Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

bardzo się cieszę gdyż jakoś nikt- jak widać- nie jest chętny a muszę się jej szybko pozbyć.

niestety nie mogę odebrac wiadomości na priv- wrrr

powiem jutro, po spotkaniu z panem od oczyszczalni czy mogę już teraz brac ziemię- jeśli tak to poszukam transportu i dam znać.

A ile tej ziemii jest?

Witam,

Mama do sprzedania ok 200szt. stempli budowlanych dł ok. 2,6m, cena 2,5zł/szt

mam też trochę desek po jednym szalowaniu

Zostały mi też krokwy 8x16cm oraz kontrłaty

Pustak szalunkowy Bruk-Bet 50x24x25cm ok 70szt.

Odbiór w Tomaszkowicach (3km za Wieliczką)

Zainteresowanych proszę o kontakt na prv, mogę podesłać zdjęcia

pozdr

Marcin

Edytowane przez craftsc

Być może, ale mnie gonił termin ponieważ chcę wsadzić drzewka tej wiosny,a poza tym samochód samochodowi nierówny.Jak napisałem za smochód 10m3 (trzyosiowy) równiż zapłaciłem 200zł. Tenz za 300zł to juz taka mniejsza patelnia. W tamtym roku miałem 3 samochody takiej z odzysku, chyba po wykopach rowów, pewno niedługo się to ruszy bo wiosna przyszła, więc trzeba takich kierowców łapać. Co prawda ziemia była trochę tańsza, ale strasznie zanieczyszczona.

Witam,

Moge prosic o jakis namiar?

Pozdrawiam,

/PB

Witam, czy ktoś mógłby polecić dobrego wykonawcę instalacji do rekuperatora? Dom w Koźmicach Wielkich - będę wdzięczny za każdy kontakt.

Kosmyk12

Może trochę późna odpowiedź, ale może i się przyda :)

W sprawie rekuperatorów polecam kontakt z firmą AREA TERM z Wieliczki (Czarnochowice)

Witam ponownie,

wiem, że temat oczyszczalni był już wałkowany, ale mam przemegawielki problem z zalegalizowaniem oczyszczalni w naszej gminie (kiedyś pisaliśmy o tym, dlaczego gmina robi problemy). Czy ktoś może mi polecić osobę z uprawnieniami, która poprowadzi mi temat, zrobi projekt na oryginale mapy syt-wys (do ZUDPu) itd? Opinię geologiczną już mam i zastanawiam się, czy ma ona jakiś termin ważności bo jak mi każą robić jeszcze raz, to chyba wykopię tą oczyszczalnię i będziemy chodzić na posiedzenia w krzaki.

Proszę o pomoc :)

Nie wiem, gdzie się podział wątek z polecanymi wykonawcami, więc wpiszę tu,jako że w powiecie wielickim mieszkam. Otóż mogę polecić wykonawcę konstrukcji stalowych i drewnianych (tarasy, ogrodzenia, balustrady, bramy). Robią też ponoć ocieplenia, ponoć dobrze, ale tego nie widziałam. Natomiast stalową konstrukcję pod taras zrobili porządnie, dokładnie i w terminie. Tel do szefa firmy (za jego zgodą): 880 027 005.

PS. Nie bywam w tym wątku, więc jakby jakieś pytania, to na prive.

Edytowane przez Agduś