Wiosna2007 10.02.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Czy ktoś robił ostatnio wylewki z mixokreta, jaki koszt? nasze właśnie "wiążą" - kosztowało nas to za robociznę 13 zł/m2 + 2 zł/m2 za ułozenie papy firma polecana na biało/czernej liście małopolskiej B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaM2 11.02.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Witanko po długaśniej przerwie.... mam pytanie odnośnie załatwiania papierkologi dotyczacej zjadu z działlki na drogę (wieliczka) ...czy ktoś juz to załatwiał? jakie są etapy? proszę o namiar na projektanta jesli takiego możecie polecic.... jesli była juz mowa o tym, to proszę o info na której stronie....bo strasznie dużo się ich natworzyło a czasu brak.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 11.02.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Czy ktoś robił ostatnio wylewki z mixokreta, jaki koszt? u mnie skończone tydzień temu. Robiła ekipa Pana Marka (chyba) polecana na białej liscie. 13,5/m2 plus 1,5 za papę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 11.02.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Witanko po długaśniej przerwie.... mam pytanie odnośnie załatwiania papierkologi dotyczacej zjadu z działlki na drogę (wieliczka) ...czy ktoś juz to załatwiał? jakie są etapy? proszę o namiar na projektanta jesli takiego możecie polecic.... jesli była juz mowa o tym, to proszę o info na której stronie....bo strasznie dużo się ich natworzyło a czasu brak.... Procedura jest taka jak pozwolenie na budowę. cztery projekty itd. Ja zlecałem to w biurze u p. Mariana Łukasika. Odebrałem pozwolenie na budowę w grudniu. P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 11.02.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Witanko po długaśniej przerwie.... mam pytanie odnośnie załatwiania papierkologi dotyczacej zjadu z działlki na drogę (wieliczka) ...czy ktoś juz to załatwiał? jakie są etapy? proszę o namiar na projektanta jesli takiego możecie polecic.... jesli była juz mowa o tym, to proszę o info na której stronie....bo strasznie dużo się ich natworzyło a czasu brak.... Procedura jest taka jak pozwolenie na budowę. cztery projekty itd. Ja zlecałem to w biurze u p. Mariana Łukasika. Odebrałem pozwolenie na budowę w grudniu. P. jaki koszt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 11.02.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Witanko po długaśniej przerwie.... mam pytanie odnośnie załatwiania papierkologi dotyczacej zjadu z działlki na drogę (wieliczka) ...czy ktoś juz to załatwiał? jakie są etapy? proszę o namiar na projektanta jesli takiego możecie polecic.... jesli była juz mowa o tym, to proszę o info na której stronie....bo strasznie dużo się ich natworzyło a czasu brak.... Procedura jest taka jak pozwolenie na budowę. cztery projekty itd. Ja zlecałem to w biurze u p. Mariana Łukasika. Odebrałem pozwolenie na budowę w grudniu. P. jaki koszt ? Dokładnie taraz nie pamiętam ale nic mnie nie intresowało, czyli razem z opłatami w urzędach itd to było 500-600zł ale chyba raczej 600. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 11.02.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Nie myśleliście o zakupie kostki granitowej na podjazdy i chodniki? Jak by kupić całą wannę ze Strzegomia czyli 24 tony to wyjdzie do 30 zł mkw. Ale dla jednego to troche za dużo bo wychodzi 7-8 mkw z tony. Może ktoś by w przyszłosci chciał dołączyć się do takiego transportu/P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fido 11.02.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 jestem zainteresowany kostką granitową na przyszłość skolei ja mam 540 bloczków silki E24 do sprzedania oraz stęple dł 130 cm i deski 3,2cm po szalowaniu jednokrotnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 11.02.2008 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 jestem zainteresowany kostką granitową na przyszłość skolei ja mam 540 bloczków silki E24 do sprzedania oraz stęple dł 130 cm i deski 3,2cm po szalowaniu jednokrotnym To pogadamy kiedyś o tej kostce. Ja potrzebuję dopiero na jesień jak wykończę elewację. Najlepiej jest zamawiać w zimie bo taniej - wychodzi 200zł tonę (plus transport) a pakę można podzielić na dwie części czyli łatwo mozna się rozliczyć. P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 11.02.2008 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 U mnie też troszkę rzeczy do sprzedania. Mam około 200 stempli długości wiekszość 2,7-3m, deski 32mm (raz używane) no i po wylewce zostało mi 6 opakowań włókna szklanego.Stemple są do wzięcia już a deski musze odbić z okien. Więc myslę, że pod koniec miesiąca też bedą do wzięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fido 11.02.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 kostka granitowaprosze prześlij na siebie namiar na mailaczy masz link do tych kostek granitowych?mój:[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 11.02.2008 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 kostka granitowa prosze prześlij na siebie namiar na maila czy masz link do tych kostek granitowych? mój: [email protected] [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkw 11.02.2008 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Witam, Pam- robisz zjazd z dogi na działkę? Masz może jakies namiary na ekipę, która zrobi to zgodnie z projektem budowy drogi? Acha, napisz mi prosze na pw namiary na tą kostkę granitową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek_B 11.02.2008 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 ... też będę zainteresowany kostką w okolicach jesieni, więc proszę mnie dodać do listy Mam do sprzedania ok 180 stempli wraz z klinami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_M 11.02.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Jeśli można prosić osoby sprzedające steple o podanie ceny (najlepiej za stempel) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_M 11.02.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Pam jeżeli chodzi o kostkę to wstępnie też jestem zainteresowany (ale najwcześniej na jesień) [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 11.02.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Pam jeżeli chodzi o kostkę to wstępnie też jestem zainteresowany (ale najwcześniej na jesień) [email protected] Jeżeli chcecie sobie pooglądać strony producentów kostki to wpiszcie w wyszukiwarce KOSTKA GRANITOWA STRZEGOM a znajdziecie wielu producentów. Ja często tam bywałem i rozmawiałem z nimi. Na forum w ogłoszeniach też jest jeden, można sprawdzić, odpisze na pytania. Opłaca się brać cały samochód czyli 24t. Co do terminu to końcówka roku jest też dla mnie odpowiednia. Jak temat będzie aktualny to się skrzykniemy. Może przy tylu chętnych to trzeba będzie zamówić cały pociąg towarowy do stacji Wieliczka Rynek. P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fido 11.02.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 że tak spytamkolory tam mają wszelkiej maści? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 11.02.2008 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 że tak spytam kolory tam mają wszelkiej maści? Podstawowy kolor to granit strzegomski szary - i ten jest najtańszy. Inne kolory są droższe, ale ile to tego nie wiem. A płyty np. na blaty czy parapety są z kamienia z całej europy ale też różne ceny. P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fido 11.02.2008 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 czy to znaczy że z całej europy tam przyjadą najpierwi dlatego cena tam jest najlepsza?mnie interesują beże - czy jest coś taniego w takich odcieniach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts