redpradnik 10.03.2010 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Czy ktoś z Was będzie chciał się pozbyć ziemi? działka w okolicy Piasków Wielkich , Soboniowice, Swoszowice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trąbki 10.03.2010 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 pati25 napisał: Witam .czy ktos wie gdzie warto się udać po siatkę ogrodzeniową?Oraz gdzie tanio mozna dostać gotowa podmurówkę na ogrodzenie? Ja kupowałem w Wieliczce na Stromej u producenta. Co do ceny to były różne opinie, musisz sprawdzić. Ja kupowałem u tego producenta, ma super siatke, podmurówke tez mozna u niego kupic.Ogrodzenia. Zabdyr32-422Stadniki,23woj. Małopolskie, pow. myślenicki, gm. DobczyceBranża: Bramy, ogrodzenia, kraty Tel/fax: 12 271 15 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trąbki 10.03.2010 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Witam, mam wykonany stan zerowy i teraz zastanawiam sie jaka wykonac izolacje poziomą i z czego. Prosze o pomoc, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RMK 10.03.2010 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Witam, a ja tak trochę z innej beczki: czy ktoś z Was sam kupował materiał na tynki?, jeśli tak to ile będziemy potrzebowali wapna, cementu i piasku na pow. ok. 520m. Mamy wycenę z materiałem i bez i zastanawiamy się co będzie korzystniejsze pozdrawiam R&M&K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujor 10.03.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Ja mam sam kupowac , i podobno ma wyjśc około 6zł za m2. A jak będzie w realu to sie okaże już niebawem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 11.03.2010 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Ja mam sam kupowac , i podobno ma wyjśc około 6zł za m2. A jak będzie w realu to sie okaże już niebawem... Mnie tak wyszło 6 zł cementowo wapienne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzychopak 15.03.2010 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Witam, Potrzebuję ziemi - ma ktoś do oddania? A może ktoś ostatnio kupował, może humus, gdzie, za ile? PozdrawiamKrzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daat 15.03.2010 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Potrzebuję ziemi - ma ktoś do oddania? A może ktoś ostatnio kupował, może humus, gdzie, za ile? Witam, ja również poszukuję ładnej czarej ziemi na wierzchnią warstwę --> Pawlikowice. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wielm 15.03.2010 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Potrzebuję ziemi - ma ktoś do oddania? A może ktoś ostatnio kupował, może humus, gdzie, za ile? Witam, ja również poszukuję ładnej czarej ziemi na wierzchnią warstwę --> Pawlikowice. Pozdrawiam Witam To i ja się przyłączę do poszukiwań. Potrzebuje dużo ziemi więc będę wdzięczny za wszelkie informacje. Swoją drogą dla 3 osób to już można by ponegocjować z ceną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujor 15.03.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 To i ja się podepnę....potrzebuję całą masę ziemi, gruzu. Teren zrzutu myślenice-zarabie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manissan 15.03.2010 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Witam, Potrzebuję ziemi - ma ktoś do oddania? A może ktoś ostatnio kupował, może humus, gdzie, za ile? Pozdrawiam Krzysiek to ja też się podpinam. Można faktycznie się potargować z ceną skoro tak nas przybywa U mnie działka w Chorągwicy. Ładnym gruzem też nie wzgardzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzychopak 16.03.2010 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 a w ogole ile ziemi potrzeba na jakieś 2/3 ary - jak grubo, ile wywrotek - nie czuję w ogóle rzędu ilości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwi_m 16.03.2010 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 pati25 napisał: Witam .czy ktos wie gdzie warto się udać po siatkę ogrodzeniową?Oraz gdzie tanio mozna dostać gotowa podmurówkę na ogrodzenie? Ja kupowałem w Wieliczce na Stromej u producenta. Co do ceny to były różne opinie, musisz sprawdzić. Ja kupowałem u tego producenta, ma super siatke, podmurówke tez mozna u niego kupic. Ogrodzenia. Zabdyr 32-422Stadniki,23 woj. Małopolskie, pow. myślenicki, gm. DobczyceBranża: Bramy, ogrodzenia, kraty Tel/fax: 12 271 15 26 My też kupowaliśmy u tego Producenta pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwi_m 16.03.2010 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Witam wszystkich. Chciałam zapytać jakie macie doświadczenia z ogrzewaniem mieszanym tzn.podłogówka z kaloryferami,oczywiście ogrzewane z pieca co.Czy ktoś z was jest na tym etapie?Jak wygladaja ceny robocizny? Pozdrawiam cieplutko:) podpisuję się po tym zapytaniem, również jesteśmy etapie wyboru sposobu ogrzewania?????????? może jakieś ciekawe linki do poczytania - POPROSZĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 16.03.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Witam, Potrzebuję ziemi - ma ktoś do oddania? A może ktoś ostatnio kupował, może humus, gdzie, za ile? Pozdrawiam Krzysiek to ja też się podpinam. Można faktycznie się potargować z ceną skoro tak nas przybywa U mnie działka w Chorągwicy. Ładnym gruzem też nie wzgardzę i ja i ja! Może zamówimy jeden transport a ponieważ będzie dużo to może nam kierowca taniej policzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wielm 16.03.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Witam, Potrzebuję ziemi - ma ktoś do oddania? A może ktoś ostatnio kupował, może humus, gdzie, za ile? Pozdrawiam Krzysiek to ja też się podpinam. Można faktycznie się potargować z ceną skoro tak nas przybywa U mnie działka w Chorągwicy. Ładnym gruzem też nie wzgardzę i ja i ja! Może zamówimy jeden transport a ponieważ będzie dużo to może nam kierowca taniej policzy Na chwilę obecną to tej ziemi potrzeba już tyle, że to raczej z jakąś kopalnią odkrywkową należałoby negocjować zamiast z kierowcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 17.03.2010 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Witam, Potrzebuję ziemi - ma ktoś do oddania? A może ktoś ostatnio kupował, może humus, gdzie, za ile? Pozdrawiam Krzysiek to ja też się podpinam. Można faktycznie się potargować z ceną skoro tak nas przybywa U mnie działka w Chorągwicy. Ładnym gruzem też nie wzgardzę i ja i ja! Może zamówimy jeden transport a ponieważ będzie dużo to może nam kierowca taniej policzy Na chwilę obecną to tej ziemi potrzeba już tyle, że to raczej z jakąś kopalnią odkrywkową należałoby negocjować zamiast z kierowcą Podjedźcie do żwirowni i zapytajcie o ziemię. Podobno mogą mieć. W okolicach Węgrzc Wlk jest ich kilka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lech71 17.03.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Ja mam ziemię do oddania, ale raczej do wyrównania terenu, bo to nie humus, ale gliniasta z wykopów. Do odbioru po Wielkanocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trąbki 18.03.2010 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 To i ja się podepnę....potrzebuję całą masę ziemi, gruzu. Teren zrzutu myślenice-zarabie. Podaję tel. kontaktowy do gościa co wozi gruz 512 355 451 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 20.03.2010 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Czy ktos z Was kupowal krawezniki w dobrej cenie? aktualna cena to za 20 cm kraweznik 1 m - 28 zl brutto - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts