 [ ostatecznie mogę to zrobić sam, ale jakoś tak mi się nie chce za bardzo i będzie to trwało wieki To najpirew zrobimy razem u Ciebie, a w przyszłym roku u mnie. Będzie raźniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 09.09.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 ostatecznie mogę to zrobić sam, ale jakoś tak mi się nie chce za bardzo i będzie to trwało wieki To najpirew zrobimy razem u Ciebie, a w przyszłym roku u mnie. Będzie raźniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wozio 09.09.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Witam, Moj pierwszy post na grupe wielicka Potrzebuje dobrego dekarza na drobne roboty wykonczeniowe dachu, ma ktos moze namiary na kogos? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rabbitp 09.09.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Dzień dobry. W przyszłym roku rozpoczynamy budowę (jak bank da ) w Dobranowicach. Czy możecie mi poradzić dobrego kierownika budowy, mam taką pracę że ciężko mi będzie samemu wszystko dopilnować. Z góry dziękuje za POMOC. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts