Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A czy ktos ma moze namiary na dobra zwirownie lub firme dostarczajaca kruszywo itp;) Potrzebuje zamowic pospolke :) Bede wdzieczna za namiary skad braliscie. Dzieki!

jak potrzebujesz do ogrodzenia to mogę polecić gościa, który wozi "na lewo" w okolice Krakowa/Wieliczki tzn. bez faktury i dość tanio, jakość jak na ogrodzenie bez zastrzeżeń

my też braliśmy beton z Marszowic od Pana Stopy- naprawdę porządny beton ;-) I super było to, że płaciłam tylko za ten beton, który faktycznie został wylany a nie jak w większości betoniarni za zamówiony

A ja mam pytanie z innej bajki- pilnie potrzebuję kogoś kto by mi zaorał i zabronował działkę może też to zrobić glebogryzarką- chodzi o pozbycie się korzeni chwastów i przygotowanie gruntu pod trawnik. Będę bardzo wdzięczna za namiary na kogoś solidnego i oczywiście niedrogiego :-)

Mam do sprzedania stemple pozostałe po budowie:

3,1-3,2m ok. 40 szt.

2,8-2,9m ok. 75 szt.

2,5-2,6m ok. 60 szt.

cena 3-4zł/szt. (także w zależności od ilości zakupionych sztuk). Do odebrania z Wieliczki.

Zainteresowanych proszę o kontakt na prv.

Czy macie jakies doswiadczenia z firma www.kominkisklep.pl ?Chcialabym zakupic u nich wklad lacznie z usluga montazu dlatego zalezy mi na jakis informacjach odnosnie ich ekip montazowych (czy sa doswiadczeni,solidni,tani itd ):)

Na bialej liscie wykonawcow jest bardzo malo namiarow na "kominkarzy" jakby nikt z inwestorow nie montowal kominka ;)

Witam.

Mam do polecenia kilku fachowców przez duze F.

U nas spisali sie bez zarzutów.Chodzi o stan SSO.Namiary na poludnie KRK-Myślenice.

pierwsze to geodeta P.Rzońca tel na PRIV.

Betoniarnia to masełko&masełko -Ceny moze i nie najtańsze ale jakość betonu i obsługa(pompy i małych ilości) bezproblemowa!!!pompa wliczana jest w kubik a operatorzy rzetelnie i spokojnie wypuszczaja beton.(dobczyce-myslenice) Ceny wyższe niz pseudo firmy betoniarskie ale niższe niz giganci..

Skład budowlany SufiGS z tarnowa.....Leiery nawet z dowozem wyszly 1000zl taniej niz na pobliskich skladach...

O i najlepsze co nas spotkalo do tej pory....

Elektrycy......Pan Józef Wróblewski KRZYSZKOWICE(koło głogoczowa) 2,5 dnia i caly 150m2 dom zrobiony...doradzaja.......robia czysto i szybko..no i najwazniejsze działa....tel na PRIV.

to tyle i mam nadzieje ze to nie koniec naszych dobrych wykonawców...

w połowie pracy polecam tez p.Olejarza-Hydraulik który komplksowo robi cale wod kan gaz co....

Iza a nie slyszalas o jakims pozadnym kominiarzu?Nie wiem czy juz teraz potzrebuje zrobic odbior komina ale przymierzam se do kupna wkaldu kominkowego i potrzebuje zrobic pomiar ciagu kominowego wyrazonego w Pascalach.Pytam bo widze ze jestes z moich okolic :rolleyes:Nam hydraulike i wylewki bedzie robila slynna firma Aqua ;) Edytowane przez kakusek

Witam, mam doprzedania pozostałe po budowie 3 palety pustaków leier 30 i ok 200 szt stempli, rozdzielnice elektryczna (DZIERŻONIÓW - FARO) z 4 gniazdami 230V, i gniazda 3 fazowe dwa 32 A i jedno 16 A z kompletem zabezpieczeń, może słuzyc jako sam rozdzielacz do przewodu (przedłuzacza) lub moze stac w zabudowanej skrzynce na stałe która w komplecie tez chce sprzedać, jesli jest ktoś zainteresowany to przosze o informacje na emaila [email protected] (sprzedam tanio).