korekk 13.04.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 posłałem namiary na PW, pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 13.04.2010 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 bardzo się cieszę gdyż jakoś nikt- jak widać- nie jest chętny a muszę się jej szybko pozbyć. niestety nie mogę odebrac wiadomości na priv- wrrr powiem jutro, po spotkaniu z panem od oczyszczalni czy mogę już teraz brac ziemię- jeśli tak to poszukam transportu i dam znać. A ile tej ziemii jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BEATA_K10 15.04.2010 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Witam wszystkich forumowiczów. Poszukuję pozostałości po budowie cegła pełna, modularna lub bloczki z betonu komórkowego. Wszelkie informacje proszę przesyłać na PRIV, z góry dziękuję za informacje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
craftsc 18.04.2010 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 (edytowane) Witam,Mama do sprzedania ok 200szt. stempli budowlanych dł ok. 2,6m, cena 2,5zł/sztmam też trochę desek po jednym szalowaniu Zostały mi też krokwy 8x16cm oraz kontrłatyPustak szalunkowy Bruk-Bet 50x24x25cm ok 70szt.Odbiór w Tomaszkowicach (3km za Wieliczką)Zainteresowanych proszę o kontakt na prv, mogę podesłać zdjęciapozdrMarcin Edytowane 18 Kwietnia 2010 przez craftsc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
losmotylos 18.04.2010 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Mam do sprzedania garaż blaszak, pozostałość po budowie. Używany sporadycznie, rozłożony rok temu. Cena - 500zł, transport własny.Odbiór - okolice TomaszkowicGRATIS - płyty chodnikowe do ustawienia garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kosmyk12 18.04.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Witam, mam do sprzedania ok 200 szt. stempli - cena do ustalenia. Koźmice Wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trąbki 19.04.2010 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Witam, kupię resztki po budowie a zwłaszcza drut zbrojeniowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
korekk 19.04.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Mam do sprzedania garaż blaszak, pozostałość po budowie. Używany sporadycznie, rozłożony rok temu. Cena - 500zł, transport własny. Odbiór - okolice Tomaszkowic GRATIS - płyty chodnikowe do ustawienia garażu. jestem zainteresowany, proszę o namiary na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujor 19.04.2010 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Mam do odsprzedania (75% ceny) pustaki Porotherm 30 - około 20 sztuk. (Myślenice) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trąbki 19.04.2010 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Witam, gdzie mozna tanio kupic peszla drenarskiego + geowłóknine ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIC 20.04.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Witam, Potrzebuje namiary na ziemie do wyrownania terenu (Sygneczow/Grabowki) - taka z wykopow czyli czym taniej tym lepiej. Odbior od kogos raczej odpada gdyz nie za bardzo mam czas na bawienie sie w zalatwianie zaladunku i transportu. Z gory dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trąbki 25.04.2010 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Witam, kupie pozostalosci po budowie zwlaszcza deski szalunkowe. 667 336 399 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia2000 25.04.2010 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Jestem zainteresowana kupnem stempli. Bardzo proszę o namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Markoebelo 25.04.2010 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Witam, Mam do sprzedania ok 100 pustaków maxa 29 cm.Zainteresowanych prosze o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wielm 25.04.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Witam, mam do sprzedania:4 worki 25-kilogramowe tynku mineralnego BOLIX MP KA20, kolor biały, grubość 2mm, faktura kasza,70% ceny cennikowejOdbiór w Wieliczce lub Krakowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trąbki 25.04.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Witam, jestem zainteresowany zakupem maxa ? jaka jest cena, jaki producent i miejsce odbioru?? Prosze o informacje 667 336 399 [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIC 25.04.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Być może, ale mnie gonił termin ponieważ chcę wsadzić drzewka tej wiosny,a poza tym samochód samochodowi nierówny.Jak napisałem za smochód 10m3 (trzyosiowy) równiż zapłaciłem 200zł. Tenz za 300zł to juz taka mniejsza patelnia. W tamtym roku miałem 3 samochody takiej z odzysku, chyba po wykopach rowów, pewno niedługo się to ruszy bo wiosna przyszła, więc trzeba takich kierowców łapać. Co prawda ziemia była trochę tańsza, ale strasznie zanieczyszczona. Witam, Moge prosic o jakis namiar? Pozdrawiam, /PB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wielm 26.04.2010 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Witam, czy ktoś mógłby polecić dobrego wykonawcę instalacji do rekuperatora? Dom w Koźmicach Wielkich - będę wdzięczny za każdy kontakt. Kosmyk12 Może trochę późna odpowiedź, ale może i się przyda W sprawie rekuperatorów polecam kontakt z firmą AREA TERM z Wieliczki (Czarnochowice) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manissan 26.04.2010 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Witam ponownie, wiem, że temat oczyszczalni był już wałkowany, ale mam przemegawielki problem z zalegalizowaniem oczyszczalni w naszej gminie (kiedyś pisaliśmy o tym, dlaczego gmina robi problemy). Czy ktoś może mi polecić osobę z uprawnieniami, która poprowadzi mi temat, zrobi projekt na oryginale mapy syt-wys (do ZUDPu) itd? Opinię geologiczną już mam i zastanawiam się, czy ma ona jakiś termin ważności bo jak mi każą robić jeszcze raz, to chyba wykopię tą oczyszczalnię i będziemy chodzić na posiedzenia w krzaki. Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.04.2010 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 (edytowane) Nie wiem, gdzie się podział wątek z polecanymi wykonawcami, więc wpiszę tu,jako że w powiecie wielickim mieszkam. Otóż mogę polecić wykonawcę konstrukcji stalowych i drewnianych (tarasy, ogrodzenia, balustrady, bramy). Robią też ponoć ocieplenia, ponoć dobrze, ale tego nie widziałam. Natomiast stalową konstrukcję pod taras zrobili porządnie, dokładnie i w terminie. Tel do szefa firmy (za jego zgodą): 880 027 005. PS. Nie bywam w tym wątku, więc jakby jakieś pytania, to na prive. Edytowane 26 Kwietnia 2010 przez Agduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts