Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ostrzegam przed firmą Tech-Trans-Bud!!! W obecnej chwili pseudo właściciel oraz pełnomocnik są nam winni ponad 40 tys zł. - wzięli zaliczki na materiały, do tej pory brak dostawy jak i zwrotu środków. Oczywiście albo nieodbieranie telefonów albo codzienne bajki że jutro będzie przelew. Sprawa skierowana na drogę sądową. Nie ulegajcie niskim cenom i obietnicom szybkich dostaw!!! Przestrzegam!!!! Edytowane przez mp_krk

Witam!

Nasza budowa postępuje i teraz zastanawiamy się nad wyborem okien. Podzielicie się opiniami n.t. okien z firmy Dako - Elegant na profilu Veka z zewnątrz brąz (najprawdopodobniej tabasco teak), z wewnątrz biały? Dostaliśmy wycenę z Niepołomic, nie wiem czy w Krakowie na ul. Zabłocie mogą mieć je taniej? Czy z Oknoplusa lub OknoPlastu podobne są dużo droższe? (uderzymy tam w późniejszym czasie).

Z góry dzięki za wszelkie uwagi i opinie.

Jeszcze jedno - gdzie dostanę najtaniej okna dachowe Fakro - np. FTS-V U2?

Edytowane przez jowitajb

Witam!

Nasza budowa postępuje i teraz zastanawiamy się nad wyborem okien. Podzielicie się opiniami n.t. okien z firmy Dako - Elegant na profilu Veka z zewnątrz brąz (najprawdopodobniej tabasco teak), z wewnątrz biały? Dostaliśmy wycenę z Niepołomic, nie wiem czy w Krakowie na ul. Zabłocie mogą mieć je taniej? Czy z Oknoplusa lub OknoPlastu podobne są dużo droższe? (uderzymy tam w późniejszym czasie).

Z góry dzięki za wszelkie uwagi i opinie.

Jeszcze jedno - gdzie dostanę najtaniej okna dachowe Fakro - np. FTS-V U2?

Witam

Polecam okna drewniane z Wiśniowej Wykonawca ECO DREW Roman Murzyn tel.501057140

Nam zakładali pod koniec maja, jesteśmy bardzo zadowoleni

pozdrawiam

Witam,

Mam do oddania "lodowke budowlana". Lodowka ma swoje lata ale co najwazniejsze dziala (zamrazalnik rowniez). Sluzyla mi (a poprzednio tesciowi) na budowie do przetrzymywania jedzienia (oraz chlodzenia napojow orzezwiajacych ;-)). W tym momencie nie jest mi potrzebna a szkoda wywiezc ja na zlom, moze sie komul przyda....

jakby co to prosze o infor

Dostepna w Sygneczowie/Grabowkach

PS: transport wlasny - jedynie pomoc przy zaladunku.

Witam wszystkich będziemy budować się w Kosocicach wprawdzie to Kraków ale do Wieliczki mamy "jak rzut beretem", od jakiegoś czasu śledzimy forum z mężem. Chcemy montować okna w warstwie ocieplenia, stąd moje pytanie - czy może ktoś polecić firmę montującą okna w warstwie ocieplenia, która wie jak to zrobić bo wiemy, że jest sporo partaczy w tej kwestii, ponieważ temat nie jest jeszcze tak popularny.