jowitajb 29.08.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 w skawinie kupowalem nowy po 11 zl:P Możesz podać mi namiary na tą hurtownię w Skawinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 30.08.2010 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Możesz podać mi namiary na tą hurtownię w Skawinie? nie sadze by to byla hurtownia... tylko sklep http://www.zumi.pl/namapie.html?&loc=skawina&Submit=Szukaj&long=19.825407650000002&lat=49.973567&type=3&scale=1b&svActive=false Zwirki Wigury nie nzam numeru Na zumi to jest ten budynek w kształcie garażu - pomarańczowy dach płaski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
korekk 30.08.2010 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Witam wszystkich forumowiczów ! Czy możecie polecić solidną firmę budującą dom jednorodzinny od A do Z ? Bardzo proszę o jakieś namiary.Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OGC 30.08.2010 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Cześć - potrzebuję pomocy Poszukuję wykonawcy do zrobienia: 1. Około 60mb siatki ogrodzeniowej z podmurówką 2. Fundamenty pod ogrodzenie od czoła 3. Wykonanie zjazdu z działki przez rów wg zatwierdzonego projektu Może macie jakieś namiary ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
korekk 31.08.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Cześć - potrzebuję pomocy Poszukuję wykonawcy do zrobienia: 1. Około 60mb siatki ogrodzeniowej z podmurówką 2. Fundamenty pod ogrodzenie od czoła 3. Wykonanie zjazdu z działki przez rów wg zatwierdzonego projektu Może macie jakieś namiary ... Ja też szukam od paru tygodni wykonawcy na zjazd ale różnice w cenach są takie duże (od 1700,- do 4500,- ) że trudno się w tym odnaleźć, jeśli ktoś zna ekipę która to zrobi sprawnie i niedrogo to też proszę o kontakt. Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 31.08.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Ja też szukam od paru tygodni wykonawcy na zjazd ale różnice w cenach są takie duże (od 1700,- do 4500,- ) że trudno się w tym odnaleźć, jeśli ktoś zna ekipę która to zrobi sprawnie i niedrogo to też proszę o kontakt. Pozdrawiam ! To za 1700 to tanio... Ja za zjazd - rura fi 600 dł 5 metrów i zjazdu z mostku na zasadzie łuków - 2 murki oporowe za robociezne zaplacilem 3000 zl zasypana rura tłuczniem i zawibrowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
korekk 31.08.2010 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 To za 1700 to tanio... Ja za zjazd - rura fi 600 dł 5 metrów i zjazdu z mostku na zasadzie łuków - 2 murki oporowe za robociezne zaplacilem 3000 zl zasypana rura tłuczniem i zawibrowana Ja właśnie dokładnie to chcę zrobić ale rura 400mm, na 7 metrach, reszta jak u Ciebie. Czy mogę prosić o namiary, oczywiście zakładam, że jesteś z ekipy zadowolony... PS A czy kierownik i odbiór robót w tych 3 tysiącach ? Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 31.08.2010 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Ja właśnie dokładnie to chcę zrobić ale rura 400mm, na 7 metrach, reszta jak u Ciebie. Czy mogę prosić o namiary, oczywiście zakładam, że jesteś z ekipy zadowolony... PS A czy kierownik i odbiór robót w tych 3 tysiącach ? Pozdrawiam ! tak , 788056033 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
korekk 31.08.2010 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 tak , 788056033 a pamiętasz ile wyszło za materiał (kręgi, beton, izolacja, kamień) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelwik 31.08.2010 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 oddam ziemię - dużo tego mam - zapraszam... Świątniki Górnetel. 500 087 909 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelwik 31.08.2010 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 jak potrzebujesz do ogrodzenia to mogę polecić gościa, który wozi "na lewo" w okolice Krakowa/Wieliczki tzn. bez faktury i dość tanio, jakość jak na ogrodzenie bez zastrzeżeń ooo to ja poproszę namiar na tego Pana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelwik 31.08.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Witam. Mam do polecenia kilku fachowców przez duze F. U nas spisali sie bez zarzutów.Chodzi o stan SSO.Namiary na poludnie KRK-Myślenice. pierwsze to geodeta P.Rzońca tel na PRIV. Betoniarnia to masełko&masełko -Ceny moze i nie najtańsze ale jakość betonu i obsługa(pompy i małych ilości) bezproblemowa!!!pompa wliczana jest w kubik a operatorzy rzetelnie i spokojnie wypuszczaja beton.(dobczyce-myslenice) Ceny wyższe niz pseudo firmy betoniarskie ale niższe niz giganci.. Skład budowlany SufiGS z tarnowa.....Leiery nawet z dowozem wyszly 1000zl taniej niz na pobliskich skladach... O i najlepsze co nas spotkalo do tej pory.... Elektrycy......Pan Józef Wróblewski KRZYSZKOWICE(koło głogoczowa) 2,5 dnia i caly 150m2 dom zrobiony...doradzaja.......robia czysto i szybko..no i najwazniejsze działa....tel na PRIV. to tyle i mam nadzieje ze to nie koniec naszych dobrych wykonawców... w połowie pracy polecam tez p.Olejarza-Hydraulik który komplksowo robi cale wod kan gaz co.... czy mogę prosić o namiary na tych fachowców??? [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 01.09.2010 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 a pamiętasz ile wyszło za materiał (kręgi, beton, izolacja, kamień) ? nie pamietam - bo oprocz tego robil nam tez droge dojazdowa i do zjazdu wymyslili sobie studnie zbierajaca wode z drogi wewnetrznej:/ studnia z kregów wodoszczelnych na uszczelkach cuda nie widy - sama studnia cos 1500 zl do zjazdu - samochod kamienia jakies 900 zl 2 kubiki betonu 400 zl rury nie pamietam po ile ale u mnie sa 600 papa lepik deski kantówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
korekk 01.09.2010 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 czy mogę prosić o namiary na tych fachowców??? [email protected] poproszę i ja namiary na tych Panów [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
korekk 01.09.2010 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 nie pamietam - bo oprocz tego robil nam tez droge dojazdowa i do zjazdu wymyslili sobie studnie zbierajaca wode z drogi wewnetrznej:/ studnia z kregów wodoszczelnych na uszczelkach cuda nie widy - sama studnia cos 1500 zl do zjazdu - samochod kamienia jakies 900 zl 2 kubiki betonu 400 zl rury nie pamietam po ile ale u mnie sa 600 papa lepik deski kantówki dzięki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdor 02.09.2010 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Uwaga !!!!! WITAM PROWADZĘ BUDOWĘ OKOLICE DOBCZYC GORZKOWA WIELICZKI DOKLADNIE BIEŃKOWICE DZISIAJ WŁAMANO MI SIĘ DO POMIESZCZENIA GOSPODARCZEGO SKRADZIONO kosiarke cztero kołową bez napędu partnera z silnikiem brigsa, kose sthil , nożyce do żywopłotu husqvarna, SZLIFIERKĘ KĄTOWA DUŻĄ NA TARCZE 250 z diamentową tarczą DEDRY, małego BOSCHA W SKRZYNCE, wiertarkę , piłę spalinową . ZA WSZELKIE INFORMACJE BĘDĘ WDZIĘCZNY 798524447 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LOLA18 03.09.2010 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 czy mogę prosić o namiary na tych fachowców??? [email protected] Masełko&Masełko BETONIARNIA MYŚLENICE BETON TOWAROWY ul.Drogowców 10,32-410 Myślenice tel. 274-00-99 lub 608-069-485 Posiadają również betoniarnie w Dobczycach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lech71 03.09.2010 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Witam, Mamy do oddania ziemię z wykopów, południe Krakowa, niedaleko obwodnicy.Mozemy współuczestniczyć w opłatachLech i Martyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIC 03.09.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Witam,Gdzie zaopatrujecie sie w drewno kominkowe? Wiem ze juz troche pozno, dlatego interesowaloby mnie sezonowane.Z gory dzieki za pomoc./Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuro 06.09.2010 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Witajcie:) A ja jestem ciągle na etapie szukania fajnej działki w tym rejonie:) Jeśli ktoś by słyszał ze jest do sprzedania w rozsądnej cenie tj jak dla mnie ok 10a za ok 130 -150 tys niedaleko od Wieliczki i w miarę możliwości z mediami to będę baaaardzo wdzięczny za info Najważniejsze jest dla mnie aby był dobry dojazd w zimie czyli blisko drogi asfaltowej która będzie odśnieżana przez gminę. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts