Trąbki 28.03.2010 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Witam, odkupie resztki materiałów po budowie zwłaszcza deski szalunkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rabbitp 28.03.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Czy ktoś kupował ostatnio stal, podobno ceny w górę, cena ok 2300 za tonę ktoś ma taniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anabeth 29.03.2010 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Witam! Mam do sprzedania stemple budowlane i połówkę maxa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIC 30.03.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Witam, Potrzebuję ziemi - ma ktoś do oddania? A może ktoś ostatnio kupował, może humus, gdzie, za ile? Pozdrawiam Krzysiek to ja też się podpinam. Można faktycznie się potargować z ceną skoro tak nas przybywa U mnie działka w Chorągwicy. Ładnym gruzem też nie wzgardzę i ja i ja! Może zamówimy jeden transport a ponieważ będzie dużo to może nam kierowca taniej policzy Na chwilę obecną to tej ziemi potrzeba już tyle, że to raczej z jakąś kopalnią odkrywkową należałoby negocjować zamiast z kierowcą Podjedźcie do żwirowni i zapytajcie o ziemię. Podobno mogą mieć. W okolicach Węgrzc Wlk jest ich kilka. Ja kupiłem ziemię dzisiaj w żwirowni w Gdowie. Za samochód 15 kubików płaciłem 300zł z transportem. Ziemia nie jest idealna (czarnoziem to nie jest), ale też nie jest bardzo zanieczyszcona. Moim zdaniem na wyrównanie działki idealna. Dla zainteresowanych namiary mogę podać na priva. 300zl za ziemie do wyrownania tylko to troche drogo, chyba ze faktycznie byla ok. mi gosc wozil za 200zl ale w tym momencie nie ma nigdzie wykopow i nie ma ziemi. moze ma ktos namiary na ziemie w lepszej cenie ktora bylaby dostepna na juz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 31.03.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Pytanko :Chce zrobić odprowadzenie wód opadowych z rynien .. jaka macie glebokosc studzeinek?Chce wybetonowac dno i mysle o 4 lub 6 kręgach tzn 2 lub 3 metry - Wg Was wystarczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pikusie 31.03.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Witam, Potrzebuję ziemi - ma ktoś do oddania? A może ktoś ostatnio kupował, może humus, gdzie, za ile? Pozdrawiam Krzysiek to ja też się podpinam. Można faktycznie się potargować z ceną skoro tak nas przybywa U mnie działka w Chorągwicy. Ładnym gruzem też nie wzgardzę i ja i ja! Może zamówimy jeden transport a ponieważ będzie dużo to może nam kierowca taniej policzy Na chwilę obecną to tej ziemi potrzeba już tyle, że to raczej z jakąś kopalnią odkrywkową należałoby negocjować zamiast z kierowcą Podjedźcie do żwirowni i zapytajcie o ziemię. Podobno mogą mieć. W okolicach Węgrzc Wlk jest ich kilka. Ja kupiłem ziemię dzisiaj w żwirowni w Gdowie. Za samochód 15 kubików płaciłem 300zł z transportem. Ziemia nie jest idealna (czarnoziem to nie jest), ale też nie jest bardzo zanieczyszcona. Moim zdaniem na wyrównanie działki idealna. Dla zainteresowanych namiary mogę podać na priva. 300zl za ziemie do wyrownania tylko to troche drogo, chyba ze faktycznie byla ok. mi gosc wozil za 200zl ale w tym momencie nie ma nigdzie wykopow i nie ma ziemi. moze ma ktos namiary na ziemie w lepszej cenie ktora bylaby dostepna na juz? Być może, ale mnie gonił termin ponieważ chcę wsadzić drzewka tej wiosny,a poza tym samochód samochodowi nierówny.Jak napisałem za smochód 10m3 (trzyosiowy) równiż zapłaciłem 200zł. Tenz za 300zł to juz taka mniejsza patelnia. W tamtym roku miałem 3 samochody takiej z odzysku, chyba po wykopach rowów, pewno niedługo się to ruszy bo wiosna przyszła, więc trzeba takich kierowców łapać. Co prawda ziemia była trochę tańsza, ale strasznie zanieczyszczona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anntom 01.04.2010 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Witam Szukam kominiarza do odbioru - takiego co nie szuka wszędzie problemów i miarę taniego.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izabela.16 05.04.2010 04:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 do ann&tom macie do sprzedania deski napisz po ile i gdzie to dokladnie jest i oczywiscie ile tych kubików(około).Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hose 07.04.2010 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Mam na zbyciu duże ilości ziemi z wykopów w miejscowości Śledziejowice. Chętnie poratuję kogoś potrzebującego. Pozdrawiam Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazobi 08.04.2010 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Witam - mam pytanie jak jest cena za wykonanie więźby dachowej, montaż folii paroprzepuszczalnej, łat i kontrłat i dachówki, plus obróbki dach dwuspadówka z garażem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 08.04.2010 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Witam Szukam kominiarza do odbioru - takiego co nie szuka wszędzie problemów i miarę taniego. Pozdrawiam Pisałem kiedyś na małopolskiej cz-b, poszukaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hose 08.04.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Witam, Potrzebuję ziemi - ma ktoś do oddania? A może ktoś ostatnio kupował, może humus, gdzie, za ile? Pozdrawiam Krzysiek Mam na zbyciu duże ilości ziemi z wykopów w miejscowości Śledziejowice. Chętnie poratuję kogoś potrzebującego. Pozdrawiam Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujor 09.04.2010 04:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Witajcie, Potrzebuje namiar na jakiś kamieniołom albo innego dostarczyciela kamienia/tłucznia. Muszę na drogę dojazdową coś wysypac. (Myślenice) Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 10.04.2010 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Mam na zbyciu duże ilości ziemi z wykopów w miejscowości Śledziejowice. Chętnie poratuję kogoś potrzebującego. Pozdrawiam Monika ja bardzo chętnie wezmę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hose 10.04.2010 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 ja bardzo chętnie wezmę! bardzo się cieszę gdyż jakoś nikt- jak widać- nie jest chętny a muszę się jej szybko pozbyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hose 10.04.2010 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 ja bardzo chętnie wezmę! Proszę o kontakt na priv w tej sprawie. Podam telefon aby dograć szczegóły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trąbki 11.04.2010 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Witam, kupie resztki, pozostałości po budowie (deski, pustaki itd.) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gzajac 13.04.2010 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Coś nie mogę wysłać PW z powodu przekroczenia quoty....Piszę więc tutaj... Mam do sprzedania i do oddania zupełnie za darmo kilka rzeczy:1) sprzedanie - deski szalunkowe 4 m długości około 1 m3 - deski są w 80% zupełnie nowe nie użyte ani raz. Kilka desek było z tego kubika użyte tylko raz na zrobienie podmurówki pod ogrodzenie, - cena 250 PLN. 2) oddanie za darmo:- około 20 sztuk bloczków z betonu komórkowego H+H - 250x250x600mm- około 15 sztuk bloczków betonowych - 120x250x300mm (czy jakoś tak)- około 5 sztuk bloczków betonowych do zalewania (wymiarow nie pamietam)- 1/2 pęta drutu wiązałkowego- kilkanaście mb rury drenarskiej żółtej fi 100 lub 110 + kilka kolanek z pomarańczowego PCV fi 110.- stalowa beczka na wodę o pojemności 200 litrów Odbiór własny w Głogoczowie (okolice restauracji Chłopskie Jadło) Jak jestes zainteresowany/a daj znać, to podam ewentualnie numer telefonu do kontaktu. Pozdrawiam,Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izabela.16 13.04.2010 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Czesc Grzesiek.Podaj namiar email lub tel to sie skontaktuje.Jestesmy zainteresowani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gzajac 13.04.2010 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Wysłałem jako PW. Pozdrawiam,Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts